şov olduğunu düşünenler kime ne iyilik yapmış merak içindeyim adam iyilik yapıp göstermese öncü olmasa ayy şu ünlülere bak hiç bir halt yaptıkları yok derler. Yapıp gösterse samimiyetsiz şov yapıyor derler içi pislik olan hertürlü kulp bulur kendide anca ahvah eder yardım edene dil uzatır.
ikisi de. gosteriyor ki bir farkindalik yaratsin yaptigi islerde, o konuya ilgi ceksin. gostermelik mi? hayir. istemese yapmaz. onun icin yaptiklari islerin samimi oldugu kanaatindeyim. işin şov kismi farkindalik yaratmak, toplum bilincine katkida bulunmak icin muhtemelen.
Kendi de şov olduğunu söylemişti zaten. Samimii bulmayanlara soruyorum; ne yapsın adam, "hepiniz aşağılık pisliklersiniz, siz kimsiniz ki benimle aynı ortamda bulunasınız" mı desin? Yapsalar suç, yapmasalar ayrı bir suç...
İçinde Allah korkusu var. Hiçbir insan gösteriş için iyilik yapıp insanların yüreğine dokunmaz. Öyle yapanlar olsa da kimse o yüreğine dokunduğu insanlarla yalandan gülüp ağlayamaz. Haluk Levent parasını hayır işlerine harcamaktan, insanlarla iç içe olmaktan çok mutlu oluyor. Hem de piyasada kalmak için gösteriş yapmasına gerek yok.
Şov da olabilir ama en azından iyi bir şey yapıyor. diğer saçma ünlüler gibi 30 bin tl ye ayakkabı aldım yok sen buraya park edemezsin deyip aleyna arabayı çarpmışmış. Yani şov da olsa gerçekten faydası dokunuyorsa ne ala. diğerleri gibi şarlatan, soytarı olup şov yapmaktan 1000 kat iyidir.
Bu adam asla şov yapacak bir insan değildir. Sanatçılık yıllarının tümünde bu şekildeydi. Daha sosyal medya yokken dahi yardım etmeye devam ediyordu. Hemşehrilim benim adamsın :)
Bir insan istediği kadar şov yapsın ama haluk levent gibi gidip hayranının evine gidip akşam yemeği yapamaz adam gibi adam ahbabin yapmış olduğu yardımları da göz ardı edemeyiz.
En İyi Cevaplar