En yakın arkadaşınız yani dostunuz neden en yakın arkadaşınız ?
Yani sizin dostunuz olmayı hangi özellikleri sağladı ?
Yani sizin dostunuz olmayı hangi özellikleri sağladı ?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Bebek Bakımı
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 6 yaşından beridir en yakın dostum. ilk okulda aynı ekmeği bölüşür yerdik aynı meyve suyunu sırayla içerdik :))) her kötü zamanımızda birbirimizin yanında olduk destek olduk. asla birbirimize karşı büyüklenmedik ,kazık atmadık..
en büyük özelliği sır saklamasıdır. hakkımda bilmediği hiç bişey yoktur her haltımı bilen yegane insandır. birbirimizle dalga geçeriz , dertleşiriz eğleniriz , sadece onun yanında küfür ederim :)
asla birbirimize kırılmayız ve ihanet etmeyiz
Kaybetme sakın.
kimseyi kendime okadar yaklaştırmıyorum dost kazığı yememek icin .. ben böyle iyiyim
Bende böyle iyiyim .
( En iyi )
23 yaşındaym 4 kişiyiz 18 yıllık arkadaşız dostuz biz de mecrubiretten kapı komşu ilkokul aynı sınıf lise aynı aynı sınıf meslekler aynı ayni üniversite aynı dayakları yedik aynı gruptan kızları sevdik ee durum böyle olunca mecburi olarak hep dost kaldık :)
9 yildir arkadasiz. Beraber okula gittik, ayni meslekde mezun olduk. Ayni takimi tutuyoruz, bircok seye bakis acimiz örtüsüyor herzaman olmasada. Bana karsi dürüsttür, yani ona karsi cok rahatim. Kardes gibiyiz..
Cevap
17Cevap
Bana destek olur ama gerektiğinde de gerçekleri yüzme fırlatabilir ve desteğini benden çeker. Benim istediğimde budur zaten. Bişeyde haksızsam bilmek isterim. Ne olursa olsun kör körüne birbirimizi savunmayız hiçbir zaman. Bu satıcılık değildir. Aksine arkadaşlığımızın ne kadar güçlü olduğunun göstergesidir.
Bazen ağlayacak bir omuzdur benim için bazen de beraber eğlenebileceğim biri..
İkimiz de mükemmel değiliz. Ama kusurlarımızın farkındayız.
hayatı daha bosvermıs mutlu yasıyor olması,
saçma sapan (aşk,sevgili vs) seylerle degilde daha dolu önemli işe yarar seylerle ilgileniyor olması
duygusuz ve mantıklı olması
düsünceli kibar ince fikirli kırılgan olmayan biri olması vs vs vs
canım dostum dediğim adam ben okulu bırakıp başka şehirde okul kazanınca onun da okulu bırakıp benim yanıma gelmesiydi arkadaşlık vefa böyle bişey bizde zaten başka dosta da ihtiyacım yok
Öyle bir dost bulduğun için çok şanslısın çok .
Karşı cins mi arkadaşın
:D :D Çok komiksin arkadaşım
:D :D O kadar benim diyorsun yani
Aslında çoğu özelliğimiz zıt olsa da ben hala nasıl 6 yıl boyunca en yakın arkadaşım olduğunu düşünüyorum...
Çocuktum arkadaş olduk büyüdük hala arkadaşız... Bu zaman zarfında da insan olduğunu defalarca ispatladı... İyi ki 24 yıldır tanışıyoruz, dostuz...
tanışmadan önce hissedersin..sana sıcakkanlı samimi gelir..aurası etkiler seni..hisle alakalı bir şey bu..
Bakış açısıyla,yıllardır beni çekebilmesiyle.. vs vs
Bakış açılarınız ortak mı
Bi tanesi var her derdimi dinler her sıkıntıma koşar akıl verir kafa yorar ben aynılarını onun için yapmam o gerçek dost.
Aynı kişileri seviyoruz aynı kişilerden nefret ediyoruz aynı notları alıyoruz aynı derslerden kalıyoruz aynı kızlardan hoşlanıyoruz da ondan :D
Aynı kız :( :D
Ben kapalı kızlardan hoşlanıyorum o açık kızlardan m.etme :D
hayatımda hiç dostum olmadı. çünkü gerek yok. bana kazık atmalarına davetiye veremem ben.
söyledıklerımı yaptığım sakaları anlayabılecek kapasıtesının olması :D
yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi fakat aramıza para girdi
sadakat dürüst olmak pazara kadar değil ömür boyu arkadaş eş her şey böyle olması gerekirde ondan
çünkü mal ve bana ihtiyaci var ona zarar gelsin istemem
her dediğimi yaptığı için en yakın dostum ^_^
:)
Beniim Dostum benim aynamdir..
Gerisi bos.
Benim kadar zeki olması .
köpeğim .. sebebı hala benımle
Kötü anlarımda yanımdaydılar.
Cocukluk arkadasim ..
sıcak kanlılığı ve delikanlılığı akif , cihat.
Çünkü yan dairede oturuyor osursam duyuyo pezo
yok ole bırı bea dedı kodu onlar
iyi günde kötü günde ahha
sicak kanliligi
adamlığı
İçi, dışı bir.
In, out, one kısaca .D
Sadece komik sadece !
-1' i verdin, yakıştı sana :)
Aynen kuzumm :)
arkadaslıktan da sildin, bu da yakıstı sana .)
Biliyo musun
Aptalsın .
Yaptıkların hiç hoş değil. Insansın sen, kararlarının arkasında dur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar