Sizce Türkiye`yi 2023`te ne bekliyor?
Atatürk ilkelerinin tam egemenliği
Dünya`nın en büyük 3 ekonomisinden biri
Şeriat devleti
Bugünkünün aynısı
Diğer...
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
müfredatta anlatılan tüm yalanların gerçeğe çıkması
toprak vererek savaş kazanılmadığı
aslında bizim savaş kazanmadığımız topraklarımızı 4,5 milyon mt2 den 780 bin mt2 düştüğünü
neyse uzun uzun yazmayacağım lozan hezimeti sona erecek savaş antlaşmaları sona erecek ve madenimizi petrolümüzü kaynaklarımı istediğimiz gibi kullanabileceğiz ingiliz ne dedi amerika nededi diyip onlara bağlı kalmayacağız zaten bütün çaba 2023 de antlaşmaların yeniden imzalanmasını sağlamak değil mi?
kürt-türk
kapalı-açık
alevi-sunni
seçim-darbe
bu ülkede hiç bir zaman halkın setiğine itimat edilmedi halk ne zaman birini istese ya darbe yapıp astılar ya istifaya zorladılar bir türllü görevini yapmasını istemediler şu ana kadar başardılar bundan sonra inşaallah başaramayacaklar...
Kafa güzel mis. Gercekleri inkar edipte sadece inanmak istediklerine inanmak nasil bir duygu cok merak ediyorum.
ciddiye almana gerek yok kafka yı konusuyor sadece o
Senin arastirma dedigin ne ? Laiklik düsmani Seriatcilarin kanitsiz kafadan uydurdugu iddalar mi ?
Kadir Misiroglu gibi sacma sapan, delli raporuna sahip sadece kendi gibi cahil kisma hedef alan sakirtin laflari mi ?
Gercek sen bana bikere AKP'den önce halkin 45% Okuma yazma bilmiyor demistin.
"Halkin istedigi" dediginde Adnan Menderesi mi diyorsun ? Hani su Atatürkün kurdugu her Firmayi, bunun arasinda Ucak üreten ve Hollandaya ucak satmaya hazirlayan firmayi kapatan Menderes mi ?
Türkiyeyi 200 sene tekrar geriye atan menderes mi ? Menderes üzeri tek yapilan hata onu daha önceden asmamak ti.
TC'nin tarihi boyunca hep ayni sacmalik. Kemalistler gelir ülkeyi kurar. Sizin gibi Seriatci yobazlar Allah ve Peygamber deyip halkin yobaz 70% kandirir ve ülkenin icine eder.
Aynisi bugün AKPlen. Bugün birisi Kredi Karti borcu icin en az 3 Ay Hapis yatarken suc üstü evinde kutular dollu paralan yakalanan Bakan ogullari hapisten cikiyor.
Sizde akil yok ki akillanasiniz.
Ah bu bilgiyi nerden aldin ? Misir oglu mu yoksa Seriatci diger Facebook sayfalari mi ?
Dedigim gibi gercekleri kendi inancina göre cevirmeye calisan kisilerlen tartismak anlamsiz.
Lütfen ? Sen daha 13 sene önce halkin 45% okuma yazma bilmiyor demistin bana.
Sen daha 13 sene önce olani bilmiyorsun ?
Sen mi bana Tarih üzeri bahsedeceksin ? Sizin gibilerin "bilgi" dedikleri sadece tek seye dayaniyor. Laiklik ve Atatürk düsmanligina.
Bu nedenle Erdogani seviyorsunuz, cünkü Laiklere düsmansiniz.
Bu nedenle sacma sapan masallara inaniyorsunuz. Örnek olarak "Türkiye gelecek 10 senede dünyanin en güclü ekonomisine sahip olacak ya da Erdogan isini iyi yapiyor"
Baska birsey yok
Senin "belge" konusuna dayanmistim zaten.
Biri Kadir Misiroglu, bir delli raporuna sahip olan dellinin teki. Yani bir deliye insanlar kulak vermesi zaten beni sasirtiyor.
Ikinci belge kaynaginda büyük ihtimal Facebook ve benzer Laiklik düsmani Internet siteleri.
Arastirmalar tarafsiz olmali. Ama senin kisim sadece inanmak istedigine inaniyor.
Ama birazda akil ve mantik gerekli. Sen gercekten 13-14 sene önce halkin 45% Okuma yazma bilmedigine mi inaniyorsun ? Yani bu mantiga uyar mi hic ?
Merak etme kullaniyorum. Beni üzen ne biliyormusun ? Senlen bircok kere tartismisitik. Senden simdiye kadar gördügüm kadariyla aslinda akilli ve iyi birisisin.
Buna görede nasil bukadar inkarci ve sacmaliklara inanabilirsin bunu anlamiyorum
Seni bu sacmaliklara inanmaya dürtükleyen ne ? Dini görüsün mü ? Ben Islam adina hareket ediyorum diyen herkisiyi bu nedenle mi iyi görmen gerekiyor ? Iyi birsi olmasada ?
Bu nedenle mi onlar üzeri her sacmaligi ve dedikleri her sacmaligi savunman gerekiyor
Bir tartisma en az iki belirli bir bilgi seviyesine sayip olan kisiler arasinda olabilir.
Kusura bakma ama senin bilgin eger buna bilgi denilebilirse, inanmak istediklerine dayaniyor, gerceklere degil.
Sen kaynaklarini tarafsiz degilde, kendi inancina göre ariyorsun. Buna görede sahip oldugun düsünceler inanmak istedigine dayaniyor.
Anlamsiz buluyorum...-
kaan sana en basından ciddiye alma demiştim:) anlamaz...
sen kimsin soran :)
bir gun söylerim :)
:)) iyi peki
türkiye hiç önünü şimdiye kadar bu lkadar açık görmemişti.daha düne kadar yarın ne olacak belirsizliği vardı ama şimdi 60 senelik planlar projeler var.2023 hedefleri gerçekleşirse bambaşka bir türkiye olur
neden 2023 ? lozan'ın 100. yılı olduğu için mi cumhuriyetin 100. yılı olduğu için mi?
lozan barış antlaşması nedir sayın soran, içeriğinde neler vardır ve nasıl bir antlaşmadır?
bilmiyorum . sen söyle ögrenelim bayan cevaplayan
nerden biliyorsun esip gurlediğimi elimi tasın altına koymadıgımı?
şıklara bakarak objektif olmadıgımımı ima ediyorsunuz?
Çunki 2023 benim ugurlu sayım ve Barısman Çonun sarkısı :)
Çok tilkisin
Evet nerden bildin?
Şıklardan hangisini oyladın
En azından kim nereyi sıklamısı görmek için?
Bugunkunun aynısı demişsindir kesin sen.
Gıcıksında ondan.Benimki tahmin hangisini işaretledin?
Bendekide bana kalsın ...
Bence hiç biri olmayacak:) korktugumu dusunmen kimin korktugunu ortaya koyuyor.Bu işler karsılıklı sen bana ilk benim sordugum soruya cevap verirsen bende sana saygı duyar söylerim.
Bu arada hangi şıkkı işaretlediğinizin bir anlamı yok.Senin fikrin sende kalsın.
Ben aptal bir kovboyum ama sana A-şığım evimde yok ça-talım evimde yok ka-şığım
Hey bebeğim
Sen evinde çatalı kaşığı olmamak ne demektir biliyomusun hı fakir bir hayatın var seninle çölde turlamak kadar bara gitmek kadar daha güzel bişey yok
Götur beni:) saten hayat bir ruya tiyatrosu
sen olduktan sonra yanımda dermişim
biliyorum.
ne?
bugünlerden daha güzel daha rahatlamış bir ülke olacağımızı düşünüyorum
Cevap
10Cevap
eğer bu iktidar ile sürerse bu devlet şeriatın gelmesi kaçınılmaz ...
helede ülke kadınlarının % 50 sinin desteğiyle gelmesi ayrı bir trajedi .. şeriat geldiğinde recm edildiklerinde en büyük taşı ben atacam onlara hak ediyorlar çünkü...
neymiş efendim gerçek şeriat şu an iranda uygulanandan çok farklıymış ... farklı olsa ne olur uygulanacak olan irandakinin aynı olacak
Satın almaya dayalı ekonomi ilk 3'e girdiği an halkın fakirlikten battığını gösterir bu.
Aynısını dedim, doğuda yeni biryer olabilir ama
ahlak çökmüş olacak para ve gelır artmıs refah duzeyı yukselmıs olacak
Burda bazi AKPlilere bakiyorum, hayal gücleri gercekten cok güzel.
senin fransız kafanda güzelmiş ee önüne bir müfredat sunulmuş ona inanacaksın tabi araştırma yok sizlerde...
ne yazıyor o müfredatta kurtuluş savaşını kazandık ee ne yaptın ? yunanlıları denize döktük ?
peki hiç ordun mu ?
ingilizler, fransızlar, ermeniler, rumlar, ruslar, italyanlar, bunlar ne oldu elmi salladık giderlerken diye ?
yada musul kerkük 12 adalar batı trakya bunları sordun mu neden verildi diye ?
yada neden bulunan madenler ve petrollerin kullanılamadığını ? fransız kafan güzel
senın bunu yazman ne bk oldugunu gosterıyor zaten
çok bilgisizsin be arkadaşım o uçak fabrikası 1934 de vergisini ödemediği için kapatıldı menderes partisini 1946 da kurdu ikdidara 1950 de geldi neyse bu kadar cahil birisiyle gerek yok tartışmaya daha çok okuyup araştırman lazım senin
oldu tamam iyi uykular :)
arkadaşım hiç bir bilgin yok tarih bile bilmiyorsun ki siyasetten hiç anlamıyorsun senle tartışmamıza gerek yok bildiğini oku ama tavsiyem az oku ;)
sen "gotkafalı" nicki olansın dimi daha önce onla konuşmuştum yanlış hatırlamıyorsam evet öyle dedim dedikleriminde arkasındayım bak arkadaşım sen ne kadar yazarsan yaz ben belgeye inanırım gördüklerime inanırım keza sende öyle o bakımdan yazarak senle hiç bir şekilde sonuca varamayız o yüzden uzzatmanın anlamı yok kalıplaşmış fikirleriniz var sizin
akıl mantık diyorsun ama hiç kullanmıyorsun hayret
bak napalım biliyor musun senle sesli ya da yüz yüze konuşalım tartışalım bu konuyu böyle yazarak ikimizde yanlış düşünüyoruz birbirimiz hakkında konuşalım tartışalım diyorsan at bilgilerini bana mesaj olarak
gözlüğün hayırlı olsun o zaman.
ebemiz bekliyor bu gidişle bizi 2013 de anladınız siz onu
bu gündem, bu arsızlık, utanmazlık yüzünden sinir hastası olcaz, o yüzden çoğumuz 2023'ü göremicez sanırım.
bambaşka bir TÜRKİYE CUMHURİYETİ...
belki kürdistan kurulur
Şeriatın gelmesine imkan yok. Biz daha ölmedik.
D: Bugünkünün aynısı
İlerleme ler ve gidişat bu yind
bugünkünün aynısı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar