Ben çok dürüst ve doğrucu bir insanım, insanlara karşı çok net davranırım. Çok misafirperver biriyim, merhametliyim, vicdanlıyım. Güvenilir biriyim, insanlara destek olmayı seviyorum. Ayrıca çalışkan, azimli ve titiz biriyim. Kötü huy sorusu İyi huylarınızı hep koruyun.- İnsanların sizi sevmesini sağlayan en güzel huyunuz nedir? - Sizi siz yapan en güzel huylarınız nelerdir? Bu iki soru arasında kalmıştım, ikisini de yazayım bari içimde kalmasın. #Mireya#İyiHuylar
Bu saydıkların "huy" değil; karakter özellikleri. Her ne kadar çevreye karşı soğuk mesafeli olsam da, bana adım atan birine güleryüzlü olmam genelde seviliyor yani en sık duyduğum bu en azından ve bu durumdan ben de memnunum.
Sevmesini biliyorum güler yüzlüyüm ve sevdiğimi değer verdiğimi hissettrebiliyorum😉😇 beni sevenlere, ve hakedene hakettiğini gösterebilmeyide... merhametliyimdir ama herkesle vıcık vıcık olamam... Az ve öz😉😊😇
İlk cümledeki gibi, kendime de öyle oldugum için hatalarımı yanlıslarımı ve dogrularımı kendime belirtmede/özeleştiri yapmada zorluk çekmiyorum, buda amacımı başarma sürecini daha çok hızlandırıyor
En İyi Cevaplar