Merhaba KsMilleti, 😊 Sabırsız, çabuk sinirlenen, sinirlendiği zaman ağzından zehir saçan, hatalara tahammülü olmayan (en sinir olduğum ya) birinci derece yakın kendimi 18 yaşından büyük hissediyorum sayesinde. Hatalardan ders çıkararak yaşarız hayatı... Ama mükemmel olmamı bekliyor.. (Sadece bana özel değil ailemdeki her bireye aynı)Umursamaz olamıyorum tam aksine daha çok kafaya takıyorum. Bir de içe kapanık biriyim, birine dert yanmak yerine deftere yazarım..😒 Sinirli, agresif, sabırsız biri Ben; 'Yaptığım hataları sorgular, hata yapmaktan korkar oldum.. Bu da çok sıkıcı. #HüzünlüMutluluk 11.8.18 Cmt🌸
Sabırsız, sinirli kişiler ile nasıl başa çıkıyorsunuz?
Ben birini dinlerken sessiz kalirim. O agresif sinirli kisiler en nefret ettiklerim ancak ben o kisilerin zevkini cikariyprum valla. Aptal olduklarini goster. O kisiler genelde kafalari calismadigindan ayni seyleri tekrar edip bagirip cagirirlar. Hic sesini cikarma. Sessizce bekle. Kendi kendine ofke kusup senin hic sesini cikarmadigini gorunce daha cok kopurup sonrada gidiyorlar
Çok güzel yazmışsın. Teşekkür ederim. Bu kişi ne arkadaşım ne de dostum. Ailem de olan bir kişi, uzak durmak istesem de yapamam. Sadece sabır diyorum.. Motivasyonumu düzeltti bu görüş. 😊
Sinirli kişileri kendi haline bırakıp, ortamı terk ediyoruz. Ayrıca hatalara tahammül etmek demek bu hataların tekrar tekrar yapılmasına müsaade etmek demektir. O nedenle hataya tahammülüm yok. Sizlerin de olmamalı, affedilmenin karşısınızdaki insanda uyandıracağı; bir daha yapsam yine affeder düşüncesi dahi hata yapmaya meyletmesi demektir.
1. derece biri, sağı solu belli olmayan biri. Aşırı düşünceli lakin sabırsız ve sinirli halleri de beter.. Kalp kırıyor ve içimde tutacağıma dışarıya püsküreyim diyor. Yüzüne vurmam için cesaret lazım o da bende yok. Şok geçiriyorum o anda resmen.
İmkansız, gözüm yaşararak konuşur. Dilimden laf çıkmaz o anda. Bir kere konuşayım dedim. Daha çok sinirlenmeye başladı. Daha da konuşmam. Artık susacağım. Ona diyeceğime beni her halim ile kabul eden deftere yazacağım içimdekileri.
En İyi Cevaplar