Erkekler hiç kız olmak istediniz mi ? ya da kızlar hiç erkek olmak istediniz mi ?
Cevabın nedir?
+1 yılGenelleme olarak en fazla ben istemişimdir herhalde yani o olmak istediğim zamanlar daha fazladır bende, mesela ençok Billie Eilish olmak çok isterdim kylie the jellyfish de olmak sterdim katherine langford'ta selena gomez de skinsın effy si de böyle çok var etkilenip yerinde olmak istediğim kız erkek olarak da Leondre devries olmak isterdim ben murat boz vb tip teki insanları sevmem bence ınlar çirkin daha çok çocuksu tipteki insanlar güzel gelir örneğin Justin bieber evet bu kadardı SORUNUN kısaca cevabı ise Billie Eilish olmayı çok isterdim
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılIyiki de erkegim yani :))
19 Yorumla- +1 yıl
Sen ister miydin erkek olmak peki :)))
- +1 yıl
İsteme zaten cunku cok guzel bir kizsin ay parcasi mubarek o yuzun Allah sahibine bagislasin :)
- +1 yıl
Hadi ya uzulsem mi sevinsem mi simdi buna :D
- +1 yıl
Hic ya oylesine dedim :)
+1 yılBen erkek olmak istedim çoğu kez, en büyük nedeni özgür ve rahat olmaları. Bizim verdiğimiz hesaplar,gördüğümüz baskılar onlarda yok. Namus belasına öldürülmüyorlar.
Bunların yanı sıra adet,doğum,istenmeyen tüyleri aldrmak acı katsayısı çok yüksek şeyler bunlar.
Kadın olmayı anlamak için çok kıymetli bacağınıza bir ağda yapştırıp çekiniz yine anlamazlarda gerçi. Neyse öyle işte.11 Yorumla
+1 yılya hani böyle şey olsa. sabah kalktığımda bugün bir erkek olayım yaa desem ve hooop transformasyon gerçekleşse. sonra bir süre sonra sıkılsam kadın olmak istesem yine aynı şey olsa aynı transformasyonu saniyenin binde birinde geçirsem. enfes olurdu bence. al makarnanın üstüne sos niyetine dök. o derece yani.
01 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
45Cevap
Şöyle söylemek gerekirse evet kız olmak isterdim hatta son zamanlarda en çok olmak istediğim rüyalarıma dahi giren şey bu ama maalesef olamam zaten cinsiyet değiştirmek gibi bir niyetim yok doğuştan kız olarak doğmak isterdim yaşadığım şeylerden sonra erkek olmak bana ağır geliyor böyle küçük tatlı zararsız iyi bir kız olmak isterdim erkek halimle de öyleyim aslında insan olmak istediği kişi olur ama bilemiyorum hayat bana hiç iyi davranmadı erkek olarak artık kendimi güçlü hissetmiyorum kendimi erkek olarakta hissetmiyorum iç seslerimde sürekli bir kız var ve huzur bulduğum mutlu olduğum tek yer orası..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen erkek olmak isterdim yani.Bekareti yok istediğinde yat,her yer git,kızları üs laf at,gez dolaş.oh bence çok iyi.Kadında adet var doğum şeyi var kadın olmak zor ama erkekler anlayamıyorum malesef.Annelik duygusunun bimlenme ona gerek yok bence.Babada olurdum ben :)) ama tabiki şakasına kadın olmaktan memnunuz biz böyle yaratılmışın çünkü.
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl:)
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet çok isterim. Rengarenk giyinip makyajımı yapar dışarıya çıkardım. Keşke kız olsaydım 😔 yarın kız olacaksın bundan sonra kız olarak yaşayacaksın desinler hiç düşünmem evet derim. En çok büyüttüğünüz olay regl olmanız. Valla ona bile razıyım. Her ay regl olurum takarım pedimi günüme devam ederim ne olacak sanki. Ama dönme kız değil tabi original kız 😊
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkadın olmak zor olanlara gülüyorum sadece
erkek olmayı kadın becermek sabahlara kadar içmek ve aletten ibaret sanıyorlar sorsana kendilerine erkeklerin ne kadarı yakışıklı ne kadarı bir kızı tavlayabilir belkide tipsiz erkek olacaksın o zaman hiçbir şansın yok sitede sorulara bak 25 yaşında hiç sevgilisi olmamış erkek dolu
kız olmak isterdim talep fazla01 Yorumlaİlla bize vuracaksınız yani hatunlar
Kızlar erkek olsun erkekler de kız olsun
Sonra geri kızlar kız olsun erkekler erkek olsun
Sonra topyekün travesti olalım arkadaşlar02 Yorumlaben böyle iyiyim. adeti var tacizi var gerdek korkusu var kıskançlıklar var makyaj var oje var ağda var illaki makyaj var. var oğlu var. erkeksen sorun yok. istediğin saatte gez toz ne bok yersen ye bir şey demezler. erkek olmak çok güzel valla. zaten dünya erkekler için yaratılmış barı pavyonu, arabası...
12 Yorumla
+1 yılbizde meşhur bir söz vardır duymuşsunuzdur biraz şansım olsaydı anam kız doğururdu diye.. nedense artık burada aglananlar hep kız :/
01 Yorumlainan hiç istemezdimm. o kadar avantajlı bir durumdayken (erkek olarak: gece dolaşabilmek, kimsenin giydigine yediğine içtigine karısmaması gibi) erkek olmak bile kolay değilken bir de kız olmayı hiç istemem gerçekten. allah yardımcınız olsun.
12 Yorumlaben olmak istemedim hiç sen olmak istedin mi erkek?
01 YorumlaErkek olmak güzel keşke erkek olsaydım gez dolaş oh valla
03 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 638 cevap paylaştı. Yok böyle iyi bayan olmak iğrenç bir duygu olsa gerek :O
05 Yorumla
+1 yılistemedim,istemem de zaten,
1- buradaki arkadaşlık tekliflerini kim çekecek
2-yok adet sancısı yok bilmem doğum sancısı birsürü acı ve işkence hiç olmak istemem01 Yorumla
+1 yılcok fena bir hatun olurdum .esmer kıvırcık saçlı
eski yengeniz gibi olurdum hjklş :D01 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılyaş 19 falan mı çok küçük bir görünümün var? Yoksa minyon tipli misin :) Böyle bir soruyu sorma ihtiyacı neden duydun?
02 Yorumla- +1 yıl
aaa ben bunu cevaba yazacaktım genele yazmışım tekrar :( :)
- Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılyok yaa istemedim ALLAH erkek olarak dünyaya getirmiş sıkıntı yok çok şükür ;) Peki sen keşke erkek olaydım dedin mi?
03 Yorumla- +1 yıl
ne mutlu sana o zamn ;) tabi ki bana da ...
Gizli Üye(36-45)+1 yılKız olmak istemezdim ama giysiler falan güzel hoşuma gidiyo. Makyaj yapmak isterdim kaşar gibi gezerdim bunlar içimden geçenler ama kız olsam namuslu olmak isterdim
00 Yorumlagaliba en kaliteli kaşar ben olurdum diye düşünüyorum
01 Yorumlakadın olmak zor gerçekten evet istediğim zamanlar oldu. ama bir erkek annelik duygusunu tadamayacak..bu duygu her zorluğu çekmeye değer benim gözümde
11 Yorumlayok beee uğraşılır mı regl, doğum moğum fena işler...siz takılın kafanıza göre
10 Yorumla
+1 yılhiç istemedim istemem de kendimi tam erkek gibi hissediyorum çünkü
00 Yorumla
+1 yılİstemiyorum istemezdim hele ki boyle ataerkil bir toplumda hiç istemem.
11 Yorumla
+1 yılAlışveriş mağazasına girince aklımdan geçmiyor değil ne güzel giyilcek şeyler var öyle :D
11 YorumlaBen kız olmak isterdim en azından 1 günlüğüne mimi etek tayt yüksek bel dar pantalon falan giyerdim tabi erkekler giyemiyor öyle şeyler regl doğum sancısı falan bunlar tabi zor şeyler ama olsun kız olmak isterdim
00 YorumlaDaha adam olmayı beceremeyenler varken kız olmayı istemek bir tarafta beklesin.
12 Yorumlakadın olmak hiç istemedim aklımdan geçiremiyorum bile
06 Yorumla
+1 yılAllah korusun ben böyle iyiyim neme lazım bide erkeklerin sapıklıklarına katlanacam,
01 Yorumlaben kız olsaydım goster amam vermezdım benden cok cekersınız
03 YorumlaBen erkek olarak yalan yok bazen olmak istedim ama vazgeçtim.
05 Yorumla
+1 yılHayatımda hiç istemedim ama bugun gece 11 gibi ilk defa istedim
03 Yorumla- +1 yıl
ahh canım.çok mu sıkıştırdılar? : )
- +1 yıl
Dikkat et seni sıkıştırmasınlar he ne dersin?
Hayir hic aklimin ucundan bile gecmedi... Allah Korusun :) erkek olmaktan memnunum...
01 Yorumlaıstedım valla zaten hep derım sansım olsa anam kız doğurur dıye
01 Yorumla
+1 yılErkeklerin kıskanacağı kızların benden bile güzel diyeceği bir tip var bende daha ne istiyeyim öyle değil mi kızlar?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbazen dediğim oldu ama hepsi o anki psikolojime göre geçiciydi erkek olmaktan memnunum
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİstemişimdir ama erkekler olarak o duyguları yaşamak daha iyi :D
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıleşcinselim yaşadıklarını zaten yaşıyorum ?
Cevap sahibi+1 yılEvet
Gizli Üye(36-45)+1 yılYanlış gelmişim bu dünyaya keşke kız olsaydım çok çekingenim ve duygusalım
11 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hayır İstemedim... zaten benden kız olmaz ki..
09 Yorumlabayan olmak zor zanaat bea
01 Yorumla
+1 yılHayır, erkek olmaktan memnunum.
016 Yorumla- +1 yıl
Hayır, o türden bir düşünceye dalmadım. Benden kız olmaz zaten :) Ayrıca şu anki koşullarda kız olmak gerçekten zor.
- +1 yıl
En basitinden bu site içerisindeki belli bir kesimin kızlara yaklaşımına bakmak yeterli. Buradaki rahatsızlık verme olayını gerçekte de yapanlar var.
- +1 yıl
Bu kısmı düşünerek demiştim. Zaten bu sadece ufak bir örneği. Sen erkek olmayı istedin mi?
- +1 yıl
Senin nedenin ne peki?
- +1 yıl
Sizin gibi mi derken? Ne olduğunu ve hangi yönden tek kefeye koyulduğumuzu/koyulduğumu merak ettim.
- +1 yıl
Erkekler üzerinde genel bir damgalama var, ne yazık ki göz önünde görülen kesim yüzünden yenilmiş bir etiket bu ülkemizde. Bunu ben de düşünürsem olmak istemem. Lakin o kesim dışında kalan kitle üzerinde bence sorun yok. Çünkü erkek olmak başka sorumluluklar getirir fakat kızların edindiği sorumluluklardan daha azdır :)
- +1 yıl
Hayır yanlış anlamadım ama "sizin gibi mi olsaydım" derken gözünde yaratık gibi miyiz acaba diye merak ettim sadece, mazur gör
- +1 yıl
Ne demek, anladığım kadarıyla herkes halinden memnun :D
+1 yılhiç istemedim.. sen kadın olmak istedin mi ?
011 Yorumla- +1 yıl
sen kadın mısın ?
- +1 yıl
sence benim sorduğum saçmalıksa , senin sorduğun ne bir açıklar mısın ? ya da boş ver açıklama açık oldu zaten
- +1 yıl
soruyu anladık be.. ama amacı , manası ve fayidası nedir onu anlamadık
- +1 yıl
gitti mi peki merakceğiziniz ?
- +1 yıl
merakı bitince ölmüştür insan. der bir filozof . o zaman sen ölüsün
Boyle birsey dusunen erkek ibn*dir.
08 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. aklımın ucundan dahi geçmedi.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbir çok kez istedim halen de istiyorum .
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılkarşı koyamadığım hissim ve zevkim olduğu için .nasıl bir duygu ise vazgeçilmiyor .
- Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılaklımdan geçmedi değil.
01 Yorumla hayır istemedim allah bizi böle yaratmış
01 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılisteyenler olabiliyor artık biliyorsun
08 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBenim sana şu anda " resmin coktatlı bakışa bak" demiş olmam karşı cinse karşı bir begenmeyi gösterir di mi? herkese de söylemem
Cevap sahibi+1 yılhangisine sevindin? sözlerime mi yoksa cinsiyet degiştirmeyi onaylamadıgıma mı karar versen
Cevap sahibi+1 yılzor mu sordum yaw?
az önce svindin ama.resmin cok hoş sensen
Cevap sahibi+1 yıltamam
yok ya erkek olmak 10 numara :D
04 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılRuhum zaten erkek benim
12 Yorumlatübe tübe şakası bile korkutucu
01 Yorumlaböyle iyiyim :D
06 YorumlaAllah muhafaza :D
01 Yorumla
+1 yıl
ne gerek var...00 Yorumla