+1 yılBen de yaptırmıştım 16 yaşındayım o zaman 15 yaşındaydım dikkat dağınıklığım var diye yaptırdı psikiyatrim istemişti yüksek zeka çıktım ama rakam vermiyorlar aralığını söylüyorlar iyi birşey mi demişsin bana göre ikiside dengeli çünkü bunun getirdiği sorunlarda var çocukken hiperaktiftim şimdide dikkat dağınıklığım var hayal dünyam çok geniş odaklanma da sıkıntı veriyor buda çoğu zaman içe kapanıksın diyorlar çünkü bana çok mantıklı gerekli gelen bilgiler bazıları için çok gereksiz olabiliyor o yüzden çoğu zaman konuşmamayı tercih ediyorum arkadaşlarım var ama genelde ben onlara uyuyorum onlar bana değil tabiki pozitif yanlarıda var konuştum mu vay be ya da çok farklı yönlerden bakıyorsun zaten zeki insan kendini gösterir zekisin knk sen felan deniyor
01 Yorumla- +1 yıl
Dışlanmış gibi oluyorsun eğer kendin gibi davranırsan
Gizli Üye(36-45)+1 yılNerde yaptirdin?
05 Yorumla- +1 yıl
Psikoloğumla beraber yetkili bir klinikte.Bunun ne önemi varsa.
Cevap sahibi+1 yılBazıları internetten test yapip, iq'sunun 160-180 olduğunu iddia ediyor da ondan sordum.
- +1 yıl
Onları boşver.İnternette iq testi olmaz.
Cevap sahibi+1 yılPsikologumun bana söylediğine göre iq'su 130 üzeri olan üstün zekalı çocuklar çok sorunlari bulunan, topluma ayak uyduramayan insanlarmis.
- +1 yıl
Benim psikoloğum bir maske oluşturmam gerektiğini söyledi.Benim gibi insanlara diğer insanlar saçma gelebilirmiş.Ama onlarada ayak uydurmak zorundaymışım.Onların o saçma esprilerine bile gülmelisin dedi.O maske zamanla kusursuzlaşacaktır bu yüzden kendine iyi bak dedi.
+1 yılIq testlerinin bilimsel bir kanıtı yoktur dostum. Bir çok parametreye göre sonuçlar değiştiğinden (ruh hali,beslenme,uyku gibi) belirli bir standartı bulunmamaktadır. İphone 5 kazandıran Iq testini çözdüysen benim ki de 156 çıkmıştı. Büyük üstat Dr.Albert Einstein da dediği gibi zeka dediğiniz şey olaylara farklı açıdan bakabilme kapasitesidir.
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 924 cevap paylaştı.
+1 yılWAaaaaOOOO0000oo0ooouuuwwwww adam süper zekaaAAaAA -.-
Yeterince iyi değilse haberim olsun daha iyi okşamalarım vardır00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
sana nasıl bir zararı olucak merak ediyorum beynin kısa devre falan mı yapıcak
01 Yorumla- +1 yıl
Zihnimdeki düşünceler ölecekmiş gibi hissettiriyor.Çok fazla soru var.
Gizli Üye(30-35)+1 yılYetkili kisi sana soylemistir nesini ogrenmek istiyorsun?
Zeki insan icin IQ sunun onemi yoktur bunu orda burada soylemez bro07 Yorumla- +1 yıl
Neden yanlış anlamak için savaşıyorsunuz.Sizi gerçekten anlamıyorum.Demek istediğim sadece yorumlarınız.Bu bana zarar veriyor çünkü.
Cevap sahibi+1 yılK bakma abarttim biraz yani
Bence buradakilerden dogru duzgun cevap alamazsin yetkili kisilere danis- +1 yıl
Fazla düşünüyorum ve zarar veriyor.İnsanların bu tarz yorum yapması ise üzüyor.Sonuçta ben kötü niyetli değilim ki neden böyle yapıyorlar.
Cevap sahibi+1 yılBende senin gibiyim kendimi dusunmekten alikoyamiyorum bir bakmisim yine dalmisim dusuncelere
Bosver sen onlari dikkate alma yorum yapmak icin yapiyorlar bilgilendirmek icin degil takiliyorlar iste- +1 yıl
Yaşımın ufak olduğunu ve zamanla daha yoluna gireceğini söyledi doktor.Buna farkındalık deniliyormuş ve yeterli argümanım yokmuş.Onları önemsemek istiyorum ama değmezler sanırım.
Cevap sahibi+1 yılHmm
Neyse artik bildigim kadariyla zeka seviyen iyi normalin ustunde bende olcturecektim bir turlu gidemedim
Uzulmeye degecek insanlarmi sanki bosver- +1 yıl
Bence gitmelisin enazından merakın gider :) Umrumda değiller zaten.
normali kaç ona göre oranlamak lazım
03 Yorumla- +1 yıl
90-109 normal.
- +1 yıl
Bana zarar veriyor.
+1 yılUstun zekalisin daha ne istiyosun
00 YorumlaIQ gerçekten 136 olsa bunu sormazdın
51 Yorumla- +1 yıl
Okuduğunu anlama kadar önemli bir şey varsa o da anladığını yorumlamadır.Sende bu eksiklik var.
+1 yılsorular nasıldı? ne soruyorlar?
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar