BİTTİ! Kitap : Otostopçunun Galaksi Rehberi (*Hayat, evren ve her şey*) Yazar : Douglas Adams Tür : Bilimkurgu
Serinin ilk iki kitabından biraz sönük kalsa dahi Yeni kitap yeni maceralar... Evreni yok etmeye ant içmiş krikkitlilere bizim Arthur dent, depresif robot Marvin ve diğer arkadaşları dağılan ekibi teker teker toplayıp (bazen de rastlantılar sonucu) karşı durmaya, onları ikna etmeye çalışıyor.. Bu bölümde en çok sevdiğim yer Dumura Uğratıcı'nın can sıkıntısından yaptığı işler ve reenkarnasyon ile sürekli farklı canlı olarak yaşamına devam eden tavşanın Arthur Dent ile olan hikayesi
Ropdöşambırımı getirin! 😂
Serinin 3. kitabı bu şekilde bitti. sıradaki kitapları ilerleyen zamanlarda biter inşallah :)
Verdiğim paranın hakkını veriyor. Güzel bir kitap en azından benim beklentilerimi karşıladı. Daha önce filmini de izlemiştim ama kitap bambaşka bir eser.
Ben de okuyorum çok beğendiğim bir kitap ama bazı sayfalarını basmamışlar🥺 rica etsem söylediğim sayfaların fotoğrafını gönderebilir misiniz? 578-579-582-583-586-587-590-591-594-595-598-599-602-603-606-607 biraz fazla ama👁️💧👄💧👁️
En İyi Cevaplar