Ben yurt disinda yasiyorum ve burada esrar icmek ot icmek sigara gibi normal.
Boylz bir insandan hayir gelir mi desermi
Boylz bir insandan hayir gelir mi desermi
bende yurt dışında yaşıyorum , ilk defa duyuyorum normal karşılandığını entresan geldi? l. a de ikamet ediyorum ve burada kullananlar genelde zenciler , beyazlar ot mot içmez direk ismini vermeyeceğim beyaz toz şeklinde olanı kullanırlar, ve eminimki hiç hoş karşılanmıyor bu durum. zaten normal karşılayan insanlarda kullanıcılar kendi kendilerine hoşgörü gösteriyorlar o kadar. uyuşturucuyu geçtim, benim yaşadığım ülkede sigara içenlere bile vebalı muamelesi yapılıyor, yolda falan sigara içen i zor görürsünüz , zaten gördüklerimizede herkes ters ters acıyarak bakıyor. amerikada durum böyle, senin yaşadığın ülke hollandamı acaba?
Belcika amerikayi bilemem
belçika dan uzak durmma lazım demekki öğrenmiş oldum :)
Holandaya yakin zaden
biliyorum, hollandada işim var, senede 5-6 kez geliyorum , o yuzden sordum hollandamı diye, çünkü orada çok fazla dostum var, yasal olarak gunluk 156 gram kadar içebiliyor insanlar, özel kafeleri var bunun için vs vs, ama arkadaşlarımın söylediğine göre yasal olsa bile toplumun buyuk kesim, i uyuşturucu kullanımını hoş karşılamıyor, genç nesil tarafından kabul gördüğü için yasalaştı diye anlattılar bana, ne kadar doğru bilemem. bana aktardıkları bu.
15 gram olacaktı.156 olmuş. sorry.
Evetola bilir holanda belcika sigara gibi biciyorlar abartilacak birsey yok diyorlar bunu birine anmatimda ama abartilacak cok sey var bence insanin brynini olduyor
İçince kişiliği değişiyor mu?
İçmediği ve içtiği zamanlar arasındaki farklar ne?
İçince sana zarar veriyor mu?
Bağımlı mı? Yani kazandığının çoğunu ona verip sizi zorda bırakıyor mu?
Kazandiginin cogunu ona veriyor bize bakiyor ama durmadan benim sormam lazim ver ver ver para diye veriyor ama zoraki sanki. icinde normal sakin oluyor. icmeyince cok sinirli oluyor. bagimli evet onsuz yapamiyor vari yogu sanki o. icince bana zarar vermiyor
Her ikiside kapiya cikmadinda yanliz kaoiya cikdinda arkadaslarla
Durumun ciddi. Bu insan sana bağlıysa ondan kopmak istesen sana zarar verir. Birgün işleri bozulsa para kazanamasa neler neler yapar sana. Maddesiz kalanların durumu belli eğer onları alamazlarsa evdeki eşyaları satıyorlar. Borçla vs alıyorlar hiç birşey bulamasa birgün sıra sana bile gelebilir. Çok kötü bir durum
Bilmiyorum artik
Aliskanlik bagmli
Evet eskiden brakdi sonra yeniden basladi
Brakmak istemiyorum diyor
Evet turk
Evet herseyi ben yapiyorum surumsuz biraz
Cocugum var
Türkiye'de bunlar normal karşılanmıyor. Kendine göz göre göre zarar veren adam çocuğuna mi vermeyecek? Bilemiyorum.
Cevap
15Cevap
Bunu soran kadının ne kadar hayırlı olduğuna bakılıp ikisi birleştirilir. Boş beleş sorular, hayır gelir mi gelir dibine kadar gelir de neyse.
Neden bunu dedin ki simdi
Beyin vermiş, kullanın..
Oyle birinle evliyim o yuzden desermi diye sordum
Hayır'lı işler, hayır'ın kralı gelir.
Meseleniz ot olsun arkadaşım..
Yurt dışında her şey normal adam kendi eşini başkasıyla öpüşmesine izin bile onlar aşırı geniş ruhlular (Dediğim kitle de olan insanlar) Bence olmaz
Hayır gelmez söyliyim cidden gelmez yaşayanları gözümüzün önünde babasına vuranı gördüm sakın böyle insanlara yaklaşmayın 😔
Uyuşturucu üzerine mutluluk kurulmaz. Müptezel adamdan iyi baba hiç olmaz.
Uyuşturucu ve alkol kullanan insandan hayır gelmez.
uzak durmak gerek yaşında küçük değil o tip insanlar yaramaz olur genelde :)
Evet haklisin nasil tyaramz aciklarmisin
beyni bitiren bişey o beyni olmayandan ne baba ne koca olur
aklı olan onu içmez zaten mantığı yok :)
Beyni bitiriyor demi hergjn 6dane icse
sordun mu neden içiyorsun diye
Evet 10senedir iciyor
Hosuma gitiyor diyor
ilginç bişey onda kafa kalmamıştır
Bazen bana oyle laflar sayiyor oyle seyler yapiyor ki diyorum bunu istemiyerek bilmiyerek mi yapiyor
kaç yaşındasın bilmiyorum ama yurtdışında da evlenecek birini bulmak zordur heralde yaşayan türk az olduğundan :)
Bence ayık olduğunda iyi bir insansa , iyidir hiç bir madde insanı iyi ya da kötü yapmaz sadece içindekini dışarı çıkarır.
Ot, Alkol gibi içinde olanı çıkarmaz
Tedavi olmadığı sürece zor bence
kendine acımayan sana mi acır çocuğuna mi
Cok guzel yorum bunu aklimda tutacam
umarim
Zor bir evre tedavi şart
Aslında sigara da çok normal değil
Gelmez temiz kişilikli birini bul
ondan bişey olmaz
Hayır gelmez
Olmaz.
bence gelmez.