işyerinde size asılan oldu mu hiç?
patronunuz ya da orda çalışanlardan biri ya da gelen müşterilerden biri?
patronunuz ya da orda çalışanlardan biri ya da gelen müşterilerden biri?
evet olur; erkeklerin çoğu (hepsi değil ama olmayanı da var) potansiyel izleyicidr aslında,evli,bekar,nişanlı,vb. hiç farketmez.
hiç birşey yokken bugun havuza gidelim ,bugun konsere gidelim,bara gidelim diye teklifler alabilirsiniz,evli de olsa bu teklifte bulunabilir,bunda ne var ki arkadaşız der; bende karın yapsa bu şekil hoş olur mu derim, hönk yapar.
onaylamadıgım erkek tipidir,her zaman mesafeli olunmalı,ciddiyet elden bırakılmamalıdır,
ama böyle olmayan tipler de var ki hayatımda bir veya 2 kere karşılaşmışlığım ve takdir etmişliğim var böyle olan iş arkadaşlarımı:D
ben iş yerindeki tek bayan çalışandım ,müdürlerle birlikte yaklaşık 11 kişi vardı ve 9 u çıkma teklif etti müdürler hariç.müşterilerden telefon numarasını veren oldu.
çirkin kızlar dısında çalısan her kıza asılan mutlaka oluyo, kızlar bu durumdan bıkmıs zaten, ama bi an olurki bazı müsterinin calısanın ona asılması içinde herşeyi yaparlar :)
Cevap
1Cevap
olmaz mı hiç onlar her yerdeler 2 tane bayan gördüler mi sivri sinek gibi uçuşuyolar kimisi de gizliden yapıyor hayvan herifler,onu bunu bırakalım da müşteriler daha çok taciz ediyo ya şaka gibi...
Müşteriler mutlaka asılır fakat iş yerndekilere taviz vermezsen öyle bi sorunla karşılaşmazsın tabiki insan olmayanlar da var içlernde:D
evet doğru. bi de sevgili olunca da patron bakıo hangisi daha değersiz, onu şutluo. mesela burda bizim restoranın müdürü servis elemanı olan kızla takılıodu, patronun kulağına gitmiş, patron baktı tabi müdür 6 yıldır burda müdür, sevdiği adam bi de, bi de kıza baktı daha gireli 7 ay olmuş, gözünde pek bi değeri yok, hemen verdi eline tazminatı yolladı :D
he kırklarında müşteriler asılıyo yaa :'(
oluyor tabıkıde ıkı kufurle halledıyorum
işe başlamadım daha...
Oluyor başımı önüme eğer yoluma devam ederim.
bana asılan oldu
onada kız asılmış, soruyu kapsıyo yani :)
Oldu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar