Sizce istediği bir şeyden vazgeçebilen insan güçlü insan mıdır? Sizce uğraştığı emek verdiği ama başaramadığı bir şey için sonunda vazgeçen insan güçlü insan mıdır? Yoksa her ne olursa olsun istediğinin peşinden koşan insan mı güçlü insandır?
İstediği bir şeyden vazgeçebilen insan güçlü insan mıdır?
Caps diyorki irade her şeyde tutabilmeli kişiyi Soru diyorki yanlış olsada doğru olsa da vazgecen insan güçlü mu? Detaya gelirsek başarısızligi kabullenen insan güçlü mu?
Güç, inandığı şeyleri baz alıp doğru yanlış ayrımıni yapabilen gerektiginde vazgeçebilen kişiye aittir.
ben zamanında birçok şeyden vazgeçmek zorunda kaldım size tavsiyem eğer elde edebilecek durumdaysanız istediğiniz şeyden asla vazgeçmeyin en azından uğraşın benim elimde o fırsat olmadı fırsatınız varken değerlendirin bir daha ayağınıza gelmeyebilir
Mesela ben bir oglani seviyorum, ama aramiza sogukluk girdi ha bide ben muslumanim ve oglan hristiyan. Ben simdi vazgecmeye calisiyorum, gucsuzmu oluyorum ozaman?
Duruma göre değişir. Mesela zor birşeyle karşı karşıya kalıp savaşmaktan cekiniyorsa o kişi güçlü değildir. Veyahut istediği şey değer verdiği birini kötü etkileyecekse onun için vazgeçmek güçlü olduğunu gösterir.
istediği şeyden vazgeçen insan en güçlü insan olarak tanımlanabilir onu hiçbirşey kolay kolay yıpratamaz ve bu sebeple hayattan bir beklentisi ve kimseden bir beklentisi olmadığı için huzurludur ama içinde nasıl fırtınalar vardır kişiden kişiye değişir
Güçlü olmak bence kişinin içindeki gücü yani potansiyelini keşfetmesidir. Böyle bir durumda güçlü olmakla vazgeçmek arasında bir ilişki yoktur zira vazgeçilmesi gereken bir durumda vazgeçmek gerekir.
İnsanlar hayallerinden asla vazgeçmemeli ve yıllar sonra da olsa eninde sonunda bunu başaran insanlar en özendiğim insanlar. Keşke onlar kadar güçlü olabilsem..
Savaşmadan ulaşamamayı herkes kabul eder peki herkes sandığın kadar güçlü mü? Insan sevdigi insanlara zarar gelicegini anladığında vazgeçmelidir istediğinden... Her zaman değil
En İyi Cevaplar