Okuduğunuzda sizi etkisi altına alacak, kişisel gelişim ve psikolojiden tamamen uzak, ancak ruhunuza dokunup sizi kendinize getirecek dört eşsiz kitap önerisi bırakıyorum. Buyurunuz keyifle yaşayın.
Korkma Ben Varım / Murat Menteş

Saatte 200 km hızla ilerleyen, baş ucu kitabım olan Korkma Ben Varım, insana müthiş bir haz veriyor. Mizah ve zeka dolu her cümlesi sizi kendisine çekiyor. Karakter isimleri, kurgusu, olayların akışı tam bir dahiyane. Korkma Ben Varım, aşk dolu bir macera kitabı. Şey, macera dolu aşk da olabilir.
Aşktan kaçış varsa bile, kurtuluş yoktur.
Theo'ya Mektuplar / Vincent Van Gogh

Van Gogh'un eserlerini ortaya çıkartırken büründüğü duygu durumunu, ne şartlar altında ve hangi mücadeleleri vererek hayatını resmettiğini en açık haliyle görebileceğiniz, kendinize öz güven, umut aşılayacağınız asla psikolojik olmayan ama ondan daha fazla etki bırakan harika bir kitap. Yaşamış olduğu ruhsal çöküntü içerisinde hayatta nasıl var olunur bilmek ve bu harika ressam ile tanışmak için mutlaka okumanız gereken eşsiz bir kitap.
"yani, sevdiği ve sevildiği sürece hiçbir kadın yaşlanmaz."
Kadın Beyni - Erkek Beyni / Serkan Karaismailoğlu

Yazar biraz bilimsel, biraz duygusal biraz da duygu dolu betimlemeleri ile, kadınların erkeklerden ne istediklerini, erkeklerin kadınlara ne veremediğini, aynı şekilde erkeklerin beklentilerini ve kadınların soğuk duruşunun sebeplerini güzel bir dille anlatmış. “Beni hiç anlamıyorsun” sözünü duymayan erkek var mıdır? Kadınlar mı çok konuşur, erkekler mi az dinler? Erkekler mi yanılıyor, yoksa kadınları tatmin etmek gerçekten de imkansız mıdır? Hadi hepsinin cevabı bu kitapta.
“Bir ilişkiyi kadın başlatır, kadın bitirir. Ama başlatan ve bitiren her zaman aynı kadın olmayabilir.”
On Kişiydiler / Agatha Christie

Her biri ayrı ayrı hayati sırlara sahip olan on kişi bir adada mahsur kalırlar. Onları bu adaya davet edenler kim, davet edip neden ortadan kayboldular o da bir sır. Ancak ürpertici yanı ise, sırları anlatmaya başladıkça her birinin teker teker ölmesi.
Bu devirde insanlar çok çabuk unutuluyordu.
En İyi Cevaplar