Eskişehir, benim canım şehrimde bir gün geçmiyor ki yeni şeyler, yeni sanatsal çalışmalar görülmesin. Büyükerşen ile başlayan bu değişim şehrin yapısını bambaşka bir yer haline getirdi. Bu Bencemde sizlere bir heykeltıraş olan genç arkadaşımız Cem'in hurdalıktan topladığı hurdalar ile ortaya çıkardığı muazzam eserlerden bahsedip, resmedeceğim.

Cem bu işte hakikaten ustalaşmış. Yaptığı eserler hurda da olsa göz kamaştırıyor ve ilgi çekiyor.

Anadolu Güzel Sanatlar lisesi mezunu ve Anadolu Üniversitesi mezunu olan Cem işinin hakkını vererek, hayal gücünü mükemmel noktalara getirmiş bir insan olarak yaptıklarının dayanıklılığına ve görüntüsüne çok önem veriyor.

Zekası ve iş bitiriciliği ile şimdiden dikkatleri üzerine çekiyor ve işe başlarken iyimser düşündüğünü her defasında dile getiriyor. Sanatı bu denli dışa vurması ise işlerine yansımış.

Aynı zamanda doğadaki maddeleri, metali bu şekilde işleme sokması büyük bir iş gücü ve sorumluluk gerektirdiği için omuzlarındaki yük bir kat daha artıyor. İşlerine devam etmek için hurdalık satın almak bile istiyor.

İçindeki merak duygusu eserlerine yansıyor ve çeşitli değişik denemelere imza atıyor.

Meslektaşları ile işlerini daha da büyütmek isteyen Cem çalışmalarına devam ediyor ve daha iyisi daha güzelini yapmak istiyor.

Çalışmalarını o kadar beğendim ki umarım daim olur. :)

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
En İyi Cevaplar