Kişilik & Karakter konusunda 18,4b cevap paylaştı.
“Güçlü kadınlar istiyorsunuz. Güçlü ve cesaretli. Sizinle korkmadan sevişebilecek kadınlar istiyorsunuz. Sizin için başkasını öldürecek kadar korkusuz kadınlar. Şehirlerini, evlerini, şarkılarını, terk edecek kadınlar. Sizin için şiirler yazacak kadınlar istiyorsunuz. Sonra onları hayatı boyunca bir şiir bile ezbere bilmeyen korkak kadınlar için terkediyorsunuz.”
Güçlü kadın ürkütür. Niye çünkü o korkak deyildir , kimseye muhtac deyildir, sertdir , kendini koruya bilir, azimlidir , başarılıdır, özgüveni yüksektir. Her erkek sevmez böyle kadını.😏
Erkekler genelde ezik, sözünü geçirebileceği, ona muhtaç kadınları tercih ederler. Çok nadirdir güçlü kadınla geçinebilen. Kendi ezik egolarını tatmin edemezler güçlü kadınla.
Güçlü kadın birçok olumsuzluklar yaşamış ya da görmüş mücadelesini vermiş artık kolay kanmayacak yanılmayacak kadar mantığını daha fazla kullanarak hareket eden ve bu sayede daha da güçlenen özgüveni tam ne istediğini bilendir Candır🤗
sevmem güçlü duran değil kendini güçlü sanan kadınları bana göre kadın güçlü olmak zorunda değil kadın yaratılış gereği zaten erkeğe emanet ise bence erkeği onun en buyuk gucudur.. kıl olurum allahıma bu çocukta yaparım kariyerde diyen kadınları görünce..
vücutsal anlamda da toplumsal anlamda da kadın, erkeğe göre daha güçsüzdür. ama hangi kadın bu 'güçsüzlüğe' aldırmayıp bir şeyler yapıyorsa, işte ben o kadına değer veririm, saygı duyarım severim...
Güçĺü kadinin ić dunyasini cözersen kedi gibi uysalligini görursün belki karsidakilwrin ilk basta temkinli olmasini saglar bundurus bazisida hic yanasmaz ama ben zoru severim
En İyi Cevaplar