Erkek erkeklik görevini yapar işe gider yaptığı iş var zaten, hanım hanımlığını yapar akşama kadar evde zaten. Bir zahmet ev işleriyle ilgilenir.( Eskisi gibi değil çamaşır makinası var, bulaşık makinası var, elektrik süpürgesi var v. s herşey kolay zaten
Temizlikte yapıyorum kariyerde Annelere yardım ediyorum hayır duası da alıyorum Var mı temizlik tertip düzen gibisi Hele birde güzel güzel yemekler yapıp ailecek sevdiklerimle de olmak işte bu bambaşka
Yaparım tabi maşallah bana adam hem çalışıp hem de eve gelince temizlik mı yapıcak yok artık olmaz öyle şey, hadi doğum olur ya da şehir dışı ya da hasta olurum o zaman bı toz almayı ya da bı çorba yapabilmeli ama normalde ben yaparım...😉🖐🏻
Kadın erkek eşitliğine de inanmıyorum hiç bana eşitlik falan demeyin Allah bile Kuran'ı Kerim'de erkeğin daha iyi olduğu belli edilirken aynı yaşta bayan ve erkek yan yana durduğunda erkeğin daha güçlü olduğu da belli eee ne eşitliği...😉❌🖐🏻
Evet hanım efendi böyle bı kural yok ama vicdan var benim kocam gün boyu çalışip eve gelip temizlik mı yapıcak eğer ben de çalışıyor olursam zaten o bana kıyamaz beraber yaparız her şeyi ama ben çalışıyor olursam yoksa kıyamam...
Bide hanımefendi geri de kalmak falan filan boş laflar bunlar önce insanlık merak etmeyin okuyorum çok şükür her şey yolunda gayet de aydın nesiliz öyle de yetişiyor...🇹🇷❣️
Erkeğin daha iyi olduğu belli edilirken mi? Sizin gibi cahiller ne olacak bilmiyorum sen su an okudugun kitabi anlamadığını için o kitaba ve dine saygısızlık yapıyorsun güzelce aklını kullanarak oku ve anlamaya çalış yorumla üstünde dur hemen geçme
Teşekkür ederim yapıyorum ama herkesin fikri kendine millet yaptırırsa yaptırsın ben eşime iş yaptırmam mutfağıma karıştırmam bu cahillik değil fikir ayrılığıdır tercihtir sizin ki bana uymaz benim ki size uymaz uzatmaya hiç gerek yok...🙌🏻
En İyi Cevaplar