Kardeşim benden neden daha güzel?

arkadaşlar ben 21 yaşındayım kız kardeşim İdil 14 yaşında ilk başta görüntüden kaybediyorum benim boyum bu yaşta 150 iken o 162
benim göğüslerim 75 a falan onunkiler 85 c yi zorluyor elbette daha da büyüyecek :(
Onun yüzü çok güzel kaşları kalemle çizilmiş gibi tam kıvamında ve yüzünde hiç kıl çıkmıyor almıyor kaşlarını benimkiler mahmut tuncer gibi
saçları yumuşacık kına yakıyor üstüne boyuyor kızıl renk benim ayaklarım 40 numara onunkiler 37 falan
ve hareketleri de benden daha olgun ne zaman biri görse kardeş olduğumuza asla inanmıyor inananlar aynı ana bbadan mısınız diyor ben artık çok kıskanmaya başladım sürekli kardeşime laf sokma peşindeyim ondan uzaktayken özlüyorum ama yakındayken benden güzel neyi varsa koparasım geliyor uyurken kirpiklerini saçlarını kesmeyi bile düşündüm napabilirim?
Güncellemeler
+1 yıl
ya arkadaşlar başkalarının görüşlerini de yazdım onu güzel buluyorlar hep okulunda herkes peşinde koşuyor bir bunun sapıklarıyla uğraşıyoruz okulda gören 18 yaşındaki erkekler evimizin orda kardeşimi takip edip tur atıyor
Kardeşim benden neden daha güzel?