AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Böyle sonlara kendinizi hazırlamalısınız. İnsanoğlundan her şey beklenir çokta şaşırmamak lazım.
Susmak en iyi tercihtir bazen geriye bakmaya vakti olmasın 🤲
Kesinlikle öyle. Oluruna bırakmak gerek bazen.
Aynen öyle 😶
Nasip diyip susmak lazım. Biz ne kadar istesekte ne kadar çabalasakta nasipte yoksa olmuyor.
AhH ahh işte hep bu cümle beni yedi bitirdi zaten doğru olanı yaptığımı düşünüyorum hayırlısı artık ne diyelim gönlü dara yolu bana DÜŞMESİN
Bu cümle sizi yiyip bitirmemesi gerek aslında. Biz sonunu bilemeyiz, bizim için hangisinin en iyisi olacağını da yine bilemeyiz. Böyle olduysa eğer demek ki sizin için en iyisi buymuş. O an için bize yapılan iyiliği biz göremiyoruz zaman geçtikçe görüyoruz.
Tabi öyle ama herşeyi nasibe vurmak doğru değil bence kader iki yoldan oluşur sağ ve sol diye
Tabii ki. Kaderi de unutmamak lazım :)
Aynen öyle maalesef emeklere üzülüyorum herşeyden önce o yüzden güvenmemek lazım kimseye kim ne halde nasıl ne şekil yaşıyorsa bırakacaksın öyle bir zamanda değiliz gemisini kurtaran kahraman olmuş her neyse yorumun için teşekkür ederim başınızı agirtip zamanınızı calmayayim.
Haklısınız güvenmemek gerekiyor kimseye ama güvenmeden de olmuyor bazı şeyler.
Yok hiç önemli değil. Yazmak istemesem zaten devam ettirmezdim
Farklı bir kişiliğe bürünmek en iyisi gibi geliyor bana güvenip zaman harcamak yerine güvenmeyip durmak daha mantıklı sanki artık başkalarının isteklerini taleplerini karşılamak için yaşamaktan ziyade kendi dusuncelerine can vermek daha doğru bence artık bunu anladım çünkü güvenince hemen kirilabiliyor insan bile bile bunu kendimize yapmamak lazim
Belki de aradaki dengeyi sağlarsak bir seçim yapmak zorunda da kalmayız çünkü dediğim gibi bazı şeyler birisine güvenmeden olmuyor. Bahsettiğim güvenme körü körüne değil yeterli seviyede.
Onun dengesini iyi ayarlamak gerekiyor bu da biraz tecrübeyle olabilecek bir şey.
Başkalarının istekleri ve bizim istediklerimize gelecek olursam da her zaman onların istediklerini yapmamız doğru olmaz tabii ki. Onların taleplerini yerine getirirken de kendimizi de unutmamamız gerekiyor. Fazla uzatmadan demek istediğim bir seçim yapmanız gerekmiyor. Sadece ortama ve duruma göre şekillenmeniz yeterli olur.
Haklısınız ama bazen istemsizce giden durumlar oluyor hayat sonuçta yazıldığı gibi yaşanmıyor
Siz de haklısınız. Hayat dediğimiz şey iyiyle kötünün bir arada olması demek. Her zaman ve her şey iyi olup iyiye gitmeyecek. Yokuşlarda olması gerek.
Hani o rampanın tepesindeki ışığa giderken umut vardır çıktığında onca zahmete değer bir şey olmadığını anlarsın ya öyle bir şey işte
Anladım. Dilerim bundan sonra mutlu olursunuz.
Teşekkür ederim aynı dileklerim sizin içinde geçerli ☺️
Rica ederim ve ben de teşekkür ederim
Belki de hak etmissindir birilerinin ahı tutmuştur bilemezsin
Aslaaa ah almam o konuya çok dikkat ederim ama belki birşeyler vardır bilemeyiz
Dedim ya bilemezsin illa olmuştur kırmışşındır birini oynamışsındır iyi düşün
Oynamadım kimse ile ama hayallerim ile oynayan birine bence hakettiği dersi verdim
Nasıl
boş ver
Yaptıkların çıkıyordur yani endişe duyma etme bulma dünyası başına kötü bişey gelince kendini sorgula neden oldu diye anlarsın hoşçakal
Gereksiz bir yorum en başından ama neyse uzatmayacagim