Erkekler bordo bereli gibi sert tuttuğunu koparan kızlardan mı hoşlanırlar yoksa bordo ojeli naif kırılgan ruha sahip kızlardan mı?

Ağlarken yanında değilsen gülerken hiç olma bunu diyen kişi bir erkek bir kızın yanında olduğunu hissettirirse sevgisini gösterip arkasında durursa o kız zaten güçlü olur duygusal insanlar temiz kalplidir hırçın insan gün gelir seni aldatabilir de (tabi herkes için geçerli değil bu)
Yaa kırılgan olunca her dk ağlayan konuşkan olunca bordo bereli olmuyor boş konuşan insan da çok
Ben ojemi de sürerim aslanlar gibi de savaşırım hangi gruba giriyorum anlamadım😏
İnsan olsun güvensin kıskanmasın arkadaş olsun yerine göre istediği gibi olsun bordo berelide olur naifte ama aklına salak saçma şeyleri takıp karşına çıkmasın
borda bereli gibi sert tuttuğunu koparan kız...
www.wallpapersbrowse.com/images/ov/ovd5h6d.jpg
Cevap
19Cevap
Naif ama dik durmayi bilen.. Fazlasi barbar ve vahsi oluyor..
Kadınlar doğası gereği zarif naif ve kırılgandır şekerim bu tek yapabildikleri ağlamak demek olmuyor. Aksi şekil kadınlar erkeklere de garip geliyor yani kim doğasına yabancı biriyle olmak ister ki
Bazı kadınlar oluyor ki üçüncü bacağı eksik Popstar Mehtap.. hangi erkek ister?
Ya şu posttaki kız çok gereksiz yani ama onun dışında naiflik bambaşka bir şeydir hem zarif olup hem tuttuğunu koparan bir kız olabilir. İlla kaba olacak diye bir şey yok.
Ben sertim ve kiziz diye savunmasiz, korunmaya muhtacmiyiz yani? Hele de bazi "erkekler" tarafindan. Hepsini soylemiyorum ama benim yerime bazilari erkek diye cok uzuluyorum
Bence kız, kız olmalı, yani bordo ojeli olmalı, bordo bereli değil. Elimizin hamuruyla erkek işine karışmayalım yani.
Böyle arada aklı selim kızlar çıkıyor.
Bordo bereli gibi sert tuttuğunu koparan kız daha makbuldür çünkü içinde mutlaka bir kırılgan tarafı vardır 😜
Savaşçı ruhlu amazon kadını ne istediğini bilen kararlı aynı zamanda nezaket sahibi kibar zarif dişi
Şu yakıp yıkan kızları bir askere alalım ya. Ölmeyi bayılma sanıyolar herhalde.
Naif ve kirilgan daha iyi her zaman daha hoş geliyo sert yapısı olabilir ama hoş durmaz
Naif kırılgan daha hoşuma gidiyor Sertlik bizde kalsın.
Kesinlikle çok iyi bir soru olmuş. Kadın güçlü olmalıdır. Kimseye ihtiyacı olmamalıdır. O yüzden bordo bereli tuttuğunu koparan biri olmak daha ıyi.
Tuttuğunu koparacan arkdaş :D Her 2 sinin Ayarını bilmelisin :)
Erkekler bordo ojeli severler ama bence bir kiz bordo bereli gibi tuttuğunu koparmalidır...
Sert kadinlar her zaman iyidir savasci mücadeleci olurlar herseye karsi
Neden herşey yerine göre değilde hep bir taklit çabası.
Tuttuğunu koparanlar genelde fazla şey tuttuğu için pek sıcak bakmıyoruz. Adam akıllısı varsa buyursun gelsin
erkek gibi kız çekici gelmiyor bana..
naif olmalı kadın..
Bence o yorumda biraz yanlış o ne öyle hödük gibi kız. Bence kırılganda olunmalı
Kiz olsun çamurdan olsun kanka yani ama galiba zaten insann çamurdan yapilmiş😂😂
Her ojeli kizin bordo bereli sert tuttugunu koparan kiz vardir 👍🏻
Yabancı erkeklere bereli, kendi erkeğine ojeli olcek..
Her ikiside olamazmıyız 🙊
Bordo ojeliler naif mi oluyormuş
yo bir itirazım yok be relax sjhvdskvvd
Bence her kadının içinde bir bordo bereli yatıyor zaten. Adı üstünde KADIN. 😊
Bana narif kız verin ne öyle bordo bereli felan ugrasamam
Erkek kendini güçlü hissetmek ister. bordo ojeli, naif, kırılgan kızı tercih eder.
Fazla kibar olmakta iyi deyil sertte orta halli iyidir
Erkeklerin tercihidir. Bence ikisinin ortası.
Karakteri olsun, tuttuğunu koparan iyidir.
Tuttuğunu koparmayan kız mı olurmuş.
Ben bordo oje sürmüş bir bordo bereliyim 😀😀
2. Resimdeki gibi düşünüyorum
Bordo bereli diye okudum lan askldja
Öyle yazıyor zaten
Kadın savaşcı ruhlu olmalı.
Bilemiyorum yerine göre değişir
Ben yennefer gibi kadın istiyorum 😀
Naif olan benim olsun
kadınların tek yaptığı ağlamak değil...
İkisi bşr arada olanda var☺️
Bordo ojeli naif kırılgan kız
Bordo ojeleriyle tuttuğunu koparan sert kız.
Çok haklı bir isyan
Erkekler sevmez ki zaten
Ne de cok katildim detaydaki yaziya
Guzel demis
adam haklı vallaha
Bence tuttuğunu koparan
Bordo bereli
arası bence
İkisinden de biraz
Kırılgan
Naif kibar cici kız
Bordo bereli