Siz değerli bence yazarları, evet siz! Bence yazmak istiyorsunuz, fakat yazamıyor musunuz ?
Neden bazen çok istesek de bence yazamıyoruz. Üretkenlik konusunda tıkanıyoruz, bir bence yazarından dinleyin istedim. Bence yazamayan arkadaşlarımızın nur topu gibi 5 bahanesini sizlerle buluşturmaktan keyif duyuyorum.
1. İlham periniz bugün yanınıza uğramadı
Her gün sizi ziyaret eden en yakın dostunuz İlham Perisi, bugün sizi yalnız bıraktı. Ona asla kızmayın çünkü onunda bir hayatı var, belki arkadaşlarıyla bir bulutun üstünde çay içiyorlar. Belkide kız/erkek arkadaş sevdasına tutuldu ve pamuklar içerisindeki yatağından hiç çıkmak istemiyor.
2. Mahallede oynayan çocuklar
Mahallenizin afacan çocukları bugün fazlasıyla haylazlar. Apartman zillerinize basıp kaçıyorlar. Kavga gürültü ediyor, torpil patlatıp, düdük öttürüyorlar. Sizde bu gürültülü ortamda bencenize konsantre olamıyorsunuz.
3.Sevgilinizle aranız bozuk
O sizi düşünmeyen hödük/cadaloz sevgiliniz yine sizi üzdü. Boşverin daha iyilerini bulursunuz. Saatlerce ağladıktan sonra bir duş alıp rahatlayın. Sonra güzel bir müzik açıp bencenizi yazmaya başlayabilirsiniz. Unutmayın bence yazmak, dertlerinizi unutmanız konusunda birebir ;)
4.Üşengeçlik sendromu
Sayın yazar çağımızın hastalığına yakalandın galiba. Üşengeçlik sendromu bütün vücudunu sardı bugün. Yatağa yatıp uyumaktan başka hiçbir şey yapasın gelmiyor, seni gayet iyi anlıyorum. Çünkü üşengeçlik sendromunun kurucularından biriyim bende. Şimdi ayağa kalkıyorsun ve pencereyi açıp derin bir nefes aldıktan sonra elini yüzünü yıkıyorsun. Şimdi bence yazmaya hazırsın :)
5.Dikkat dağınıklığı
Bilgisayarın başına oturuyorsun Youtube da hafif bir müzik açtıktan sonra bence yazmaya oturacağım diye planlarken, sağ alt köşede gördüğün ilginç video ilgini çekiyor. Sonra kendini garip hint sokak lezzetlerinde buluveriyorsun. Çünkü teknolojinin hakim olduğu dünyamızda her şey o kadar çok canlı ki, dikkat dağınıklığına engel olmak oldukça güç.
Özgün ve kaliteli benceler yazmanız dileğiyle...
Bu arada benimde ilham perim bu akşam sevgilisiyle sinemaya gitmiş. Neyse ki bu görevi arkadaşım @Yıldırıım üstlenip bana fikir verdi kendisine teşekkürlerimi iletiyorum :)
şahsi nedenlerim ; 1- ''çantamda ne var'' diye bir bence yazılıyorsa, ben yazmasamda olur. 2- kıymet verilmemesi 3- iş güç arasında yeterli zamanı bulamamak,5-10 dakikada yazmak zorunda olma telaşı 4- cahille tartışmak istememek
Editör olmadan önceki bu dahil üç hesabımda da hayvan gibi şaapardım nedense editör olduktan sonra ve şu son 1 ay içinde artık geniş aralıklarla bence yazıyorum. Şimdi gelen güncelleme ile 1 gün sonrasına düşen bencelerin süresi gösterilmiyor ama 4-5 hatta 1 hafta aralıklarla bence yazıyorum artık bugün rekor kırdım iki tane yazdım o ayrı. :D
Bence yazmayan o kadar kaliteli üyeler tanıdım ki sitede, yazanlara baktığımda ne kadar buram buram sahte ve kalitesiz koktuklarını gördüm. Çoğu yerde alıntı, alıntıların cümle yüklem öğe yerlerini değiştirerek cümle yazmaları ve Ks denen yönetimin bunları Editör yapması... bu editörlerin yanına bi' zahmet o bence yazmayanlar katılmasın. Onları aynı kategoride görmek istemem.
Ha bu arada sözüm meclisten dışarı. Yazım alelumum içermemektedir. Elbette bencelerini beğendiğim nadir insanlar bulunmaktadır.
Hicbiri degil bir kere yazdim ks dondu silindi bir kere daha yazdim site guncellenmeye girdi bir kere daha yazdim pcnin basindna kalktim pencereyi kapamtislar oyle silindi bidahada ugrasmadim zate siteyede girmedim demekki yazmam gerekmiyormus
hep üşengeçlikten... ama üşenmeyip yapıyorum yok efendim spam paylaşım... ya ben bilimadamımıyım evet internetten bilgilerde aldım yalan yok ama nasıl başka türlü yazabilirim yaa :D gelde tekrardan bence yaz...
bendeki genelde üşengeçlik :D fikir bol ama bir türlü oturup da yazamıyorum :D yazdığım zaman da genellikle dikkat dağınıklığının esiri oluyorum, iki satır yazı saatlerimi alıyor :D
En İyi Cevaplar