Ben solağım ve gitarım bu şekilde resimde görünen kısmı sol elle tutuyorum internette solak gitarla ilgili bazı yazılar duydum gitarımın tellerinin değişmesi gerekiyor mu (yeni başlıyorum) 

Bacım şimdi gitarı eline al, sol el çalma pozisyonuna getir, pena şimdi sol elinde, sap kısmı sağında.
Tellere bak en üstte kalın tel varsa solak gitardir, ince tel varsa telleri değiştirebilirsin.
Gitarı ters tutup tellerini değiştirince birden solak gitarı olmuyor. Öyle olsa hicbir firma solak modeli gitar çıkarmazdı
Solak gitar gitarın tam aksi biçimde yapılmış olanına deniyor. Pena tutan el güçlü olan el olmalı her zaman.
Bunu sağ elle tutman gerekmez mi? Ben sağ elimi kullanıyorum bu kısım sol elimde oluyor
Gitarın gövdesini sağ elle fotoğraftaki yeri sol elle tutuyorum doğru muyum
İşte ben sağ elimi kullanıyorum ben de öyle yapıyorum. Solaksan tam tersi olabilir emin değilim :)
Resimdeki yeri hangi elinle tutuyorsun
Sol ciğerim 3 mesajdır aynı şeyi söylüyorum 😂
😂 😂 😂 😂 😂
Cevap
2Cevap
Evet bam telleri assaya ve misina tarzı teller yukarı gitarın yanimda olsa yardımcı olurdum hemen hemen 8 yıldır çalıp derste veririm
Teşekkürler :)
Sakın düşürme motiveni zor olur ilk dönem ama temeli atlat gerisi gelir
Gitarın sesi çok kötü ve kalın çıkıyor tellerin değişmesi gerekir mi
Bak telleri makaralari açarak dgistirmelisin biraz zor olucak ve sana program onerecem ordan akorlarini ayarlicaksin rahat birsekilde
Program ismini alabilir miyim :)
Sen bir mesaj atarmisin pitchlap lite program
Güzel olur
Ya açıklamayı okuyup cevaplae mısın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar