Okuduğum en etkileyici ve sürükleyici kitaplar

Okuduğum, en sevdiğim kitaplarımı sizlerle paylaşmak istiyorum. Genelde yabancı aşk romanları okumayı seviyorum ama aralarda türk yazarlarımızdanda okuduğum kitapları var.



1- Senden Önce Ben- Jojo Moyes


Şimdiye kadar okuduğum en etkileyici aşk kitaplardan bir tanesi hatta zirvede diyebilirim. 480 sayfalık bir kitap ve oldukça sürükleyici. Bitirmem 1 hafta bile sürmemişti o derece sürükleyici, tavsiye ederim.


Okuduğum en etkileyici ve sürükleyici kitaplar



2- Halide Edip Adıvar-Kalp Ağrısı


Bu kitabı okurken duygudan duyguya sürüklendim resmen. İnsan "acaba ne olacak şimdi burası en heyecanlı yeri bırakırsam meraktan çatlarım" derken buluyo kendini. Aslında bu kitabı sınavda çıkacak diye okumaya başlamıştım sonra hocanın alnından öpesim geldi iyiki bu yazarı vermiş diye :D




3- Sen Benim Diğer Yarımsın - Holly Bourne


Bu kitapta 530 sayfa. Yaklaşık olarak 2 haftada bitirdim sınavlarım falan vardı geçe kaldı :D Tam bir gençlik romanı aslında pek erkeklere hitap etmeyen bir kitap ama genel anlamda çok tutulası, kıyıda köşede herkesten saklanılası diyebilirim. Konusu yine aşk. Genç bir kızın ruh eşini bulmasıyla ilgili tabii aşkları sonunda üzücü bitse de..kopya vermicem neyse :D




4- Pasaklı Tanrıça - Sophie Kinsella


Ah kızlar bunu kesinlikle okumanızı tavsiye ederim. Geçen yaz tatilinde okumuştum ve çok keyif aldım. Bu kitap bir kadının ne temizlik ne yemek hiçbir tecrübesi olmadan yaşadığı zorlukları, iş hayatını ve teker teker zamanla bunların üstesinden gelmesini konu alıyo. Üstüne birde yaşadığı aşk var tabii. Kitap 484 sayfa.


5- Eroinle Dans - Canan Tan


Bu kitap gençlerin aslında genç demek pek doğru olmaz genel anlamda uyuşturucuya, madde bağımlılığına sürüklenmiş insanlarımızı ele alan bir kitap. Genç bir kız üzerinden anlatılıyor. Sonrasında arkadaşınıda bu pisliğe alıştırıyor vs vs daha fazla detaya girmiyorum. Herkese özelliklede ergenlik çağında olan, hassas dönemlerini yaşayan, ebeveynlerin çocuklarına "bunu okumalısın" şeklinde ellerine tutuşturması, tavsiye edilmesi gereken bir kitap olduğunu düşünüyorum. Küçük boyutunda aldım ben, sayfası 411 sayfa.




Zamanınızı ayırdığınız ve okuduğunuz için teşekkürler,yorumlarınızı eksik etmeyin! :)

Okuduğum en etkileyici ve sürükleyici kitaplar
Cevapla