Çocukluğunda sinek ilaçlama arabasının arkasından koşmuş olan üyelerimiz var mı?
:) :) :)
:) :) :)
hergünn koşuyordum
o duman çok hoşuma gidiyordu bi gün yine arkadaşlarla koşarken kafayı çarptık ağaca üstüne zehirlendik bi günde dumanların arasından geçerken uçurumun dibine gelmişim duman geçti bi baktm uçurum ilginç yani annem babam kızardı ben gizlice koşardım arabanın peşinden muhteşemdi ya bu yaz< yine yapıcam :D
Geçen sene o araç benim peşimden koşuyordu :S
:)) Astımım var benim.. İşten eve dönüyorum.. Tam da geçeceğim sokakta araç duraklamış.. Ben de burnumu ağzımı peçeteyle kapatıp hızlıca koşmaya başladım.. Tam o anda o da ilacı sıkarak devam etmeye başladı.. İlk köşeyi döndüm, o da döndü.. 2. köşeyi döndüm ve 3.. Sonra apartmana kendimi zor attım.. Eve girdiğimde annem ''Noldu,nefes nefesesin, seni sinek mi sandılar'' demesiyle yere oturup gülmeye başladım :)))
yoktur heralde :D o beyaz duman bize ne ilgi veriyorsa :D neler neler. boruyla külah fırlatmalar misket oynamalar kağıt kökmeler :D çokomel kağıtlarını düz yapıp kampanyadaki akülü arabayı istemeler gölgelerin gücü diye bağırmalar evde :D coca cola şişelerindeki yıldız döneminde bakkala abone olmalar :D
Sinek arabası mahalleye gelince, mahallenin haşare çocukları o anki oyun ne olursa olsun bırakılr ve hayvani bi duyguyla aracın peşinden koşulur hatta arkasına çıkanlar bile olurdu :D)))
Cevap
31Cevap
bizim mahalleye hep akşam yemeği saatinde gelirdi tabi bizde evde olmuş olurduk ama erkek çocukları yinede koşup dururlardı benim de uyuz oldugum bi çocuk vardı araba tam bizim apartmanın önünden geçerken o çocuga balkondan su atardım :D te allam ya :D
koşmazdım da pisikletle giderdik arkasından. beyaz sislerin arasında kendimi sırlar dünyasında gibi hissederdim :P
e beeeen :-:) en az 1 defa koştum.sonraki koşmalarda öğrendimki o püskürtülen mazotmuş. yada bana yalan söylediler. :-))
hahahahha bizim mah. tüm veletlerii annemmde kapıları pencereleri açardı evdeki sinerlede ölsün ilaç eve girsin diye
Koşmaz olur muyum :D Sineklerin efensiyim uleeyn :D hiçbir sinek bana zarar veremez dediğim :D saçma sapan hallerim
Küçükken çok koşardık mahalleye geldimi üç beş arakadaş bir olur takılırdık sokak sokak arkasına tabii eve gelince annemizden yediğimiz dayağı saymazsak çok zevkli oluyodu :D
şöföre sordum işler nasıl diye:
ne olsun işte sinek avlıyoruz.. :)
faceden çalıntılar.. :d
Koşmazmıyız..kafamızı gözümüzü bile yardık bu yüzden...
takılmaz olurmuyum o bembeyaz duman bulutu içinde kaybolmak çok güzel oluyoırdu :)
Arabanın arkasından koşanlara ''cık cık yazık ulan'' diyenlerdendim ben...
Annem hep tembihlerdi zehirlenirsin agzini burnunu kapat diye :D
Araba değil de,sitenin bekçisi omzunda büyük bişeyle ilaçlama yapıyodu,onun peşinden koşardık,genelde bekçiyi görmeyip çarpardım :D
:))) bekçiye mi?
işte o deli gibi koşan benim :D ama amaç eğlence olsun diye değil uyurken sinekler beni ısırmasın diye :D
Benim küçüklüğüm o araçların peşinde koşmakla geçti :)
ben ve arkadaşlarım gerek bisikletle gerek yayan olarak o beyaz dumana hastaydık
annelerimiz ablalarımız müsade ettikçe :D bizimkiler köşe bucak saklıyordu bizi :D
sinek arabası diyince at arabasının sinekle çekilen minbyatürü gibi düşündüm. beyin bedava :/
ey allahım çocukluğum geldi aklıma yaa dumanlar içinde koşardık :D
toprak sahada maç yaparken gelirdi maçı bitirmek zorunda kalırdık pek koşmadım ama
ilaç püskürten bir aracın peşinden koşucak kadar kendimi kaybetmedim hiç
eskiden bembeyaz sis gibi salardı o araba. koşardık. her yer görünmüyor :D
çocuklupumda en sevdiğim şeylerden biriydi.bikeresinde koşarken görmeyip kafamı duvara çarpmıştım :(
Sonrada kaybolurdum uzaklara gittim diye dayak yerdim .
sinek ilaçlama arabasının arkasından koşulur at arabasına arkasına takılınır
Ben koşardım ama eve koşardım tıkanırım onun kokusundan.
Bizim zamanımızda baya duman oluyordu ilaçlama geçerken.. Çocukluk dönemini zehirlenmeden atlattık ya bir şey olmaz artık :)))
varrr tabi. bide böle sis bombası gıbı sacanları vardı. hertaraf duman olurdu. odaha fenaydı. cok zevklı ve tehlikeli olurdu :))
bisikletle kovalardık biz hemde ciğerlerimiz dumanla dolup taşana kadar :)
ben kaçardım yaa çok korkardım :))
Ben hemen eve kaçardım ...
aaa ben koştum vala=))
biri bendenmi bahsetti :D
Hiç öyle fantezilerim olmadı :D
ben zehirlencem diye kaçardım :))))
Hayir biz gelin arabalarinin pesinden kosardik
yazları yapardım babaannemlerdeyken
saçı acaip yağlıyo :D
Bizim orda koşanlar hasta oldu la
evet cok eglenceliydii :D:D
ben bi kere yapmıştım çok keyifliydi =))
tam tersi kaçardık :D
ya aklıma geldi bak şimdi ne zevkli olurdu ya :)
Duman arabası derdik biz ona. Koştum evet.
Koşmazdım klasımı sarsacağını düşünerek :(
Ay evet. Aklıma getirdin :D. Bayılırdık o kokuya.
owww hep takılırdım:)
zkc den duydun bariz
beni de yaz
Olmaz mı.
Henüz koşmadım.
hala koşarım:)
hatırlamıorum :D
kokusu beni mahvederdi :S
genelde kaçtım
hatırlıyorum :)))))
Her gün.
Olma mı.