Çok sevdiğim ve beni çok seven sevgilim mi, yoksa bir ara hoşlandığım ve şu an benden hoşlanan kuzenim mi?

2 yıllık bir çıktığım var. 3 ay önce ayrılmıştık, her ayrılan gibi bizde bir daha asla tekrar başlamayacak diye yeminler ettik. 2 ay ayrı kaldık. Bu dönemde ben bi kuzenime karşı bişeyler hissetmeye başladığımı fark ettim. Hatta burada da kuzenime aşık oluyorum galiba diye soru sormuştum. Sonra olcak iş değil diye kendimi avuttum onu düşünmemeye çalıştım filan. 2 ay sonra eski sevgilim aradı bensizliğe dayanamadığını değerimi anladığını ve artık hiçbirşeyin eskisi gibi olmayacağını filan söyledi. Başta kabul etmedim barışmayı ama bende onu çok özlemiştim barıştım. Barışalı 3 hafta oldu ve kuzenimin ablası benimle bişey konuşmak için bize geliceğini söyledi. Kocasıyla sorunu vardır onu konuşacaktır diye düşündüm. Neyse, geldi kardeşinin benden hoşlandığını ayrıca eniştem ve teyzemin de bu konuda çok ciddi olduklarını söyledi. Sevgilim olduğunu söyledim. İyi düşün dedi, şimdiye kadar o çocuğun seni ne kadar üzdüğünü hatırla, ben bunları bildiğim halde sana kardeşimle evlen diyorum daha ne diyim dedi. Düşünmem için zaman ver o zaman onlara bişey söyleme dedim. Tamam dedi ve gitti. Şimdi kafam öyle karışık ki. Kuzenim çok düzgün bi insan. Eminim çok iyi bi eş olur. Ona karşı boş da değilim. Ama sevgilimi de çok seviyorum. Bizim sürekli sorunlarımız olur süekli tartışırız ama söylediği gibi bu defa gerçekten bambaşka biri olmuş hiç tartışmıyoruz. Hep yanımda olmaya çalışıyo, beni anlamaya çalışıyo. Ne onu bırakmayı göze alabiliyorum ne de kuzenim konusunda kesin bi karar verebiliyorum. Sizce şimdi ne yapmalıyım?
Çok sevdiğim ve beni çok seven sevgilim mi, yoksa bir ara hoşlandığım ve şu an benden hoşlanan kuzenim mi?