#GöktenDüşenAşk
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Taktik maktik yok bambam.. yok la o başka konunun lafıydı dur 🤔
Seven insan sevdiğiyle uğraşırmış derler ya ondan sinir etmeye uğraşıyor olabilir kızınca da geri vites cümlesi olarak onu kullanıyordur. Bu da demektir ki haksız olduğunu biliyor o da boş yaptığının farkında 👍
Sinirlenince güzel olan kadın var mı bilmiyorum. Varsa da bana denk gelmedi.
Teşekkür ederim.. :))
Rica ederim 😊
kıskançlık yapan kadınlar hafif sinirlenir ya erkeğinde bu hoşuna gider. Yoksa sinirlenince kimse güzel olmaz.😀
Teşekkür ederim.:):)🌷
Rica ederim ❤
Sinirlenince erkekler daha çekici oluyorlar bence. Hele de kıskançlıktan sinir oldukları zaman. 😅
Cevap
38Cevap
Hayır asık surat hiç kimseyi güzel yapmaz bence.
Sinirlenince bazı kızlar tatlı olur hani kızmaya çalışıp tam da kizamaz kiyamaz ya sana böyle tutup opesin gelir :D herkes için geçerli değil tabi ki. Genel olarak yatistirma amaçlı kullanıyoruz ama doğruluk payı var biraz. Bir de her kız yemez bunu mesela sinirliyken onunla sinirlenmezsen böyle cıvık şeyler söylersen daha da kızabilir o zaman da kaçarak uzaklasman lazım sevilecek gibi durmaz hiç 😂
Çok konuşan kızı öpmeleriyle aynı sebep. Konu değiştirme çabası. Yiyor muyuz evet yiyoruz. Haydi afiyet olsun bacılar.
Bunu bana söyleyen birkaç arkadaşım olmuştu, daha da çıldırıyorum ya
Sinir sonrası erkeğin başardığı yatıştırma başarısı bile o kızı daha güzel kılacak; doyumsuz yatak keyfi ile güzelliğe güzellik katacaktir. Ama ilişkim olmayan sinirli bir kadın görünce hiç te güzel olduğunu düşünmem o zaman sinirli kedi gibi görüyorum
Bazıları olabiliyor saygısız davranmayan sadece sinirlenen kızlara erkekler sinir olmaz, saygısızlık yaparsa bundan haz almazlar. Öte yandan zarar vermeyen saygısızlık yapmayan bir erkek de sinirlendiğinde çok daha çekici olabiliyor.
Sinirlenirken bile bana karşı kendini kasması, tam potansiyelini göstermemeye çalışması sonucu oluşan o şirin yüze diyoruz biz. Yoksa aslan gibi kükreyen bişey güzel olmuyo
Neyse o abi sinirlenince kadınlar güzel filan olmuyor hele bağırınca çıldırıyorum kırmamak için uzaklaşıyorum
Her kişi için geçerli değil bu durum kimisi için ve bazı anlarda. Herkes üstüne alınıp aynı tepkiyi çekmek istiyor iyice batırıyorlar kendilerini.
Bence evet :D Kadınları sinirlendirmeyi çok seviyorum :D Onlar sinirlenince hem daha güzel oluyorlar hem de ben çok gülüyorum :D
Yumuşatmak için taktik bir anasına bacısına sövün bakalımnnirliyken aynısını diyebilecek mi kajsjdjsjs
Kadının çekici ve güzel görünmesi için sertlik gerekir. Tatlı kadınlar kadınsı değildir. Sinir bu yüzden daha güzel gösterir ✩
Sinirli olmasına tahammül ederim ama çirkeflik yapmaya kalkarsa o zaman işin rengi değişir ayağını denk alsın
Bence yoktur ama anı geçirmek için bazı erkekler bunu söyleyebiliyor
Yatıştırmak için bence sınırlı insan güzel olur mu 😂
Sahsen ben sert yuz hatlarini severim bazi kadinlar sinirlenince gercekten cok cekici oluyor
Bence hayır ya annemi en yakın arkadaşımı falan düşündüm de şimdi.. Sakin hallerini tercih ederim :D
Bazen sevimli olabiliyorlar ama genelde sinir bozucu oluyor.
Bence bu manyaklık. İnsan sinirlenince nasıl güzel olabilir?
Ortamı yumuşatmak için söylüyorlar 😏 ne fenedir onlaar 😂
Sinirin son bulsun diye soylenen yalan sozler. Cunku sen o lafi duyunca emin ol yumusuyosun.
Evet tatlı oluyorlar böyle alıp sevip sarılıp öpesim geliyor
Üffff öyle diyince daha çok sinirleniyor ve utanıyorum
Üzücü
Bazı kadınlar yüz hatlarından, yüz şeklinden dolayı cidden öyle oluyorlar.
Milletin sevgilisi yatistirmak icin iltifat eder benimki sese bak diye gülüyordu, yaziklar olsun 😤
Sinirlenince daha güzel filan olmuyoruz bence 😂 yumuşamamız içindir ki malesef bende işe yarıyor
yok öyle bir şey..
sakinleştirmek için söylüyoruz onu :)
Hayır boğalar güzelleşir sinirlenince bence 😘 ben sinirlenince çirkef olurum güzel degil.
Kısa boylu minnak kadınlar sinirlenince komik olabiliyordur belki 😂
Ya buna nie bu kadar güldüm ki 😅😅😅 çok sevimli geldii
Başımdan savmak için kullanırım genelde öoğu zaman işler. sdsffs
Geri adım atma şekilleri bu onların yoksa saldırılacağını bilir.
Sinirlenmeye çalışıp sinirlenemeyince güzel , şirin oluyorlar ama sinirli halinde siper almak daha mantıklı
Evet. O guzelliği ope öpe sakinleştiriyorum ben 😛😎
Agresif davranışlarım vardır kimine çekici geliyor kimisine itici geliyor 😉
Çok abartmamışsa evet bazen öyle olduğunu söyleyebilirim. Ama her zaman değil , zaman zaman. Mesela trip atmak gibi.
hayır amacı senin egonu okşayarak sakinleştirmek ve o durumdan kurutlmak birnevi aşağılık duygusununu manipüle ediyor
Sinirlenince değil uyuyunca güzel daha güzel oluyorlar..
Vazoyu fırlatışı bile estetik olduğu içindir
Palavra sadece güzel olmuoz cadı gibi oluoz😂
Evet bazıları güzel oluyor. Hele de ses tonları :)
sunu soyleyen kisilere sinir oluyom ya
Kadın sinirlenince ayrı bir güzel oluyor şüphesiz.
Sinirlenme nedeni ve şekline göre değişir.
Ben olmuyorumdur sinirlenince kötü oluyorum
Güzel olmuyorlar erkeklerin eğlencesi oluyorlar.
Evet sinirlenince daha bir istiyoruz
😂 Zekice bir kurtarma cümlesi ve tabi klişe
Bnce guzel olmuyor taktikk
Pek teğişuk oluyorlar :)
Ya hayır kadınlar sinirlenince korkunç oluyor
Bakis acisina gore değişir
Hayır kadına güleryüz yakışıyor bence.
Yok ln zebani gibi oluyom
Sakinlestirmek icin soylenen bir yalan
ben öyle oluyormuşum ya 😂
Sakinleştirmek için kullanılan bir taktik:))
evet çünkü göz bebekleri büyüyor
Kişiye göre değişir #cahilsavar
Sinirlenince kimse güzel olmaz
öyle ya çok hoşuma gidiyor kadını sinir etmek 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar