Bu siteden uykusuz dergisine ait her türlü ürünü satın alabilirsin. karikatür kitaplari dergi ciltleri vs vs vs. Tabi bu site sadece uykusuz dergisinin ürünlerini satıyor. O dergide çıkmış olan karikatürlerin kitaplaştırılmış halleri. Örneğin Fırat karikatürü uykusuz dergisinin Uğur Gürsoy adlı çalışanı tarafından kaleme alınan bir çizimdir. Normalde derginin belirli bir bölümünde çıkar her hafta ama sadece o karikatürleri alıp kitap haline getirirler :D
Bu tür sitelerden alabileceğin gibi D&R gibi kitap mağazalarından da satın alabilirsin.
ben kitap fuarlarından alışveriş yaparım :D hatta otisabi vardır belki bilirsin onun kitap serisini yapıyorum yarısını yazarına imzalattım düşün yani :D
Fuarlarda indirim oluyor hem yazarlarıyla tanışma fırsatı imzalatma fırsatın oluyor :)) D&R sitesine göre pahalı olur diye düşünüyorum sitesine bakmadan D&R'a gidip alayım deme :D
Otisabiyi bilmem mi ya pardösüsü yeter 😂 Kitap fuarlarını takip ediyorum fakat denk gelmiyor pek gidemiyorum. Hadi ya imzalattın demek cogunu. Evet pahalı oluyor , biliyorum bakarım kendi sitesine 😊
En İyi Cevaplar