Gizli Üye(36-45)+1 yılbu tip kızlarla kim evleniyor çok merak ediyorum , senin gibi bir tip ten bikere eve hanım olmaz , çocuga anne olmaz vatana vatandaş olmaz , tepki gösterebilirsin bu benim görüşüm , kendine bir aynaya bak senden ne olur
82 Yorumla- +1 yıl
Yorumun için teşekkürler. İyi günler
En İyi Cevaplar
- Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılMinyonlar iyidir pratik olurlar
18 Yorumla- +1 yıl
Hangi konuda :-D
- +1 yıl
Yatakta
- +1 yıl
Az değilsin sen 😂
- +1 yıl
Biliyorum baska
media.giphy.com/media/26tn8CFJvoFDlCXn2/giphy.gif - +1 yıl
İşini biliyorsun 😏
- +1 yıl
Sagol sende ciğerim
- +1 yıl
evet öyle 😉
+1 yılKanımca kilon taş çatlasa 45, boyun 155 civarı.
Fakat ya genetik olarak zayıfsın ya da yemiyorsun.
Çünkü aynıyız :D
Saçlarına yazık etmezsen harikasın ! ;)15 Yorumla- +1 yıl
ahahah :-D kilo tam isabet boyumda 157 :)
- +1 yıl
Herkes konuşur sen dinleme :) Doktor kontrolünde sağlıklı zayıfım ama Türk halkına göre ölüyorum. Önce o baldırlarını eritsinler sonra bize yorum yapsınlar. Sorsan yemiyorum derler ama makarnayı ekmekle götürürler :) :)
- +1 yıl
Ben yesemde kilo alamıyorum kuzuu düşün tam ekmek döner bile yedim yok 😂
- +1 yıl
Günlük 2500 kalori alıyorum asla bıkmadan yemek yiyorum abur cubur tüketmeden :) Ki ek takviyeler kullandım yinede nafile. Meğersem genetikmiş. Spor salonu tek çözüm görünüyor onu da deneyeceğim :) Sen yemene devam et azimmmmmm :D
- +1 yıl
😂😂 tamam
Ben de piknik sepeti gibiyim.😄Bu arada maşallah fıstık gibisin. 😎😂
15 Yorumla- +1 yıl
o nasıl oluyor kuzu :-D :-D teşekkür <3 😘
- +1 yıl
:-D kuzumm yaa ben yoğurt kabını benimsedim bile :-D 😂
- +1 yıl
ahahah tamam kuzuu 😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
149Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 12,4b cevap paylaştı. Fotodaki sensen az ekmek ye ekmek. 😁
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 20,1b cevap paylaştı.
+1 yılCandır gadasi
10 Yorumla Ben minyonum ve bundan nefret ediyorum. 25 yasında olmama rağmen 18 20 gibi görünüyorum. Aşırı derece de sevimli olduğum için yA yanaklarımı sıkıyorlar ya da mıncırıyolar. Sonuç itibariyle beğenmiyorum. Kendimi de minyonları da 😔😔😔
113 Yorumla- +1 yıl
Bende öyleyim kuzu bebek sever gibi seviyorlar yanaklarım acıyor artık 😡
- +1 yıl
galiba bende böyle kalacam :-( :(
- +1 yıl
geçmiş olsun kuzumm :(
- +1 yıl
Ciddimisin bu kinuda. ne guzel. iste ilerde yasini ualandan yere kicuk. demene gerwk. yom zaten. kucuk gozukursun
- +1 yıl
Anladim ama. olsun genede ilerde isine yaricak bu. mimyonluk
- +1 yıl
Yas kac
- Kişilik & Karakter konusunda 515 cevap paylaştı.
+1 yılMinyonluk bu değil , vücudun orantısız. Minyonluk 1.70 boylu kızda da olur hatlarının ufak olmasıyla alakalı senin fiziğin baya kötü. Kafan kocaman duruyor.
13 Yorumla- +1 yıl
evet :(
- +1 yıl
Acil fitnessa yazıl yaşın ufak toparlarsınn
- +1 yıl
tamam kuzu aklımda.
- Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılOğlan çocuğu gibi vücuda sahip bir kızın nesini beğeneyim?
326 Yorumla- +1 yıl
@HazalLisa Kurt adam, hıeahıaha.
Sorulmuş, söylemişim. Bana ne kimsenin beğenmemesinden? Birinin beğenisine sunulan herhangi birşeye yorum iki yönlü olabilir.
Ayrıca Travis Fİmmel'ı da şırnaklılara benzetmek, sırf tartışmada üstünlük kurmak için böyle moronca bir cümle kurmak.
Daha bir dakika olmadı türk kızlarının tartışma anlayışıyla ilgili soru soralı. Çük süfer bir örnek oldun sağol. - +1 yıl
@HazalLisa Türkler sana birşey sokmuş heralde. Mal mısın nesin, biri özel isim. Öbürü genel bir kitleyi kastediyor. Aynısını amerikan yazarken da yapıyorum. Aslında çok doğru değil.
Lakin ahan da diyorum ya, tartışma kültürünüz yok, malsınız genelde diye.
En basit örnek. Konuyu abuk subuk yerlere çekmek ve çingeneleşmek.
Ki ben çepniyim, senden daha has türküm yani sana mı kaldı bu tip laflar etmek. İnceleseler ermeni falan çıkar, millete milliyetçilik kasıyor. - +1 yıl
“Türk” bir millet ismidir. Türkiye Cumhuriyeti’nin yurttaşı olan, onun sınırları içinde yaşayan halk ve bu halktan olan kimse anlamına gelir. Bu nedenle “Türk” kelimesi özel isimdir. Oku canım. Ben Kırım Türküyüm çok şükür. Normalde hakaret etmek pek tarzım değil ama senin gibi insanlıktan nasibini almamışlara hobi edindim hakareti. Stres atıyorum böyle. Acıdı mı?
- +1 yıl
@HazalLisa Yoo acımadı. Muhtemelen 'minyon' olduğu için oğlana benzetilmek zoruna gitmiş, asıl bir tarafı acıyan sensin yani.
- +1 yıl
Minyon olmakla alakasi yok gayet uzun ve fiziği güzel bir fotomodelim zaten sporcuyum da fiziğim de gayet yerinde olay fizik falan değil ben empati kurabiliyorum anladin mi baskasinin kotu hissetmesini anlayabiliyorum dedigin şey de kırıcı insanlarin ellerinde olmayan bişey için benzetme yapmak ne kadar kırıcı Tolstoy'un bir sözü var "Acı duyabiliyosan, canlısın. Başkalarının acısını duyabiliyosan, insansın." diye. Sen insan değilsin demek ki
- +1 yıl
@HazalLisa Benim kendisini beğenmeme niye kendisini kırsın. Ve evet, ufak tefek, feminen duruşlu olmayan kadınlar oğlana benziyor.
Sormuş beğenir misiniz diye, egenmeme sebebim ile beraber yazmışım.
Çok fazla edebiyat klişesi ezberlemişsin sen.
Tolstoy da adam olaydı sakallı dolaşmazdi. - +1 yıl
Sen kaba oldugun kadar biraz algisizsin da. Jetonun paraşütle falan mi iniyo SORUN SENIN BEGENIP BEGENMEMEN DEGIL YOK MINYON KADINLAR OGLAN COCUGUNA BENZER DE YOK NESINI BEGENEYIM DE SORUN BENZETME YAPMAN INSANLAR YARADILISINI DEGISTIREMEZ MESELA SEN DE YARIM AKILLISIN YA ONU DEGISTIREMICEKSIN KIT BEYINLI
- +1 yıl
@HazalLisa Bana ne yaratılışıni degistiremeyecekse? Elinde olmaması gerçeği değiştirmiyor.
Mesela bir kadın dar omuzlu, tifil, 1.65 boyunda bu yer elmasını da beğenmemek ve kız gibi birsey demekte özgür bana göre.
Ben bunu söylemesem sanki minyonlar Jessica jane clement'e mi benzeyecek?
Gerçekler canı izi sıkıyorsa algınız sorunudur. - +1 yıl
tamam tartışmayın en alıştım eleştirilmeye büyütmeyin :-/
- +1 yıl
Hahahaha kurt adam demiş
- +1 yıl
@HazalLisa Buna sivil hayatta kendisini insandan saymaya aşklara burda bikbiklenmek deniyor.
- +1 yıl
@Ragnar_Lodbrok uzatmasan olmaz mı büyüyor tartışma sonra lütfen kuzuu
- +1 yıl
@HazalLisa Evet yanaşırım, hayır sivil hayatta kimlerle muhattap oluyorum haberi de yok ya neyse.
O kadar kırımlıysan bir ara Odessa'da görüşürüz belki.
Ama kafa atarım bilmiş ol. - +1 yıl
@HazalLisa Soru sahibi karışmamış saygılı birisi. Görüş yapan da istediğini yapar seni neden bu kadar ilgilendiriyor? IQ seviyen eksilerde ayrıca çok çirkinsin kim seni fotomodel yaptı hangi ajans?
- +1 yıl
@LeydiStark Yav sallıyor onu boşver sen.
- +1 yıl
sakin olsanız lütfen ama. Herkese görüşü için teşekkür ederim. Darılmadım kırılmadım kimseye.
- +1 yıl
O başlattı...
- +1 yıl
Tamam sen yinede alttan al o başlattıysada. Sen bana oğlan çocuğu gibi vücutlu dedin ben sana birşey dedim mi? Neyse kızmayacam :) gıcıkkkkkk
- +1 yıl
@LeydiStark sana çok koydum sana ondan tabi bu cekememezliklerin gevezelik yapma kızım aynaya bakta konuş sen ne anlarsın tipten kezban seni anca orda burda prim kasmak erkeklere yaranmak icin havla dur ben savunulcak ne varsa onu savunuyorum cok cirkinsin diyo bide ahahahha veled-i zina hadi yarandin al da gotur gevezelk yapma
- +1 yıl
@HazalLisa Yavbisiktirgit Hakkaten.
- +1 yıl
@HazalLisa Profilime bakmadın galiba :D Varoş. Söylediğin hakaretten de seni şikayet ediyorum. Geçmiş olsun. Umarım dediklerinin arkasında durabilirsin. Çingen.
- Kişilik & Karakter konusunda 537 cevap paylaştı.
+1 yılBacakların çok zayıf yani minyon gibi değilde cüce gibi duruyor. Biraz kilo alsan daha güzel duracak
39 Yorumla- +1 yıl
alamıyorum :-(
- +1 yıl
Ne kadar rencide etmeye meraklısın biraz nazik ol eleştirmek icin yorum yapma ayrica cüce gibi falan da durmuyo gözündeki güneş gözlüğü dereceli galiba evin içinde de gözlük takmışsın bağcılarda falan ikamet ediyosun heralde sen burdan bakınca da Barış Mançoya benziyosun kuafore gitte bıyıklarını aldır bir
- +1 yıl
@HazalLisa dinime laf eden Müslüman olsa 😂 😂 😂 bana okadar say sayıp hakkımda neler yazmışsın benden çok farkında yokmuş onu gördük. Benim yorumum kimseyi alakadar etmez kırıcı da konuşmadım kilo alırsa daha iyi durur dedim. Şimdi başkasının yorumlarına koşabilirsin
- +1 yıl
@HazalLisa evet canım bıyıklarım benim ayrılmaz parçam sende git gocunmaua devam et yaran var belli. Yorum yapmayı senden öğrenecek hiiiç değilim seni hiç ilgilendirmez gelipte bana hakaret edersen o da senin alçaklığın tatlım öptüm. 😘
- +1 yıl
Ha burada insanların insanlara olan yorumlarına atlayıp durmuşsun yorumum soranı alakadar eder ve kırıldığını da düşünmüyorum. Ve sana son olarak gözlükteki yansımamamda olduğu gibi kudur diyor eve 3 evetle uğurluyorum çıkışlar sağdan ve soldan
- +1 yıl
kuzum sizde sakin olun büyütmeyin ama hadi :-/
- +1 yıl
Tamam bebeğim ❤️ özür dilerim
- +1 yıl
benim için sorun yok kuzum siz üzülüyorsunuz <3
+1 yılbayılırız minyonları mutlu etmek bizim işimiz
hepbilir sanayi ticaret limited şirketi... özel organizasyonlarda mutluluk ve memnuniyetinizin 40 yıldır vazgeçilmez garantisi...13 Yorumla- +1 yıl
geldi yine overlok makinesi 😂😂😂
- +1 yıl
diyosun...
- Kişilik & Karakter konusunda 8,6b cevap paylaştı.
+1 yılboy tskıntım olmadığı için , genelde seviyorum, giyimleri üzerlerine daha kip duruyor , uzaktan bakıldığında daha sevimli görünürler , vücutları boylarına her zaman orantılıdır, güzel görünüyorlar.. senin kombinlerin çok yakışmış bence üzerine
20 Yorumla
+1 yılKızzz saç rengin ne? Hangi boyayla boyadın? Normalde mavi sevmem ama güzel tonu 👌 Saçını açıp boyadın dimi?
22 Yorumla- +1 yıl
mavi ombre kraliyet rengi de deniyor kuzum
- +1 yıl
Kuaför de yaptırdın dimi?
Kaç kilosun kiz merak ettim 😂bencede minyon olmak iyidir
14 Yorumla- +1 yıl
47 :-D 45 sanıyordum 47 çıktım ama daha üstü yok kuzuu 😂
- +1 yıl
Bende 49 bucuk yasa gore artiyo bence ben 18 23 arasindan hep 46 47 arasinda gidip geldim simdi yas 27 oldu 49 ile50 arasinda gidip geliyom yasa gore artiuo sanirim aman kilo almamak en iyisi fizigin bence boyle sakin dert etme o cocuk gibi falan diyenlere emin ol oyle gorunmek icin neler yapiyo insanlar
- +1 yıl
kilo alsam iyi olacak işte yaşım ilerledikçe bakacaz kuzum
+1 yılKilo al azcık bu ne böyle bir deri bir kemik kalmışsın
12 Yorumla- +1 yıl
Yanlış anlama tatlısın güzelsin ama senin iyiliğin için diyorum
- +1 yıl
biliyorum
+1 yılIki milyar Cin’linin birbirini hep begendigi guzel bir dunyada yasiyoruz biz.
11 Yorumla- +1 yıl
😂😂
- Kişilik & Karakter konusunda 660 cevap paylaştı.
+1 yılAbi kız dediğin minik böyle tatlı şirin minyon 1.48 ila 1.65 boyunda olan şirin tatlı varlıklardır bence ideal kız böyledir bazıları 1.70 1.90 aman allahım yazık yani
10 Yorumla ben Natasha henstridge Hayranı olduğumdan dolayı dunya üzerinde yaratılan diğer kadınları göremiyorum bile.. Natasha Henstrıdge gibi kadın doğmamıştır doğacağınıda pek sanmıyorum..
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 520 cevap paylaştı.
+1 yılBodur tavuk her daim piliçtir der minyon bir arkadaşım. Ama kendi adıma yapılı bir insan olarak yanımda kardeşim gibi duruyor minyon arkadaşlarım
20 Yorumla
+1 yılÜlkemizde en minyon kız bile 1.90lık erkeklere baktığı için kendilerine uzaktan saygı duymakla yetiniyorum 😊
10 Yorumla
+1 yılminyon kızları severim iri yapılı kızları hiç beğenmem erkek değil sonuçta itici duruyor minyon kızlar candır bayılırun :D
10 Yorumla
+1 yılHiç beğenmiyorum şahsen. 15 yaşındaki çocuklar gibi çekici ve kadınsı değiller.
23 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Biraz spor yap hatlar belirginlessin. =) sac guzelmis yakismis.
10 Yorumla
+1 yılKesinlikle hayır. Çok kırılgan görünüyor. Bence kadınlar Amazon gibi diri ve güçlü olmalı
10 Yorumla
+1 yılUzun olan is kadinlari cok cekici. Elinde is cantasiyla bir yuruyusu var ahhh
10 Yorumlaevet severim aşk anlamında minyon tercihim.. ama cinsel anlamda at gibi isterim uzun..
10 Yorumla
+1 yılKadınsı gelmiyo bana bilmiyorum 175 olduğum için de öyle geliyo olabilir ama çocuksu
10 YorumlaZevkler ve renkler tartışılmaz her şeyin bir alıcısı vardır
10 YorumlaXxtü yere yakın, tospaa xxtlü kızın neresini beğeneyim 👍
10 Yorumla
+1 yılzayıf insanları sevmediğimden minyon olsa da hoş gelmiyor
10 YorumlaBeğenirim neden beğenmeyeyimde, onlar kendisini beğeniyor mu?
10 YorumlaBu senmisin saclar mavi mavi gizel ama ha 😂😂 bir sonraki renk nedir hangi renge boyatcan
10 YorumlaMinyon var minyon var şimdi 😒 çocuk gibi duranları sevmem 😒 o tip beğenen erkeklerde de pedofili eğilimi vardır 😒
11 Yorumla
+1 yılUzun boylu kızlar her zaman daha çekici be bırakın bu minik tipli kızlar tatlı havalarını
10 YorumlaKız arkadaşım minyon tipli , yeterli olmuştur cevap için 😁
10 Yorumla
+1 yılBoydan ziyade yüz ve fiziğine bakarım. Mesela sen tatlı kızsın ama her minyon olan öyledir diye bir şey yok
10 Yorumlaminyon kızlar gayet çekici sevimli tatlı oluyorlar, severim minyon kızları ;)
10 YorumlaBeğenirim ama benim yarım kadar ben 1.95 im sarılırken sıkıntı olur.
10 Yorumlayüzleri güzel oluyor genelde Allah bir yerden alıyo bir yere veriyor :Ddd
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendi fotoğraflarını koyup soruyu sormuşsun 😂 Evet, sevgilimde minyon 🤗
10 YorumlaBen minyonları daha çok seviyorum şahsen.
10 Yorumla
+1 yılEvet , minyon tipli kızlar hoş oluyor ve beğeniyorum.
10 YorumlaEvet en beğendiğiö kızkar uzun boylum ama kısa kızları seviyorm
11 Yorumla
+1 yılBu ne ya :D Tek cebime anca sığar :D
15 Yorumla- +1 yıl
Tek cebinden herşeyi çıkarır ama 😏😏😏
- +1 yıl
Saygılar :D Yahu benim boyum 197 minyonları sev (e) miyorum ^^
- +1 yıl
şöyle yola gel 😏
- +1 yıl
Allah korusun deme öyle şeyler deme :D
- +1 yıl
😎😎😎
+1 yılBoy ve kilon kaç canım
11 Yorumla- +1 yıl
47 157
- Kişilik & Karakter konusunda 6,2b cevap paylaştı.
u +1 yılRüzgarda ayakta durabiliyormusun 😁
12 Yorumla- +1 yıl
evetttt yaaa gıcıkk 😂
- +1 yıl
Sen yinede duvara tutunarak yürü 😁
Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Çok tatlışsın💜🖤💜🖤💜
12 Yorumla- +1 yıl
yaaa 😍😍
Onlarda insan canım ya
12 Yorumla- +1 yıl
demi 😇😇
- +1 yıl
Minyonlar insan değildir baş tacıdır ;) yaşasın minyon tipli kızlar
+1 yılMinyon tipli kızlar daha güzel en azindan yaslari kac olursa olsun göstermiyorlar
20 Yorumla
+1 yılTatlı olurlar bücür, bücür. 😄
11 Yorumla- +1 yıl
evet bücürüz 😂😂
+1 yılFotodaki sensen çok tatlısın ama kilo al
11 Yorumla- +1 yıl
evet bende memnun değilim :-(
bence minyon kızlar daha çekici geliyor. en azından her türlü pozisyona girebiliyorlar:)
10 Yorumla
+1 yılMinyonları görmekte zorlanıyorum
14 Yorumla- +1 yıl
😒😒 çok komik
- +1 yıl
Siz daha komiksiniz :D
- +1 yıl
gıcıkk :-D :-D
- +1 yıl
:D :D :D
Yemekte Kimyon Kadında Minyon ;)
31 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKac kilosun merak ettim? 47 falan mı?
17 Yorumla- +1 yıl
yok artıkkk 😯😯 nerden bildin kuzuu
Cevap sahibi+1 yılAttım tuttu valla 😀 cok tatlısın bu arada bende cok zayıfım 42 falan keske 47 olsaydim :(
- +1 yıl
ben 50 olamıyorum :(
- +1 yıl
@Oomegaa öldür kuzum sende beni iyice 😂
Bence çok sempatik ve güzeller
20 Yorumla
+1 yılMinyon tipli kizlar candir.
20 YorumlaFazla zayıf olunca baş büyük kalıyor bence
20 Yorumla
+1 yılHayir begenmiyorum..
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılonlar olmasa dünya bu kadar güzel olmaz
20 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 8,3b cevap paylaştı. Balık etli olursa , severim. :D
20 Yorumla
+1 yılŞahsen ben çok beğenirim. :-)
20 Yorumla
+1 yılKızım bu ne hâl;
Tabuttan cıkmış cenaze gibi 😂😂20 Yorumla
+1 yılResimdeki minyon değil kazulet yalnız.
30 Yorumla- Devamını Gör (134)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat