Genelde kadınlar çok meraklı olarak bilinir, ama görüyorsunuz erkekler bizden daha meraklı.

Hangi akılla mod beğendi oldu o soru 😅😅 erkekler neyi merak etmiyor ki bu sitede çorap rengine kadar merak eden saçmalıkları da saymıyorum daha.
Mod beğendi olmadı, mod beğendi olursa o kutunun içi
✅ böyle olur :)) s mod olunca anlarsın.
Pardon 😂 ilk kez gördüm o kutuyu
M olduğun için öyle ben de bilmiyordum s mod olunca öğrenmiş oldum 😄
O günler nasip olursa artık 😄
Olur, olur.
Meraklı olmalarını anlarım da, onları ilgilendirmeyen mevzular üzerinden merak içine girmek çok yersiz.
Girmeleri çok yersiz ve gereksiz*
Gereksizler işte.
Merak değil, abazalık için yol aramak bu. :D Görüş atan herkese yazıyordur..
Yok artık 😂😂 abazaliktan ne yapacağını şaşırmış tipler.
Cevap
56Cevap
Bu meraklıların tek derdi abazalıklarını zirveye çıkarmak.
Çok sığ düşünüyosunuz. Yıl olmuş 2018 😉
Merak olur tabiki evet hormonlar önemli fakat , insan bir karşı cinsin ne yaptığını , nasıl davrandığını merak ediyor bu da aslında kızlara verdiğimiz degeri tetikler ama kızlar hep yargılamak ve suçlamakta 😔
Bu onun merakından değil. Sorusuna kızlar gelsin de onlara mesaj atıp, oradan yürüsün. Adamın derdi başka..
Yani dert mi yok hayatlarında saçma sapan şeyleri düşünüyorlar anlamadım? Biraz akıl fikir İnşallah ihtiyaç 🙏🏻🙏🏻
Çünkü erkeklerin öğrenilecek bir şeyi yok fazla ama kızların var ve çoğu erkek bunları öğrenirken tahrik olur
merak değil bu, zeka geriliği ile birleşmiş açlık. saf bir şekilde bir umut 'ya benim daha 5 günüm var iyi hatırlattın gel de sevişelim senle gizli' denmesini bekliyor. en kötü ihtimalle de cevaplayanları taciz edecek mesajla.
Çok düşünceli biriymiş. Sonra da gelip belki özele bile davet eder görüş yorumlarında.
Yokluk başa bela..
Niye öyle dedin mavişciğe belki hediye ped alcak kızlar. Pek muhterem bir üye gibi.
Şu regl meselesini ağızlarına sakız yapan erkeklerin eline örgü teli veresim geliyor
bu merak değil abazanlık..
oradan muhabbet açmaya çalışacak kadar zavallı hale düşmek..
Kim bilir nasıl bir sapık fantazisi vardır
Bak yine iğrendim erkeklerden
Bu ne ya 😂 Ne boş insanlar var, bu arada erkekler demene kırıldım. Ben şahsen sizin ne zaman regl olacağınızı merak edenlerden değilim ve benim gibi onlarca daha var
Genel olarak insanlar muhalefet olmayı sevdiğindendir merak.
Bu gibi meraklar ya abazalıkdan ya da sapıklıkdan kaynaklanır igrenc pislign teki bence
Yani bu tür meraklar normal bence hele yaşlar ergen yaşlardaysa.
Sonuçta toplum içine çıkıyorlar adetli ama genelde erkeklerin ruhu bile duymuyor enteresan bir durum. 😀
Bu merak değil abazalık kokan bir soru 😂 Maalesef böyleleri çok..
Bu çok saçma ve niyeti açık bir soru ama bende genel olarak kadın vücudunu (mecazi anlam) merak ederim. Kadın veya Erkek farketmez bilgili olmak iyidir.
Ne yapsın garibim? Aklı başka bir yere çalışmıyor demek ki.
Çünkü bilmiyoruz, bunlar toplumda tabu gibi, zamanında bir exim bilgilendirmese ben de bir şey bilmiyordum
Boş işlere merak etmek üzerine iş sektörü olsaydı en fazla rağbet Türk erkeklerinde olabilirdi.
İnsan belli bir seviyede meraklı olabilir, ama bu arkadaş olayı birazcık abartmış çok fazla merak etmiş sanırım kendisi 😀
Boyle sacma sorulari neden hep gizli uyeler sorar.
Sanane milletin regl gununden sanki sitedekileri siradan gecirecek adama bak :)
Erkekler de meraklıdır ama cok belli etmezler cogu zaman
Muhabbet olsun çorba dolsun kafası (buradan yürüyüp belki bir sohbet bulabilir)
Bir kadının neler çektiğini bilmedikleri için bunlar kadınların başına gelebiliyor
Karşı cinse merak ergenlik döneminde çok olur sonra geçer. Yaşı için normal denebilir 😌😏
Çok saçma bir soru. Yaş aralığı doğruysa soruyu soranın; durum çok daha vahim.
Çevremdeki kızlara sormandan anlayabiliyorum regl olduklarını bu abazalık mı ya da başka bir şey?
bilmediklerinden.
kadınlarda erkeklerde bu tarz şeyleri merak ediyor.
örnek vermek istemiyorum.
niye yadırgadınız ki? adam istatistikçidir belki, mesleği ile fantezilerini birleştiriyor belli ki :)
merakları olmasa varlıklarını kaybetmiş gibi olurlar
Çünkü hormonlar tetikliyor.
Kudurmuşlar kulübü 😄Görüyoruz evet anlatmana gerek yok : /
Merak değil bu abazalık.
Bunlar üst seviye :D aşmışlar kendilerini.
Bazı kendini bilmeZler annesini kardeşini yengesini ve sevgilisin unutuyor onun için bu kavaram onu insanalık dışı yapıyor
Olum bune zkfajdJrNNfzmrzmr
Ne gerek var bu meraklı hallere anlamıyorum :D
Bu ne lan şkfşdkcşfkldlf
Az önce o sorudaydim😃
Bir aydır adet olmuyorum benim üstüme ikinci adetini olanlar var
Çok güldüm ya😂 bir erkek neden bunu merak eder ne alaka 😂 ahaha
Piçe bak hele gidip anasına sorsun
Nasıl saçmalasam diye düşünmüş vatandaş
merak degilde regl sapigi galiba vampir gibi kan emici :P
Değiliz aslında. Bu arkadaş bir numune olmuş.
Bende merak ederimde bu kadarını etmem banane 😂
O meraklı çıkmış Genelleme yapmana gerek yok.
daha yeni bitti canim anavatan kan aglamasi😂
Soracaksoru bulamayinca ben😀😀👍
Erkekler bizden daha iyi biliyor kanka 😂
Regl oluyorlar heralde bilemedim.
Ped yardımı yapıcak herhalde hdjaha
Hicte merakli degilim
bunlarınki merak değil abazanlık :D
30 35 diyo ins dogru degildir
Onlar bu tarz konularda meraklı sadece
Hayır meraktan değil fazla abazaliktan
Aynen salak saçma sorular soruyor bide
Merak cinsiyetlik bir durum değil.