Kimseyle arkadaşlık yapamıyorum?

Arkadaşım olsun istiyorum oluyor da ama hareketleri zevk aldıkları şeyler bana saçma geliyor kafeye gidelim oturalım vs. Ben bunları sevmiyorum dag bayır gezelim denize gidelim istiyorum rahat giyinelim istiyorum ama bir buluşuyoruz herkes birbiriyle yarışır gibi bir makyaj topuklu ayakkabı falan koluna gir rahat yürüsün oturalım dinlensin ayakları yoruldu eve gitsin anca kahve içelim veya erkekleri ortamımıza sokuyor. ama benim istedigim sahilde oturup çekirdek kola yapmak denize girmek ne bileyim dogal yerleri gezmek veya evde oturalım yemek yapalım TV izleyelim sinema vs.. Ama herkes mecbur gibi başkaları naparsa onu yapıyor buluşuyoruz sürekli farklı biri gibi davranıyorlar bir arkadaşımla oturup kuru fasulyeye ekmek banmak istiyorum çok mu saçma bir istek böyle dogal olsak olmuyor mu ama öyle bir tuhaf davranıyorlar ki. Bende hepsini bıraktım bir yere gitsek yarım saat karar vermek için düşünüyorlar zaten onu düşünene kadar zaman geçiyor. bugün , darıcada yaşıyorum bayramogluna plaja gidicem gidelim demek isteyeceğim kimse yok. Çünkü zevk almıyorum arkadaşlarımla birşey yapmaktan hepsini bıraktım tek basıma güzel oluyor ama o da bir yere kadar. Ben mi anormalim
Kimseyle arkadaşlık yapamıyorum?