Şakası bir yana da kadın denilen canlı doğurabiliyor, dünyaya bir canlı getirmek muazzam bir şey. En güzel özellikleri anne olmaları.

her dediğin lafın niyetini bilmeleri, empati yetenekli olmaları, Zeki olmaları, sevgilisine mutluluk verebilmesi, daha duygu yapısı yüksek olması , Kısaca kadınlar değerlidir. Erkek kadınsız hiç bir şey kadında erkeksiz hiç birşey hepsi birbirini tamamlar.
Bir elin nesi var iki elin sesi var. 😊
canlı oluşturmaları büyük nimet hakikaten. senin parçan olarak çıkması. toplumun kültürel yetiştirmesinden midir bilmem ama bir yönden daha naif oluyorlar. ayrıca güzel bedenleri var. erkek gözünden öte yapısal hatsal olarak. makyajla güzel olmuyorlar biz makyaja alıştık sadece
Cocuk dunyaya getirmek ve bir erkege babalik duygusunu tattirmak disinda bir ustunluk oldugunu soyleyemem. Herkesin beyni.. dusuncesi ve akli var. Dogru ve mantikli kullanabilen de ustundur.
Hiçbirinin üstünlüğü yok, onu bireysel olarak yaratırsın ve en güzeli zekanı öne koyduğun.
Cevap
29Cevap
Erkeklerden daha sadakâtliler.
Sadıklar demen daha yararlı olacaktır ayrıca sadakatin erkekle kadınla ilgisi yok benki aşık olduğum için 4 ay yere bakarak yürümüş insandım fakat insandım işte 😅geçti gitti artık kimse yok hayatımda 😂
Abaza lar yani anladım haklısınız iki bacak arası görünce çıldıran ahbaplarımın olduğu doğrudur 🙁
Erkek olmazsa kadın , kadın olmazsa da erkek üstünlük yok eşitiz...
Biz 250 gram şeftali severken , siz muz seviyorsunuz zevkler farklı da olsa görüsler bir yerde birleşiyor.. Karakter desem Her güzel insanin karateri var veya yok onun için eşitiz son olarak kizlar cicek ❤🌷🌹🙏
Kadin ve erkek arasinda cinsiyet acisindan ustunluk yoktur.. Ustunluk ancak bireysel ozelliklere baglidir..
Bence hayata bakışları önsezileri yorumlama yetenekleri erkeklerden daha üstün. İnsani ilişkilerde daha zekiler. Hafızaları ds dsha iyi. Erkek ise genelde kas gücüyle üstün ama zeki bir kadın bir erkegin kas gücünü kendi emri altına alabilir.
Kadınları erkeklerden üstün kılan tek özellik; "Annelik"..
erkek olmasın da bir anne ol.
İnsan kendi üstünlüğünü kendisi seçer kadın erkek diye ayrım yapılamaz..
haklısın fakat memeli bütün dişiler doğurabiliyor ayrıca memeli olmayan bütün dişi canlılarda dünya ya bir canlı getirebiliyor...
kadın dersek o başka bir mucizeye girer...
Bazı şeylerin sonuçlarını düşünüyoruz en azından ama erkekler öyle değil aklına geleni yapıyor.
Kadın varoluştur. Neşet ağabeyimiz çok güzel söylemiş. Bknz; "Kadın insan, erkek insanoğlu.'' :)
Cinsiyetçiligin saçma sonuçlarından biridir
Kadınlar mı üstün? Mesela dagdaki pkklı kadın mi üstün ya da yavrusunu 2 günlükken çope atan sözde anne olan kadin mi?
Üstünlük cinsiyetle olmaz
Cinsiyet ekstra bir özellik kazandırmaz, mühim olan karakterdir. Anne olmak üstünlüktür ama nice babalar da anneden üstündür.
İki cinsin birbirinden üstün olduğunu düşünmüyorum. Değişiklikler var fakat bu üstünlük kurabilir anlamına gelmiyor.
Aslında o birkaç yüz gram ile dünyayı avuçlarının içine alan bayanlar. O yüzden dolaylı olarak erkeklerden üstün sayılırlar.
Kadın erkek üstünlüğü yoktur insan üstünlüğü vardır insan cahil olmadıktan sonra üstünlük aramaya gerek duymaz.
Üstünlükten (!) bahsedeceksek bir sınır konulması gerekir. Öyle rastgele söylenemez. Çünkü iki cinsiyetin de kendince kullanışlı yönleri var.
Çok şey var, erkekler bir saniye oturup düşünse anlarlar ben yazmakla uğraşamam
Bu fena haklı bir isyan yalnız.. Daha şefkatli olmaları daha vicdan sahibi olmaları diyebilirim
Ya noluyo? Sen önce bir ağzını topla benim kadınlığımdan sana ne neyi bilebilirsin? Kendimizi bir şey sanmıyoruz sen rahat ol sandığımızın da fazlasıyız, buraya gelip kendini durduk yere rezil etmenden de belli zaten şimdi uzatma keyfimi de kaçırma.
+1 alıp gideyim eyvallah takip edeyim konuyu. güzeli.
Üstünlük değil de kadın kısmı kafasına koyduğunu yapar😐
kimse kimseden ustun degil. esitligi bir kabullendiremedik.
Çocuk doğurabilmeleri😊
#kesinbilgi
Gördüm😊 senin sorulara verdiğim görüşlerin etiketi bu #kesinbilgi
Erkeğin kadına kadının erkeğe üstünlüğü yoktur. İnsan Allah'ın yarattığı en üstün varlıktır. Ustunluk takvadadır.
Üstünlük ancak takva ile dir.
Çok özelliği var ki bütün erkekler kızların peşinde koşuyor
Kafası kadar memesi olup, ucu kadar aklı olmayan yeni nesil cins kızların düşüncesi bu
Yelloz doğru demiş 😂😂
Zeka beyin diyorsunuzda neden ülkeleri yöneten kadın başkan bilim kadınları yok
Erkek gözüyle kadin kalbiyle görüyor yetmez mi.
Bizim beynimiz var kıskanın
Anne olması, duyguları, önsezileri
Zeki ve mantıklı olmaları
Insanlae esit yaradilmistir
Kimse kimseden üstün degildir
Zeki oluslari ve hisleri😉
Çocuğunu 9 ay taşıyıp dünyaya getirmesi
çektiği sancı bile üstün olması için kafi
Çok çekmişsin gibi yazıyorsun?
anneyiz bir insan dünyaya getirmek
Bir kadına verilen en büyük nimet. Sizden bir parça ömür oluyor ve ondan da ömürler. Ama sevginiz hepsine yetiyor
elhamdulillah
Bütün yorumlarda bireysel özellikler söylenmiş bence en kapsayıcı yorum. Allah afiyet versin
Kiz hakli arti zekamizda var dagilin😂
😅😂
@tasasıztccr neyyy😒
İkisini birden birleştiren de erkekteki fazladır.
Beyinleri.
Sevgilerinin ihanetsiz olması..
lezbiyen olursa üstün olur
Annelik, önsezi.
Ulan ya kizin hakliligina bak.
Memeleri zaten foto da söylemiş
erkek icin kafinin iki fazlaligi yeter😂
Kimse kimseden üstün değil
Çok boş konuşmada üstünlr
zekamız
Hisler
stalk