KENDİMİ HİÇ ANLAMIYORUM duygularım sürekli değişiyor?

Kendimi anlamıyorum. İnsanları sevip sevmediğimden asla emin olamıyorum. Birini ne kadar seversem seveyim benden birşeyler beklediğini fark etsem soğuyorum. birini çok seversem ve o kişi bana ilgi göstermezse ondan da soğuyorum. çok saçma biriyim bence. karakterim sürekli değişiyor sanki bir aşırı neşeli enerji doluyum bir yerlerde sürünüyorum. nedensizce. bu duygu değişimlerim o kadar can sıkıcı ki hayatımı çok etkiliyor. Mesela ben hiç sevgilim olmadı. Ama internette biriyle tanışmıştım. yabancıydı falan ona aşık gibi hissediyordum hatta yemekten bile kesiliyordum karnımda kelebekler oluyordu garip şeyler işte. Ama 1 ay sonra silkelendim Napıyorum ben diye. benim daha önceden asla böyle bir şeyim yani bir ilişkim falan olmamıştı sadece bir kişiyi 5 yıl sevmiştim kötü biri diye ona asla söylememiş çok acı çekmiştim ama hep mantığımı dinledim. Kendime geldiğimde çok korktum hemen çocuktan ayrıldım zaten sevgili de sayılmazdık sadece mesajlaşıyorduk yani. ama bundan dolayı bile hala kendimi kötü hissediyorum. çocukta ne olduğunu anlamadı bişey de söyleyemedim zaten. İlerde de böyle bişey yaşarım diye korkuyorum. erkeklerden hep uzak duruyorum hatta arkadaş olarak bile hayatımda bir erkek yok. insanlardan da uzak duruyorum bazen en yakınımda ki insan bile beni yargılarsa uzaklaşıyorum kendimi hiç sevmiyorum ama insanların beni böyle kabul etmesini istiyorum. sevdiğim insanları da abartarak seviyorum. Bir erkeği gerçekten sevdiğim zaman onun için yapamayacağım şey olmaz diye düşünüyorum sevmeyi de sevilmeyi de çok seviyorum ama insanların sevgisine de inanmıyorum. Bana insanlar nasıl ulaşacak bilmiyorum. ben bile kendime ulaşamıyorum. Belki kimse beni sevmeyecek bile ileride çünkü kişiliğimi çok az kişi anlayabiliyor. İnsanlar uzak duruyorum diye beni soğuk sanarlar mesela ama kendimi koruma mekanızması mıdı birinin beni kullanmak istediğini düşünürsem ya da kötü biri asla onun yanında kendim olamıyorum. Duygularıma hakim olamıyorum kendimi yönetemiyorum.
KENDİMİ HİÇ ANLAMIYORUM duygularım sürekli değişiyor?