Erkekler Gratis'ten kadınlar ise maçtan nefret eder. Yani en azından bir çoğu. 😃 Sizce sevgilisini Gratis'e sokabilen kadın mı yoksa stada sokabilen erkek mi daha güçlüdür? #WanhedasalSorular
Sevgilisini Gratis'e sokabilen kadın mı yoksa stada sokabilen erkek mi daha güçlüdür?
Kadinlarin gratis sevdasini anlamis degilim. bir girdim iceri cekirge surusu gecmis gibi butun raflar bom bos bir rujun her rengi sende olsa nolacak sanki.. Erkeklerinde futbol sevdasini anlamiyorum parayi veren sensin, sinirlenen sensin milletle kavga eden yine sensin, parayi alip sefasini suren onlar. Sarisinlik bu iki cinsdede genetik herhalde.
Ben o kadar nadir gidiyorum ki şu makyaj malzemesi satan yerlere... eskisi bittiyse anca. Ne alacağımı bilirim, gider bir dakika içinde alır, çıkarım. Bayılıyorsunuz herşeyi abartmaya kızlar.
Bence gratise girmek daha zor garnier 3ü1 arada alıcam bakmadığım yer yok sadece gratiste var galiba bu meret sürekli geçiyorum gratisin önünden 1 tane erkek görsem giricem içeri alıcamda yok abi erkek sinek yok ya 2 haftadır gratisin önünden geçiyorum birini ayartamadım girde al diye 😔
Gratiste erkeklere dair şeylerde var diye biliyorum, ayrıca kendine bakım yapan erkeklerde olduğunu düşünüyorum. Fakat kendimde dahil futboldan anlamayan kadınlar için bu eylemin daha zor olduğunu düşünüyorum. O yüzden eşini/sevgilisini stada sokabilen erkek daha güçlüdür.
Bence stada sokan erkek güçlü. Çünkü gratis'te daha kısa duruluyor ve erkekler için de bir şeyler var. Ama stad öyle değil, hep aynı yerde oturuyorsun ☆
Gratis e gitmek neden zor olsunki orda erkekler içinde bir dünya ürün var parfüm traş malzemeleri şampuan vb bide aldığı ruj un rengini benim görmem lazım öyle abuk sabuk renkler almasın😊
Ben erkeğim ama ancak sevdiğimin hatrına maça gidebilirim, onun dışında kimse beni maça götüremez, demek ki neymiş hobiler veya fobiler, sevgililer karşılığında anlamlarını yitilirler
Bugün gratise kendim gittim, duş jeli aldım, gratis kadınlara özel, her yer tozpembe bir yer değil ki , tek sıkıntı kadınların 1 saatten aşşağı çıkamaması benim 5 dk da bakıp alıp çıkmam :D
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bence her ikiside sonuçta gratis de sadece kozmetik mi var erkekler için deodorant traş şeyler falan da var ayrıca her kız futboldan nefret diye bişey mi var
Kadınlar psikolojik siddet uygulayarak istedikleri yere sokuyorlar. Huzurun olsun istiyorsan da gidiyorsun, gitmek istemedikçe işler kötüye gider. O yüzden uzatmıyorum
TTabiki sevdigini gratise sokan kiz daha gucludur ne var yani benim sevgilim maca gidelim dicek ben gitmicem mactan guzel seymi var be heycan desen orda tezahurat desen orda takim ruhu orda tabiki cok basit kizlarin isi daha zor
Valla benim gördüğüm kadarıyla gratise artık sokmak çokda zor değil gibi. Ben her gittiğimde bir sürü erkek görüyorum. Sanırım kadını stada götürebilen erkek 🤓
En İyi Cevaplar