Kadınları mutlu etmek zor değildir aslında, yeter ki samimi olun onlara. Çiçek almayı unuttum değil; param yoktu deyin mesela. Patron mesaiye bıraktı değil, arkadaşlarla çıkacağız deyin onlara. Arkadaşlarınızla çıkmanıza kızıp, dudak düşürüyorlarsa da; sizle daha çok vakit geçirmek içindir o tafralar da. Yoksa turşunuzu kurmayacaklar;emin olun hiç bir zaman asla. Aldığınız çiçekler değildir onları mutlu eden, duygularınızı somutlaştırıp kalbinizi ellerine bırakıvermenizdir; yüzlerindeki çocukça tebessümü ettiren. Ve kalbinizin çiçeklere dönüşmüş halidir onları güldüren. Bu yüzden vazgeçemez kadınlar çiçeklerden, o çiçekleri kalbinize benzettiklerinden. Yoksa çiçek çokta önemli değildir, zira ben hiç görmedim kadınlardan çiçek yiyen. Sahiplenilmeyi sever kadınlar; "kendi ayakları üstünde durma felsefeleri" güçlü görünme kaygısından. Hesap sorar gibi değil, tebessümle "nerdeydin" dediğiniz zaman; size tüm günü anlatıverirler o an. Ama sıkıldığınızı belli etmeyin; otobüste bir kaç durak ayakta gittikten sonra, biraz oturup tekrar yaşlı teyzeye yer vermek zorunda kaldığını da anlattığı zaman. Dinlenilmeyi sever kadınlar; düşüncelerine değer verildiğinde eşsiz bir huzura kavuşurlar. Düşüncelerine değer verdiğiniz an, yine karlı çıkan siz olursunuz o zaman, sizi yere göğe sığdıramazlar; o kadar büyürtürler ki taşırırlar sizi odalardan sokaktan. Çocuktur aslında bütün kadınlar; bu yüzdendir nazlanmalar; elinde değildir ki; hala içindedir elinde pamuk şekeri saçında kurdelayla koşturan küçük kızlar. Ve annedir bütün kadınlar; bu yüzden her zaman sizden bir adım ötede yaşarlar; çünkü geleceğinizi onlar kurarlar. Kadın mutluysa güzelleşir, güzelleştikçe mutlu olur, mutlu olunca güzel sever, güzel sevince sen de mutlu olursun.🌺
Pahali hediyeye gerek yok kendi emegiyle birsey yapsin cok daha güzel olur mesela mektup yazsin siir yazsin resim cizsin yani el emegi versin daha icten olur Güzel söz de ezberlenmis google cümleleri olmasin yüreginden geldigini söylesin tamamdir
Yerine göre her ikisi de. Çok özel bir günde sadece sözle geçiştirmek yerine pahalı konusunda ısrar edemem ama daha özel bşy yapmasıı hoş olurdu. Normal zamanlrda ya da ufak kırgınlıklarda da sözleri çok mutlu ederdi. 💕
arada ansızın alınan hedıye mutlu edebılır asla pahalı olması sart değil dusunmesı yeter... ama guzel soz bana goree en guzelı hedıyenın onunde gelır:)
Kadını ne bir güzel söz ne de pahalı hediye mutlu öder kadını değer görmek mutlu eder örneğin eşinizle yemek yapmanız eşinizle birlikte vakit geçirmeniz ona ilk günkü gibi bakmanız onun guvenini kirmamamniz pahalı hediyeden güzel sizden bin kat iyi bence
güzel sözle mutlu olmak sevdiğin erkeğin sana hediye alamadığından üzülmemesi için onunla olduğundan mutlu olduğunu göstermek içindir. yoksa he kadın pahalı hediyeyle mutlu olur...
Kesinlikle güzel sözler çok daha etkili eğer gerçekten söylemesini biliyorsan. *Gecen bol olsun.*
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Hediye nin pahalı olması önemli değil düşünülmek önemli o anda aklından geçmişim beni düşünerek almış beni bu mutlu eder düşünülmek ve bunu belli etmek
Hayır ya gerçekten para da hiç gözüm yok ama eşyalara çok önem veriyorum mesela erkek arkadaşım bir kolye almıştı bana ve ben onu iki yıldır ilk günkü gibi seviyorum çıkarmıyorum
Ben çok unutkanım bugün söylediği birşeyi yarın hatırlayamam çok yüksek ihitimal o yüzden elle tutulur bişey olması çok önemli benim için isterse sakızdan çıkan fal olsun farketmez içime dokunsun yeter
daha keyifli bırakması bak dinlersen beni kesinlikle mutluluk kapında kaçırma keyfini evdede oturma bırakınca at kendini hayata spor felan yap hobi vs işte
En İyi Cevaplar