Bu kızın gercek adını biliyor musunuz elimde sadece bu fotoğrafı var ve adını bilmiyorum. Bana cok benziyor neredeyse tıpa tıp aynısıyım. Cok merak ediyorum gercek adını nerden bulabilirim

Büyük ihtimal benim kuzen bu ya. Niye ne yapıcaksın ki? Hesabı falan bana link atarsan fotolarına bakabilirsem sana tel numarasını bile verebilirim.
Şaka mısın ya
Yoo gayet ciddiyim boyu 1,75 cm falan ya tam bilmiyorum ma o civarlarda.
Adı ne
Bu durumda söyleyemem üzgünüm sen bir isim verirsen bende verebilirim belki. Ve ya hangi şehirden bahsediyoesan değişebilir yani.
Ne ismi?
Öyle lap diye söyleyemem. Sen şehir ver isim ver ben oysa sölerim.
Yüzünün diğer yarısı yok, görünenin bir kısmınıda eliyle örtmüş. Madem kendini çirkin buluyorsun ne diye fotoğraf çekilirsin
Yarısı gözüküyor ve bence gayet güzel illa çirkin buldugu icin mi yarısıyla fotograf cekilinir ne kadar sacma bir dusunce
Ben değilim ama yarısını cektiği halde bence cirkin birine benzemiyor
yüzünün tamamını çekmeyenler genelde çirkin oluyor.
Tamam sen öyle diyosan öyledir kesin
Bunu anladığına sevindim. Kızın hesabı da bu sanırım. 1 yıl önce kendi profilinde paylaşmış. https://ask.fm/tmmksbe/answers/135122383295
Geri alıyorum. Eğer fotoğraftaki kişi buysa güzelmiş
akimg0.ask.fm/.../523.jpg
Yok kızın hesabı bu değil bu hesabı bende bulmustum ama genelde böyle hesaplarda paylasılıyor kızın fotografı ama yinede sağol
Seninle hiç bir alakası yok ki bunun hem yüzünün yarısından nasıl anladın sana benzediğini merak ettim doğrusu?
Cevap
13Cevap
Gerçekten bende bu kızı çok beğeniyorum instagram kullanıcı adını falan çok aradım ama bulamadım. Sadece adını biliyorum ; “mervekls”
Sokaktakilerin yarisi boyle zaten 1.55 yarim yuz ağır makyaj bulursun başka
Daha net bir fotosu varmı?
Maalesef :(
Özge selin diye birisi muhtenel özge19033selin nicki var. Ama bu fıtoğraf reel değil muhtemelen başka birisine ait.
Link atar mısın?
Polis degiliz nasil bulalim
Yüzü görülmüyor ki nerden bilelim kim
Zaten ünlü birisi olmadıgı belli ve yüzünün yarısı var dediğin gibi ama cok merak ediyorum nasıl bulabilcegimi o yuzden sordum
Ünlü birisi değil sadece gözü ve saçları gözüküyor geri kalanı eliyle kapatmış. Birinin tanıdığı olsa bile nasıl tanır ki bu fotoğraftan
İnstagramda bir sayfa paylasmıstı ordan bulmustum
Yarısını görerek nasıl kendine benzettin
deli deli konusma ya:))
İnsanlar çift yaratılmıştır :)
güzelmiş
Hande ercel
Kezban
yasemin
Hayır
Yokk bilmiyorum
hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?