Yeni bir yaşam maskesi altında gülünç bir makyajın kamuflajına sığınan, gelecek gibi görünen geçmiş daima aynı acımasızlığı ile yeniden gelip bulur bizleri. İNSAN SAKLANAMAZ! Herkes kendisinin gardiyanı ve celladıdır. Ondan kaçmak imkansızdır. Kaderi belirleyende budur. İnsan yaşamındaki dış koşulları değiştirerek kendisini kurtulmuş olduğuna ikna edebilir oysaki sahip olduğu sorumluluk bütünlük ve sevgi derecesine göre var olur insan. İnsanın en büyük yanılgısı bir geleceğinin olduğuna inanmasıdır. Oysa ki sıradan insanların bir geleceği yoktur. Zamanın içerisinde devinirler sürekli olarak. VEFA İLE İLGİLİ OLARAK ise; Durup şöyle bir bakalım geriye. Gerçekten vefalımıyız yoksa kendimizi vefalı düşünmek hoşumuza mı gidiyor.
Yani kin demeyelim de, herhangi bir intikam çabasına girmiyorum ama yapılan kötülükleri asla unutmuyorum. Geri dönüşü de olmuyor benim için. Bundan kurtulamıyorum.
Vicdanım 🤦birisi isterse beni yerin dibine soksun en kötü şeyleri yaşatsın onun yardıma ihtiyacı olduğunu görürsem ilk ben koşarım ve bu kim olursa olsun aynı..
İyi ki, çooook cesur bir kızım. Kimin ne dediği umrumda değil, bir kulağımdan giriyor bir kulağımdan çıkıyor. Kendi doğrularım var ve bu zamana kadar beni hiç yanıltmadı. Cesaretim beni her zaman bir adım öne taşımıştır.
Ben de iyi niyetimi törpülemeye çalışıyorum.. 25 yaşındayım hayatım da ilk kez dolandırıldım. Keman dersi aldığım hocam beni dolandırıp kursu bıraktı..
En İyi Cevaplar