Kızların korkması da, erkeklerin korkması da itici geliyor bana. Yani hoşlanmayabilirsin de bazı kızlar sırf şımarıklığından çığlık çığlığa kaçıyor, hiç hoşlanmıyorum. Erkek de... Yani... Ben sert adamlardan hoşlandığım için öyle birinden hoşlanmam en azından ama arkadaşım olabilir tabii. *Gecen bol olsun.*
Valla erkek dediğin bence korkmamalı. Kız da korkmamalı da bence 😊 Ben şahsen bebekken hamam böceği görsem peşinden koşar yakalar ağzıma götürmeye çalışırmışım. Resmen avlıyormuşum. 😂😂😂 böcek fare kedi köpek korkum yok çok şükür. Ama köpek saldırgansa temkinli davranırım.
Biz de insanız. Korkabiliriz, gülebiliriz, ağlayabiliriz... Erkek olmak, duygularını bastırıp kadına himaye sağlamak değildir. Bizim de duygularımız, korkularımız var. Yok diyen varsa, ivedilikle psikoloğa gitsin. Çok ciddi problemlerin habercisidir bu.
Evde veya dükkandaki yaratıkları bana yakalatırlar hep , yakalarım imha ederim fakat hepsinden bende korkarım insanız biz'de ama lütfen hafif erkek hiç uygun değildir, Aıııyyy elime değince bir hoş oluyorum elimi yıkasam bile bir huylanma kalıyor aklıma geldikçe, şu an bile hissettim o huylanmayı :D
Bak benim en büyük dövüşüm tarantula ile oldu. Manyak böcek geldi bide zipladi ustume ben o korkuyla elimdeki defterle duvara yapistirdim herzamanda gururla anlatırım kim hayatında tarantula öldürdü tabiki ben 😎 tarantula avcisiyim
Erkekler korkamaz mı neden? Erkek dedin mi hiçbir şeyden korkmayan bir varlık mı geliyor insanların aklına? Gayet de korkabilir. Korkuların fobilerin vs cinsiyetle alakası yoktur. Her insan korkmak da özgürdür :D
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Yav şurda korkmuyorum diyenlerin yarısı şehirde yaşayıp böcek görmemişlerdir. Uyuduğunuz yerde iki parmağım uzunluğunda hamam böceği kara fatma çıksın geceleyin altınıza kaçırıp uyuyamazsınız. Ayrıca ışıkta saklandıkları için sadece karanlıkta ortaya çıkarlar. Hafiflik başka şeylerle olur bu tarz korkularla değil
Böcekden korkuyor diye hafif erkek oldugunu düsünmüyorum. Erkek de insan sonucta duygulari korkulari var, Hollywoodun bize dayadigi Herkül veya Süpermen degiller 😂😂
Ben küçükken böcekle ilgili travmatik bir olay yaşadım. 😅 fobi haline geldi. İnsan psikolojisi erkeklik kadınlık dinlemez. Korku her şeyden oluşabilir. Bu cinsiyetten bir şey götürmez.
Valla böcekten nefret ederim korku değilde böcek görünce felan kaşınıyorum böyle gece felan görsem hiçbir şekilde uyuyamam garip olansa dokun desen dokunurum.
Hiç alakası yok korku tamamen bilinç altı mevzusu bir trwma yaşamıştır tik gibi bir şey insan korkabilir doğaldır korkan insanı eksik görmek bence eksikliktir
Böcekten korkmam ben elime örümcek alıp anneme bile gösterdiğim zamanlar olmuştu ama ama arıdan korkarım ya arkama bakmadan kaçabilirim arıdan 😅
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
bir arkadasim var otobuste birlikte gelirken böcek gördü oyle bir tepki verdi ki millet dönüp bize bakmıştı bakanlarin cocuga kesin icinden saydırmıştır hay senin kalbına diye 😄 bu kadar abarti olmasi hoş degil
Ben küçükken böceklerden korkmazdım, giydiğim kazağın içinden çiyan çıktı çıkalı örümcekler bile korkuyorum, yaşanmışlıklar etkiliyor, ben aşırı korkarım böceklerden
Aslinda herkesin birtakim korkulari vardir. saygi duymak gerekir. ama kizlar yanindaki erkegin korkusuz olmasini , ona guven vermesini, korumasini ister. helede bir bocekse korktugu sey bir erkegin. .. ne diyeyim artik korkmasin 😂😂😂
En İyi Cevaplar