Çocukluğumuzun 90-60-90 ideal formlarının savunucusuydu. Kitleleri peşinden sürüklüyor adeta sıfır beden kadınlara karşı savaşıyordu, o kadının seksüel bir varlık olmaktan uzaklaşmasına karşı savaşan, idealleri olan kararlı bir aktivistti. O bir dönemin mezura adamı, kadınların beden ölçüleri için hedefler oluşturan diyet uzmanı.
Gençti, hırslıydı...
Yapmak istediği daha çok şey vardı belli. 90-60-90 demekle kalmıyor, kadınların cinsellikte daha özgür davranmalarını istiyordu. Kadınlara adeta alan açıyor, özgüvenlerini tazeleme imkanı sağlıyordu. İstiyordu ki bütün kadınlar "Şapu Şupur Beni Öp, Çıtır Çıtır Beni Ye" desin, bombabomba.com adlı adresten onlara ulaşılabilsin.
Böyle insanlar az bulunur, ışık huzmesinin içinde dünyamıza iner, misyonunu tamamlayıp giderler.Gün onun günü.
Değişen güzellik algısına karşı da kayıtsız kalamadı. Belki de bu onun sinsi bir planıydı. Günü geldi ve yeni misyonunu açıkladı. Armut tipte kadınların devri işte bu şarkı yayınlandığı gün başladı. Banu Alkan artık güzellik tanrıçalarının adıyla anılmayı hak etmiyordu... Yeni güzellerin kim olacağına artık BÜYÜK ÜSTAT karar veriyordu, 80-80-160.
İsmail YK'dan Değişen Güzellik Algısına Uygun Yeni Bir Şarkı: 80-80-160
eheeeeemmmm farkettiniz mi bilmiyorum ama bu şarkıyı kim kime yazdıysa ona bildiğin döt demiş yani ölçüleri kafanızda bir canlandırın 80-80 göğüs göbek aynı kalça bir anda 2 ye katlamış yani adı geçen şahıs aleni kalçadan oluşuyor bildiğin küfretmiş ya lea adam :D
En İyi Cevaplar