Bu yanıtlara bakıp iyice gömebilirsiniz hanımlar. Onlar acımamış siz de acımayın😄
Türk kadınını üç kelime ile nasıl betimlersiniz?

meşe
kavak
gürgen
güzel ağaçlardır.
misal meşe bütün türkiye'de karışık olarak bulunur. göbek odunlu ağaçlar grubundandır. dış odunu dardır. çember gözeneklidir. çok sayıda değişik türü vardır. bu nedenle yapısal nitelikleri farklı meşe ağaçları ile karşılaşmak mümkündür.
kavak, olgun odunlu ağaçlar grubundandır. çok yumuşak, kaba ve gevşek yapılı bir ağaçtır. kolay kesilir.
gürgen ise yine olgun odunlu ağaçlar grubundandır. sert, ağır ve sıkı yapılı bir ağaçtır. bükülmeye dayanıklıdır. zor yarılır. zor işlenir. fakat temiz yüzey verdiği için kerestecilikte tercih edilir.
bütün ağaçlar güzeldir, faydalıdır. havayı temizler, oksijen üretirler. erozyonu önlerler. hadi hiçbir şey yapmasalar bile içimize ferahlık verirler. tabiatın bize armağanıdır hepsi. yukarda saydığım üç ağacı seçmemin nedeni ise kerestecilikte özellikle tercih edilen ağaçlardan olmalarıymıs.
Uçkura sahip çıkamama...
Değişir.
Tüylü-Kıskanç-Mantıksız-Umursamaz üstüne birde her gördüğüne hallenen bir model var. Kaldırım eşkiyası gibi gezerler.
Ama bir model daha var.
Azlar ama gayet iyiler.
Huzur veriyorlar, yardımsever ve cesurlar.
Sokakta eşkiyayım diyene aldırmazlar ama iş başa düşünce en son onlar kalır.
Sakalsızdırlar.
Beyefendi tavırları.
Zenginindede fakirindede bulunur.
Herkes onları sever.
Onlar olmasa Türkiyenin çivisi çoktan çıkmıştı.
Ks'de bir kaç tane gördüm.
Toplum düzeltici tavır.
Ne diyeyim.
Bravo.
Kolay değil insan olmak.
size de onyargili olmadiginiz icin bravo:)
3 kelime denmiş soruda fakat beni tarif etmeye 3 kelime yetmez ikinci model için teşekkür ediyorum :D
Kurban olam bu ne biçim resim giz😁allah cezanı vermesin senin 😁
Abaza
Pislik
Umursamaz.
öyle ölmüyoruz füze at :)
Bnce de yansıtıyor @Nəməsis
😀😀kız deyince gözleri döner çoğunun.
Köpek değil kız ayı bernard sakar ayi😀benziyo vallah. Ama benim ayim tatlı beaa
Bu ayının göbeği de aynı bunun gibi boydan bak googleden😀😀
Ne diyo la bu😀
Bu ayı derken benim frolfildeki ayıya netten bak ona benziyor dedim yani ayı die benim profile dedim. Afyonun patlamadı heralde senin
Adamı ayı yerine koyan sensin gardaaş bn napim
Cevap
149Cevap
Göbekler fora
Kıskançlıklar fora
Koruyucu kalkanlar fora
Sadakatsiz, sadakatsiz ve yine sadakatsiz üstüne bide öküzler.😏
Türk Adamı:
1-Vatanını canı pahasına korur.
2- Kadınları kardeşi bilir ve kollar gözetir.
3- Dürüsttür ve topluma katkı sağlar.
Bunlar gerçek türk adamlarının betimlemesidir.
Bir adamlık vardır birde erkeklik. Her erkek olan kendini adam sanmasın, zira o kendini adam sanan vatan hainlerinin , kadınların ırzına göz dikenlerin, toplumun huzurunu bozanların türk olduğunu asla ama asla kabul etmeyeceğim. Türklük kanımızdan gelir o hainler kansızdır.
Bir hanımefendi türk erkeğinin, adamının, hakkında böyle güzel kelimeleri hala kullanabiliyorsa, bizlere de onu pişman etmemek nezaketi düşer efendim.
Odun abaza cahil
Bakiniz bu abla ne güzel anlatmis
Tamamda aşk sevgi yoksa şiddet garanti olur
Artı 3 ya da 5 abazanin yüzünden herkese abaza gözüyle bakan şu gözlüğü atın artık
@YAKIŞIKLISERSERİYİM cinsel açlığın ulkesi türkiye ne demek abaza az taciz ve tecavuzde en üst siralardayiz ve bu sadece kadinlar icin degil hayvanlarda da böyle
Tamam yine genelleme yapıyon bak ben yok demiyom şerefsiz elbette var ama o şerefsizler gibi olan taciz ci tecavüz cu kızlarda var unutma köpeğe kediye özel mahremini dilletenimi ariyon hepsini gördük biz konu taciz se abazalik da az gerçekçi olalım haksızlık olmasın tek taraflı bakıyonuz buda demek erkek düşmanlığı gözünüzü kör etmiş.
Ben kadınlar hakkında neler duydum ah bir bilsen.
@YAKIŞIKLISERSERİYİM genelleme yapmiyorum gercegi konusuyorum az ulkelere gore taciz tecavuz ya da hayvanlara taciz tecavuz yaz hepsinde ilk 5 sıradayiz ve kadınların biyolojik olarak tecavuz etmesi imkansiz taciz doğrudur ama
Kadın öğretmen olay istanbul'da, 35 yaşındaki ingilizce öğretmeni n. n. ile 16 yaşındaki n. s. p., ye engelli çocuğa zorla tecavüz etmiştir.
Bende şimdi genel konusuyumu?
@YAKIŞIKLISERSERİYİM lan oglum anlamiyor musun sen sadece 1 kadindan örnek veriyorsun ben diyorum ki istatisliklere bak anlamiyor musun istatisliklerde zirvedeyiz zirvede!
Kızım. ne bir kadını bunun gibi daha neler gösteririm sana kayıtlarda hepsi.
@YAKIŞIKLISERSERİYİM erkekler daha çok yapıyor ama kanitli bu da!
Isteyen istedigini soylesin. Erkekler kizlar hakkında ne duşunurse düşünsün. Türk erkegi en başta kahramandır abi. Korumacı fedakar serttir. Gerekli yerde merhametli ve çok fazla derinlerde kocaman bir yürek taşırlar. Sadece olgunlaşmaları gerek genc erkeklere bakıp yorum yaparsak tabi ki söveriz. Ama türk erkeği var ya adamdır adam !
1. Kendi her haltı yiyipte senin herşeyine karışacak ve herşeyi sorun yapacak kadar KISKANÇ.
2. Sen birşeyler yaptığında iyi/kötü mutlaka karşılığını verecek kısasa kısas hesabı bu konuda İNATLAŞIR
3. Bazen çok şey biliyomuş gibi konuşur hanımcı mı olcam diye kurulur kendi kendine arkadaş çevresinde rajonunu çizdirmemek adına sevgisini ve sevgilisini hiçe sayar BENCİL davranışları olur. (Tabi genelleme yapmıyorum böyle erkekler çok fazla + kızlarda da olabiliyor Karakter önemli )
1- Kaba
2- Ne istediğini bilmeyen
3- Her şeyi tersinden anlayan
4- Ezik, sünepe
5- Daima kararsız
6- Dıştan çok güçlü görünüp içinde ödlek bir kedi yavrusu yatan
7- Kendine hizmetçi arayan bakıma muhtaç bir varlık
8- Güzel olan ne varsa bırakıp en çirkinini, kötüsünü kendine layık bulan
9- Beyin IQ seviyesi insanı hayrete düşürütecek kadar düşük olan
10- Aslında zavallıları çok ezmeyin yazıklar hiçbir şeyi idrak edemiyorlar, suç onlar da mı? Tabikide değil, beyinlerinde.
@engnnnnn Kimse 😄 sizin tarafınızdan üzülmem ben çünkü nasıl birer yardıma muhtaç çocuklar olduğunuzu biliyorum. Görünüşte kadınlar erkeklere muhtaçtır ama her şey görünüşten ibarettir, aslında sizin durumunuz bizden daha vahim 😊
@engnnnnn Bir tek kendinize bakabilirsiniz zaten 😊
@Rodeocu10 doğruları yazdım diye mi şikayet ediyosun
@Rodeocu10 Burda kişilik analizi yaptım senin dediğinle hiçbir alakası yok. Tabikide vatan için canını ortaya koyanlara sevgimiz sonsuz onlara söz yok ama benim burda bahsettiğim şey karakter, kişilik. Anlatabiliyo muyum 😊
Adam, adam ve adam.
Dipçe: Nüfus cüzdanına göre değil, gerçek Türk erkekleri için söylenmiştir.
Umursamazlar
Hepsi değil ama çoğu egoistler
Ve çoğu kaba..
Bu milletin erkeğiyle kadını birbirlerini sevmeyi bir türlü beceremedi
vatani için gozunu kirpmadan canini feda edebilen
merhametli
futbol aşkiyla yanip tutuşan
iyiydi :D
Turk erkegi kadar kadini onemseyen bulamazsiniz gomup durmayin. Belki pek gozunuze hitap etmiyor olabilirler ama bu adamlar kadinlar icin buyuk fedakarliklar yapabilecek potansiyelde.
Sevgiden hep
😂😂😂😂😂😂 Heriki tarafta birbirini göme dursun ama burdakilerin çoğu erkek ya da kadın o tarif ettikleriyle beraber bence..
Her iki tarafta onsuz olamıyor ama itiraf edemiyorlar..
Eeee yani dimi ama neyi kime şikayet ediyorsunuz :D
ben Türk kadınını değişmem abi boşversene yurtdışında biçok yer gezdim gördüm, güzelllik olsun, kendine bakım olsun, kültür ve eğitimde olsun bence Türk kadını çok geliştirdi kendini..
yoksa kadının genel özellikleri ve şikayet edilen yönleri her millette var yapacak bişey yok genetiği karmaşık 😂😂😂😂😂😂
Teşekkürler :)
yorum yapanlara ve burdakilere bile dikkat edersen çoğu kaç Türk kadınını yakından tanıma fırsatı bulupta kötülüyor allah aşkına tiplere bak :D kimisi çoluk çocuk kimiside zaten yanına kadın 50 metreden fazla yaklaşmaz :D
Kısaca özetle "kedi ulaşamadığı ciğere mundar der" misali herkes
Dünyanin ;En Şerefli, En Yakışıklı, En lider erkekleridir bizim erkeklerimiz 🙈💕
Bu yorumlarla türk erkeklerine haksızlık yapıldığını düşünüyorum
Türk diyince sınırlarımız dışındaki türkleri unutmadan yorum yapın. Türk erkeği fedakar, ırkçı ve mücadelecidir.
Türk erkeği değil belki ama erkekleri üç kelime ile betimleyecek olursak; oyun delisi, kimine göre ilgisiz ve yine kimine göre duygusal olarak betimleyebiliriz🤪
ya arkadaş bu ülkenin kadınının ve erkeğinin birbiriyle alıp veremediği neyi var da birbirini yiyip duruyor... Eni sonu iki tarafta birbirine kalacak...
Türk Erkeği balkonlu kel ve baklavasız derler ben bu tanıma uymuyorum. Türk Kadını kısa boylu çarpık bacak ya da şişman büyük kalça, yere mahçup mahçup bakan göğüsler :)
Yine hakkımı kadından yana kullanacağım, kısa ve öz. Bizleri gömüp bu göbekli tiplere giderler.
Sadakatsiz
Güvensiz
Aç gözlü
doluca bulunur kızlarda...
Korumacı, genelde kendisini diğer cinslerden üstün tutan, kaba
Fedakar, sevdimi tam ve ölümüne sever, kelimeler kifayetsiz
Aynen birde o kadar iyi oldukları için çıkarcı kızlara kurban olmaları
Geçimsiz-kaba-kıllı..
Hadi bir de iyi bişey olsun Türk erkeği gibi kadınını sahiplenen başka hiç bir ırk yoktur.
1. Kendilerini Dünya'nın en güçlü adamı zannederler
2. Çok abazanlar
3. Maço
Soruda Türk erkeği diyor kızlar eski sevgilinizi sormuyor.
Çalışkan, sahiplenici ve kesinlikle gururlu insanlar
Niye hep turk kizlarini konusuyorsunuz 😊kusecekseniz oynamayalim😂😂
@greenchocolate-nur beni 3 kelimeyle nasıl betimlersin? 😂
seni burada şımartmıycam ((:
Albenisi yüksek olan, dengesiz ve bazen düşüncesiz fakat asil.
Türk erkeği sevdiği zaman canını verir odundur ama kiskanctir
teşekkürler
Abaza öküz dengesiz. Tabii ki Türk erkegini kötülemek icin demiyorum genel fikrim bu erkeklerle ilgili
22 ila 35 arası abaza aklı fikri karı kızda güneş gözlüğü ve şahin arabası ile komedi.
35yaş üzeri Göbekli, kel, bencil.
Burada Türk erkeğini göçmenler kocişleri, aşkoşları ve babişleri için de aynı şeyi mi düşünüyorlar acaba? Riyanızı ayrı, sizi ayrı bipleyim emi!
Özellikle Türk erkeği değil de "Türkiyedeki erkekler" dersek cahil, yobaz ve sapıklar.
Bu şekilde devam ederseniz bizler gibi fiziği ve karakteri düzgün erkekleride bulamayacaksınız!
Kaba, küfürbaz ve geneli düz mantık.
Naif bir karakterle karşılaşınca bu cevabı güncellerim.
o biraz zor herkez dengini bulur karsilasamazsin yani
Sözlerim yine bana kalsın ağır gelir şimdi kaldırmazlar ☺️😂
soylensoyle)
yok ben gucenmem😂
senin sorunu funda sordu erkek daha çok gömüldü sen rahat ol :D
Yakışıklı alçakgönüllü saygılı, samimi, sahiplenici, aldatmaz vs. İşte mükkemmel insan
Şisman, kıllı ve gobekli dermişim😃 ama onlar eskidendi artık erkekler fit eskisi gibi değil
Türk erkeği de, kadını da genel olarak benliğini unutmuştur.
Tamam da benim resmi izinsiz kullanmışsın ayıp dimi 😔
Kültür ve eğitim seviyesine göre bu tanımlamalar değişir. Her tabir her erkeğe/kadına uymaz...
Şerefsiz düşüncesiz özenti (bu arada şerefsiz küfür değil)
Manga betimlemişti:
Namusu bacak arasinda ararim
Dişi sinek bile görsem laf atarim
Böyle erkekleri daha çok seviyor kadınlar bu arada adım gibi eminim :D '' Bizim kadınlar ''
Anlatmaya kelime yetmez. Linki izlemiştim bu tarz erkeklere cevaben.
Öküz, ayi, pis pis kokan dengesiz, şuursuz, hadsiz, küfürbaz, aç gözlü, sapık, beleşçi, para yiyici tamam tamam sakinim 😂😁
Göbek kıl abazan
Jdjfjfjdhdb yeni nesili hariç tutuyorum
Tamda aradığınız özellikler bu tiplerden daha birini boş görmedim
Erkeksiz kalın hemi 😂😂
Gidin devşirme gavurlarla evlenin 🤔😂😂
aynen :)
Türk erkeğini üç kelimeyle anlatmak zor değil mi? sencede.
Aha resim ortada fazla söze gerek yok (kıllı göbekli kro)
kendini geliştirmemiş
parçalanmış
ilgiye aç
çevremden gözlemlediğimi yazayım
Amacın ks de bir iç savaş çıkartıp ks yi bölmek mi ve yönetime oturmak 😂
Bnce ksde çoktan bir iç savaş çıkmış baksana ne zaman böyle konular açılsa erkek kıza kız erkeğe çatıyor 😂😂😂
@Mislinadorak e o zaman ks halkını tahrik etmeyelim ortamı alevlendirme zaten ülkede de huzursuz bir ortam var 😂😂
Hepimizin karşı cinsi gömmesi normal. Hep kötü karakterli insanlarla iletişim kuruyoruz.
Türk kadını kaprisli burnu yukarıda. Parayı seven. Duygusal
para düşkünü, gösteriş meraklısı, aşşalık kompleksine sahip (%60'ı)
Resimdeki dayı yetiyor zaten anlatmaya gerek yok (o dayı TÜRK olsun lütfen )
Kişiye göre değişiyor kimisi göbekli kimisi gayet fit
Beyinsiz, abaza, kılıbık, komplekli çünkü erkek olmayı beceremiyor. Erkeklik yüce olmaktır ve bu ülkede pek az erkek vardır.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar