Vallahi şu son söz soruna en iyi cevap olur thauma. Karton kutuda ki 1 liralık kahveyi 15 TL ye alıp , olimpiyat meşalesi gibi elinde dolaştırdığında statü atladığını sanan zavallılar. Tabii ki starbucks ya da kahve dünyası adı ne olursa olsun , oralara gidip kahve içmek suç değil. Suç zihniyet meselesi. O düşüncede ki insanlara kapak gibi cevap vallahi...
Starbucks zevk meselesidir sen eline 1 liralık tesbihi alıp milyon dolarlık havan ile sallaya sallaya gezerken zavallı olmuyorsunda ben kahvemi elime alıp yolda yürüyerek içtim diye mi zavallı oluyorum? Şu antin kuntin muhabbeti bırakın artık daha kaliteli sıcak&soğuk kahve çeşidini siz yapın sizden içelim kahveleri o zaman
Hepsine sap ergen gözüyle bakıyorum üzgünüm. "Starbucks kahvesi favorim yaa (!)" ya kahveden anlamıyorsan yorum yapma bir halta yaradığı yok kahvesinin😄 şimdiye kadar kahvesini beğendiğim 3 mekan oldu o da yine hepsi değil seçili kahveler isteyen olursa öneri yapabilirim 😊
18 yaşında olmama rağmen 1 kere bile starbuckstan kahve içmedim ve günde 2 bardak içen biri olarak yapmayın sırf hava olsun diye meşale gibi gezdirmeyin
Aksine ben bu tiplere kıl olurum. Sırf o bardağı elinde oyle gezdirebilmek, biryerlere fotoğrafını atabilmek için ait olmadıkları ortamlara itiyor insanlar kendini. Ve isin kötüsü bunun farkında bile değiller.
Hiç sanmıyorum. Gerçek sporcu tiplerden hoşlanırım ve gerçek bir sporcu sağlığına dikkat eder. İşlenmiş kahve, şeker pancarından elde edilen şeker tüketmez. Tüketmemeye çalışır. Dolayısıyla elinde "Starbucks" kahvesi görmem.
Ben hic girmedi icmedim oyuzden en pahali kahve ilede yanimdan g3cse umrumda olmazdi tek umrumda olan bardagin icindeki kahvebin sixak oldugu ve uzeeime dokulme itimalini dusunerek uzagindan gecmek olurdu
Sen neyin kafasındasın sabah ayılmak için alıyoruz ve kaliteli olduğu için hızlı öde ve çık sistemi zavallı sensin herşeyi parayla ölçtüğüne göre istersem 1000 TL ye alırım param var zekai ile doğru orantılı çocuğa bak ya 😂
Evet cünkü orada istediğini söyleyip içebilen adam zeki adamdır 😂 benim hiç birine dilim bile dönmüyor ve bilmiyorum da, bir içtiğimi bir daha denk getiremiyorum, öndeki ne içerse aynısından diyorum😏
Bence alakası yok bununla tadını beğenen olabilir ama şahsen ben kahve ve kahve türlerini sevmiyorum metak olan bardakları hoş ama kızların ya da erkekleri etkilediğini zannetmiyorum
Bu starbucks bardakları hala demode olmadımı yaa😒 tamam içtik eğlendik artık sadece kahve okarak görsünler cidden kekolar yapıyor ellerinde bardakla hava yapmaya çalışmayı
Çok doğru söylemiş aslına bakarsınız starbucks bir lüks değildir. Bizim Türkiye’de lüks sayılır ve görülür. Bu vahim duruma kitap okuma numarası yapanlar dahildir. Kendilerini elit kişilikler olarak sanatlar ama değillerdir.
Ama starbucks yurtdışında küçük bardakları japonyada 25 kuruşa denk geliyor 55 yen gibi amerikadada 1-5 dolar arası değişiyor ve onlara göre baya ucuz. türkiyede ekstra sosunada para alıyorlar bu yüzden evet bazı kahveleri cidden çok güzel buna itirazım yok ama çok nadir içerim.
En İyi Cevaplar