Bende yurt dışından gelin getiricem gibi duruyo şuan.Ya ne kadar ingilizcemiz çok iyi olmasada kendi çapımızda anlaşıyoruz ve birbirimizi çok seviyoruz.Kısmetimizde varsa inşallah hayırlısıyla öyle bir düşüncem var zaman geçtikçe dahada fazla rahat anlaşabilceğimizi konuşa bilceğimizede inanıyorum zaten.Ayrıca cevaplarda gördüm nedir buya 14-15-19 yaşlarında evlenmeler felan kardeşim ayıptır günahtır daha çocukken,çocuk sahibi olmakdan bahsediyosunuz yazık valla her geçen gün duydukça hüzünleniyorum güzel memleketim için.
07 Yorumla- +1 yıl
Uzulmenize gerek yok bu herkesin kendi secimi kimseyi secimi hakkinda elestiremeyiz zaten benim sordugum soru farkli ona odaklanin ltfen
- +1 yıl
Ben sadece saygi bekliyorum anlatabiliyormuyum evet dogru degil herkes benim gb sanslida degil benim sorum farkli hem kadinlara soruyorum bn
- +1 yıl
Bak arkadaşım bunun saygıyla sadece kadınlara sormaklada alakalı birşey yok şanslada ilgisi yok sen burada bu soruyu sorup 14 yaşında evlendim bu oldu o oldu diyenlerin altına özendiren cevap yazıp üstüne birde beğeni alıyosa bu kelimeler kifayetsiz kalır.Bu soru sorulmamalıydı.13 yaşında 3 ineğe satılan kızlarımızıda gördük 14 yaşında evlendikten 2 gün sonra intihar edenleride bir çok genç kız intiharlar ediyor bu nedenle sen kalkmış sanki iyi birşeymiş gibi soruyorsun sorurnun adına bak.
- +1 yıl
Ben zaten desteklemiyorum nicin benim soruma ve cevaplarima gore cevap vermiyorsunuz ? Dogru birsey degil evet ama bu yazdiklarinin icine bnde giriyorum bunun icin cevap verme geregi duyuyorum . Ama 18 yasinda evlenen ve 14 yasindaki bir cocukla ayni sifatta degildir ayrica eskiler hep byleydi ve millet annannesini teyzesini yazmis kendilri istemiyor hep daha evlenmeme var diyor bunun icin yorum yanlis geldi anlatabildimmi
- +1 yıl
Arkadaşım 18 yaşındakide çocuktur 19 yaşındakide.Sen neyin derdindesin.18 yaşındakide aynı sıfattır 14 de 15 de hepsi bunlar Ç O C U K anladın mı? Yok halam o yaşta evledide bu yaşta evlendide nedirya bu.Evlendide babasının hayrına mı evlendi çokmu istedide evlendi.Sor bakalım hangisi eğitimli? Hangisi bugüne kadar ne yapmış?
- +1 yıl
Sorunun adinda ne var olmus bitmis birsey sanki haydi kucuk kizlar evlenmeye diye soru veya kampanya cikarttim ya bu ne dengesizlik benim gb gurbette kucuk ysta evlenip gidenler varmi diyorum bunu anlamayacak kdr beyin yoksunuysan defol tamammi ozendirmisim bilmem neymis ulan sanki kucuk cocuklarin oyun sitesi, bir insan tanimadigi ve dogrulugunu bilmedigi bir sorudan etkilenip evlenecekse buraya nasil uye olmus diye dusunurum sorunlumusun sen ya anan kac yasinda evlendi git onu elesdir sen nn
En İyi Cevaplar
Benim yaşım şu an 18 geçen üniden bir kız arkadaşımın annesini gördüm ablası gibi duruyordu böyle çıtı pıtı birşeyyy yaninda abisi ablası gibi durması çok hoşuma gidiyorr ama benimkiler yaşlıı d imkanim olsa erken evlenirdim.
04 Yorumla- +1 yıl
Ne guzel bnde kucuk anne oldumşu ancocuklarim gb duruolar ama ilerde guzel olcak diyeceklerki ya su kizin yanindaki yakisiklida kimmis buna ozeniyorum :) sen erkensin zaten ama erkegin olgunu daha iyi olur biraz buyu yirmi dort felan iyi
- +1 yıl
Anliyorum kalbine gore versin allah
Bende evlendim taa avusturyadan türkiyeye gittim (suan yine avusturyadayim bebegimi burada dogurucam, sonucta turkiyenin hali belli ortada... 19 yasindayim şu an
evet cok mutluyum esimle ve bebek bekliyoruz, hersey cok erken oldu biliyorum ama insanlik hali iste... bilmiyom tarif edemiyorum şu an
ama en önemlisi mutlu olman
herkez farkli dusunuyor bu konuyla ilgili sakin baskasinin demesiylede bozma moralini... zaten milleti dinlesek ohoo piskolojimiz alt üst olur ^^
dedigim gibi mutluysan sorun yok00 Yorumla
+1 yılmutluluğun daim olsun.. ben çok çok yanlış görüyorum çocuk yaşta evliliği. vücudun gelişimi 20 yaşında bile devam ederken nasıl evlenilir anlamam. üstüne bide çocuk yapıyolar. benim yakın bir arkadaşta 18 yaşında evlendi bebek yaptı hemen. senden ricam lütfen 18 yaştan küçük kızlarla böyle ben çok mutluyum gibi şeyler söyleyip özendirme. evet sen ne güzel ki mutlusun ama herkeste öyle olmayabilir.
611 Yorumla- +1 yıl
Kimseyi ozendirmiyorum hem iradesine sahip cikamayan insanlarin yeri degil burasi ben evlendigimde 18 yasima bikac ay vardir buradaki insanlar genel olarak benim cocuk yaptigim ve suanki yasimdalar siz ozendirdigimi anlamissiniz. Ozendirmek istesem haydi kucuk kizlar evlenin cesaretlenin derim ben sadece benim olanlari merak ediyorum ve onlar sorduklari icinde mutlulugumu soyluyorum boyle agir bir yuku yukleyemessiniz ustume anlatabilmisimdir umarim
- +1 yıl
bak ben seni kesinlikle eleştirmedim. sadece o yaştaki kişiler çocuktur, kafası karışıktır, ne yaptığını bilmez. sadece öneride bulundum. mutluluğunu onlarla paylaşmak zorunda değilsin. ha yine de söyledin anlattın ama tavsiye etmediğini söylersin. yine sen bilirsin tabi. ben kendimce mantıklı olan bir öneride bulundum..
- +1 yıl
Soylediginiz agirima gtti gercekten.Burasi 12 13 yasindaki kizlarin erkek cocuklarin oyun sitesi degil. Ben kendimi biliyorum evlendigim yastada kendimi biliyordum , biliyordumkişu anverdigim karar yanlis olmadigini goruyorum,Eger amacim sizin dediginiz gb olsa baslik farkli olurdu. Ben olmayan biseyi sormadim . Bnm gb evlenmis olmus bitmis kisilere sordum ve basligi yazinin icerigini iyi okuyun.Ki benimle konusmak isteyenlere mutlulugumu anlattim.sitede okdr kotu ornek dururken bir benmisim kotu
- +1 yıl
Eger benim paylasdigim bir soru hakkinda bilgi sahip olmak isteyip soru soruyolarsa bana ben cevap veriirim bir insan internette dogru veya yalan oldugunu yuzde yuz bilmedigi bir yazi uzerinden beni ornek alacaksa o halde biraz farkli gundemler kotu ornekler yaratabilecek kisilerede guzel onerilerinizi sunun. Bu benim hakkim ne sorup ne cevap vermek istedigimi kendim bilirim kimsenin onerisine ihtiyacim olmadigini dusunuyorum eger size uygun degilse sorularimin icine girmessiniz!
- +1 yıl
ben sitedeki insanlardan değil gerçek hayattan bahsettim. ayrıca sitede de çok fazla minik var. ağrına gittiyse kusura bakma. ama söylediğim yanlış bişey değil ve seninle de hiç bir ilgisi yok.
- +1 yıl
Benimle konusanlara dikkat ettiyseniz bazilari evli ve evli olmayanlarda erken yasta evlenmeyi dusunmedigi soyluyor ben zaten soyledim 18 yasinda bir kiz yazmis ben evlenmek icin degil ansizin karsima cikdi asik oldugum icin evlendim dedim senin yasin erken ve zamanin var dedim cunki bana hayatima iki kisi girdi olmadi dedi. Ben kimseye kotu ornek degilim kucuk yasta evlenmek suc degil kotu degil yani belli bir yasi gecmisse tabi! Ama zorla kucuk ysta evlendirilmek suc buyuk ayip insanlik ayibi
- +1 yıl
ben yorumları okumadım. benim dediğimi doğru bulman imkansız zaten çünkü sende küçük yaşta evlenmiş birisin. en azında beni anlamaya çalışmanı isterdim. ne dersen de 18 yaştan küçük evlenmek hem fiziksel hem psikolojik olarak yanlıştır! tekrar söylüyorum ben seni eleştirmiyorum! neden anlamak istemiyosun? hala olgunlaşamamışsın.
- +1 yıl
Siz yazdiniz bana ozendirmeyin dediniz? ben 18 ime bikac ay kala evlenmisim o halde kime kotu ornegim burada ?! 18 yastan kucuk evlenmek hem fiziksel hem psikolojik olarak yalnistir " diyorsun kendi cvbinla celisiyorsun!?o halde nasil ozendirmis oluyorum?! Benim ne kadar olgun veya olmadigim konusu hakkinda yorum yapma hakkini kendinde goremezsin! Ben actigim konuda benim gb olanlari soruyorum,senin yasini merak ettim suanda!seni evliligim mutlu gtmesine rgmen anliyorum ama soyledigini haketmyr
- +1 yıl
ya sen ne diyosun? gerçekten kaba konuşmak istemiyorum iyi akşamlar.
- +1 yıl
Dogrulari soyleyip cevap veremeyecegini anlayinca kacin ? Sen benim sordugum soruyu ve icerigindeki yaziyi beni kucuk cocuklara kotu ornek olmamla suclayacak kdr olgunlasmissiniz gercekten. Bir daha anlamadigin sorular hakkinda alakasiz yorumlarda bulunma!kucuk yasta evlendirilen cocuklari cok dusunuyorsan bunun icin ayaklan kurumlara katil elini uzat buradan evliligi mutlu birisinn 18 yasinda evlenen birisinin kotu ornek oldugunu soyleyerek biyere varamazsin bunu dusunemeyecek kdr olgunsun kucuks
- +1 yıl
hahaha hala ergensin. fazla bile cevap verdim. aynı şeyleri yazıyorum sürekli ama hala kafan basmadı. yüzlerce kere yazsam fayda etmez. sıktın hadi güle güle.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
+1 yılBen 19 yaşında evlendim mutluyum. Bir sorun yok şimdilik Allah'a şükür. Büyük yaşta evlenince mutlu olacaksın diye de bir şey yok ayrıca. Şimdi 21 yaşındayım ve bebek bekliyorum. Anne olmayı çok istiyorumdum Allah nasip ederse 5 ayimiz kaldı. Çok mutluyum. Halimden de şikayetçi değilim. Erken yaşta evliliğin tek sıkıntısı erken yaşta büyük sorumluluk almak sadece. Bu da 30 yaşında evlenen bir insanın alacağı sorumlulukla aynı. Bence saygı duyulmalı.
20 Yorumla
+1 yılbenim iki tane arkadaşım 17 yaşında evlendi bir tanesi genç kız gibi duruyor ama boyunca kızı var
bir kuzenim de 19 yaşında evlendi çoluk çocuğa karıştı tabii ki bunlar tercih meselesi ve nasip ALLAH öyle uygun görmüş
ama mesela ben 26 yaşındayım 30 yaşımdan önce evlilik gibi bir düüşüncem yok00 Yorumla17 yaşında kaçarak evlendim çokta mutluyum ne yazikki kazara olan ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı yani yaşım da tutmadığı için pek fazla birşeyde öğrenemedim kadın doğum polikinliğinde düşük olabilir dedni acildekiler az kalsın polis çağırıyorlardı yok bişeyin dediler birşey sormadan kaçtım resmen ama evlilğimde çok mutluyum Çok severek evlendim :)
00 Yorumla
+1 yılBi arkadaşım var. Çocuğu var ama kendi de çocuk gibi. Çocuk mu ondan çıktı o mu çocuktan tam emin olamıyorum
516 Yorumla- +1 yıl
Ayy yazik ya uzuldum simdi severek mi evlendi
- +1 yıl
Yok be üzülme :D Severek evlendi de pek bilmiyorum hayatlarını
- +1 yıl
Hmm allah mutlu etsin ne olacak bnde cocuklarimla buyuyorum :/ hayat bu
- +1 yıl
Sen kaç yaşında evlendin ? Severek mi evlendin ? Şimdi kaç yaşındasın ? Çocuğun kaç yaşında ?
- +1 yıl
Bn 18 ime dort ay kala felan anne baba imzasiyla evlendim , lise ikideydim esimi cok seviyordum yurt disina gelin geldim ve lisenin burada fonksiyonu olmadigindan okula devam etmedim bir yil gorusup bir yil nisanlikaldik dort bucuk yildir evliyim iki bebegim var buyugu onumuzdeki sy iki olscak kucugude dun alti aylik oldu tam kiz oda :) 21 yasindayim suanda
- +1 yıl
Oyy oyy :D Hayırlı olsun.. Sen çok küçük değilmişsin yaa :)) Ayy benim feci bebek sevesim var bu aralar benim yerime ikisini de mıncır bir kere :))
- +1 yıl
:) 13 14 yasinda evlenenlere gore gec bile kaldim denilir o halde . Minciriyorum zaten hergun oglum buyuk gorunuyor gozume kizima bakinca :) ama kizimi bir gorsen pamuk gb pek zayif minicik uyuyorşu anama bir aglamaya baslasin ortaligi inletiyor cok feci o ses bu bebekdenmi diyorsun o derece sen bekarmisin
- +1 yıl
Yaa yirim onları :)) Oğlun büyük gelicek tabi abi olmuş sonuçta :)) Küçük abi..Ay cidden sevimliler :))
Ben bekarım bu kafayla da garanti evde kalırım :)) - +1 yıl
Birgun elbet ksimetin sevebilecegin biri olur yeterki hayirli birisi ve seni bu ciddi yolda pisman etmeyecek birisi olsun . Merak ettim kac yasindasiniz
- +1 yıl
Olur ya o konuda bir şüphem yok :)) Ama bazen bişileri beklemek sıkıcı geliyo. Kesinlikle öyle pişman olmamak için de sadece iki kişiye sans vermiştim onlar da olmadı neyse canımı sıkmama gerek yok :)) 19 yaşındayım
- +1 yıl
Hmm erkensin daha bana bakma ben evlenmek icin veya asik olmak icin adik olup evlenmedim , amansiz ve zamansiz asik oldum ve evlendim , yoksa okuldaydim hsyallerim vardi tiyatro voleybol kros yapiyordum . Ask isi insani yiyip bitiriyor ailemde uzuntume dsyanamadigineden verdiler aslinda cok durendiler ama kalbime sox geciremedim iyikide gecirememisim iki tane askimizin meyvesi oldu biri cilek biri armut :) cok tatlilar
- +1 yıl
Ahahah çok şeker anlatıyosun ya :)) Şanslı biriymişsin. Ama ailenden uzakta olman eminim ki zordur. Yine de mutlu olmana çok sevindim.Çok çok daha fazla mutlu olman dileğiyle :))
Bu arada benim de evlilik gibi bir düşüncem yok çok uzak geliyo bana.5 sene sonra düşünürüm belki.Ama okulumu bitiriyim önce.Sonra bakarız :) - +1 yıl
Evet canim u arim sende sanslisindir yani ilerki yaslarda evlenmeyi planladiginda karsina cikacak olan kisi seni cok sever mutlu eder bir cilekle bir armudun uz olur sizinde :) zaten okulunu bitir bu isler sonrada gelir benimkisi istisna sana iyi aksamlar canim mutluluklar ve bol sanslar okulunda
- +1 yıl
Çilekle karpuz olsun bizimki ben o meyveleri daha çok seviyorum :D Amin amin :D Teşekkür ederim size de mutluluklar
- +1 yıl
:D artik isterseniz gonlunuzce olsun tatlim iyi geceler tekrar ;)
- +1 yıl
İnşalah :)) İyi geceler..
+1 yılben 20 yasından erken evlenmeye karsıyım resıy olmak yetmez arkadaslar kanun cıkmalı 20 olmalı. hem zıhnen hem bedenen gelısmemıs yazık ya 17 yasında bı kızın cocuguna verebılecegı onu yetıstırebılecek olgunlukta oldugunu dusunmuyorum
04 Yorumla- +1 yıl
neden erken evleniliyo kızda erkekde namusunu korusun diye oku hadisleri
- +1 yıl
Bu herkesin kendi dusuncesidir , herkes kendi aklineden bedeninden sorumludur ben bunu yargilayin demedim kizlara benim gb olanlarin var olup olmadigini sordum , sizde ille cevap verecegim diyorsaniz sorunun yonunde cevap verin iyi aksamlar
- +1 yıl
bak yargı cumlesı: yaptıgın yanlıstır. yorum cumlesı: yamlıs yaptıgını dusunuyorum.. once bı ınsanlar nası yargılanır ve ya yorumlanır bunun ayrımını ogrenelım. ben yargılamadım kendı udsuncemı soledım. ha alıngan bırı ıse bole sorular sorma bence... ınsanlar sana kotu hakaret edıcı yorumlar yapmadıgı surece fıkır beyan etsın bırakta.. benkı sen degıl de okuyup feyz alacak yaptıgı yanlıstan donecek bırı cıkar. blgı alıs verıs platformu gıbı dusun
- +1 yıl
Sen 17 yasindaki kizlarin evlenmek icin olgun oldugunu dusunmuyorsun bu bir yargidir asagidaki yazan yazilari okudugunuz icin yargiliyorsunuz benim yazdigimi okusaydiniz sadece o zaman yorumlamis olacaktiniz,erken evlenmeyi savunmuyrm,bu herkesin kendi dusuncesidir tartisilir orasi ama sorum farkli ve erkeklere sormadigim halde onlarda cevap veriyor yinede cevapliyorum bn , bnde sizin yaptiginizi yanlis buluyorum konu bu degil cunku ne kadar dgru veya yanlis erken evlenmek diye sormadim !
+1 yılİnsanlar neden bu kadar çocuk ister ki?Bence önemli olan evlenip mutlu olmak.Yani çocuk için değil o kişiyi sevdiğin için onunla birlikte olmalısın bence.Senin için söylemedim.Genel olarak söylüyorum.Sen galiba aşık olarak evlenmişsin. :D
02 Yorumla- +1 yıl
Evet oyle oldu ask evliligi , ben zaten dort bucuk yildir evliyim ve ilk bir yil ayri yasadik esimle beni yurt disina getirmek icin ugrasfi diger bir yil icinde hamile kaldim ,zaten insan birlikte olmak icin evleniyor ve artik birbirinizin olabilecek sadece birbirinize ait biseyleri otomatikmen istiyorsunuz ,
- +1 yıl
Tabi tercih meselesi ben 22 yaşındayım.Evlilik gibi bir düşüncem yok.Çocukları da severim ama çocuk istemiyorum.Siz mutlusunuz.Umarım ayrılmazsınız ne diyim.Size mutluluklar :)
Allah bagislasino çocuklar olmazsa saten bir çok silik the end olur ,bende avrupadayim burasını sadece özgür olduğum için seviyorum kimsenin özene karışmam kimsede benim
02 Yorumla- +1 yıl
Anliyorum tsk ederim sizinkileride size bagislasin . Cocuklar hersey can kan evin nesesi . Benim cikmam gerekiyor malum kuzular uyanir sabaha iyi geceler sizlere
Benim başımdan geçen evliliği roman yapsam vallahi diyorum ,ekranlara oturan herkes ağlar ,o halde evliliğimi yikmadim
09 Yorumla- +1 yıl
Nicin mutsuzmusunuz
- +1 yıl
Hmm herkesin oluyor evliliklerinde bizimde oldu kabus dencek gb degildi ama gecdi herkesin yuvasi sen olsun mutlu olsun birazda yuvayi disi kus yapar e tabi erkekte yardimci olacak bnce herseyden once simdi hicbisey icin katlanilamasa bile yavrular icin cocuklar icin deger cok cenebaz da olsa slksada napacaksiniz hayat mutluluklar dilerim size eminimki esinizde sizi seviyordur sevmeseşu anyanyana olmazdiniz
- +1 yıl
Hmm oyle demeyin ama ya ben simdi esim benim arkadam byle soyleseydi bska birine vllaha olduruverirdim galiba o derce :) yani hosuna gitmez yinede onuda dusunmek lazim kiskanc felanmiki
- +1 yıl
Anliyorum naapacaksiniz kolay gelsin esinizle haytiniza bakmaya calisin yinede iyi geceeler
- +1 yıl
Evet evliyim iki cocugum var baska yerde yasiyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yıletrafımdaki herkes öyle evleniyor zaten 22 yaşta evli olmayanlara evde kaldı muammelesi yapılıyor resmen uzenlerim 18 yaşta evlendiler 2 arkadaşım 17 18e bir akç ayalrı kalmıştı evlendiler biri hamile mutlu
00 Yorumlaalakasız bir cevap belki de erken evlenmek gibisi yok ya :) öğrencilik hayatımda evlilik görmek istiyorum ama zor :D
00 Yorumla
+1 yılTeyzem aynı söylediğin gibi kızının ablası sanıyolar zaten annesi değil
017 Yorumla- +1 yıl
Ne guzel arkadas gb bnde erken anne oldum iki bebegim var :)
- +1 yıl
Neyi ?
- +1 yıl
Ne neyi ?
- +1 yıl
Ablası sanıyorlar zaten annesi değil demiş yaa onu sordum
- +1 yıl
ne neyi nickimkoca..? Allah analı babalı büyütsün sen de öyle olcaksın büyük ihtimalle :) erken torun sahibi olcan desene :D
- +1 yıl
anne kız dolaşırken annesi değil de ablası sanıyolar işte
- +1 yıl
Bi yandan guzel bazende zor o yasta hayatin zorluklari tepende oluyor ama kendimiz sectik bu yolu en guzeli evlensen dahi gelismeye calismak bn dil ogreniyorum yavas yavas alti aya kdr meslek ypmak istiyorum butik pastacilik
- +1 yıl
Haa tamam cümleni başka yerimle okumuşum kusura bakmayın :D
- +1 yıl
:)) haha aksam aksam iyi guldum bea
- +1 yıl
önemli değil nicki :D butik pastacılık çok güzel bence evet zor oluyo genç yaşta çocuk büyütmek ama aynen kendin seçtin onlarla beraber büyüceksin sen de :)
- +1 yıl
Aynen seviyorum kocami mutluyuz da sadece arkadasim yok burada onun icin bu siteye takilir oldum bos zamanlarda arkadas gb oluyor siyaset olsun kiz konulari olsun insan ferahliyor azicikda olsa :)
- +1 yıl
Evet bazen faydalı olabiliyo burası :) düzgün sohbet edebileceğin sorular da oluyo gülüp dalga geçebileceğin sorular da muhabbetler de :) dil öğren de sen bir an önce ordan arkadaş edin :)
- +1 yıl
Evet burada turkler var ama yarim saatlik yerde kayinvalidemlerin orada oturuyorlar bulundugum eyalet kucuk oldugu icin sadece uc turk felan var digerleride buyuk benden :/ almanlarla anlasmaya calisiyorum komsularim varda onlar bizim gb gel kahve icrlim caya gel yok hersey randevulu :) hollandalikomsum var pogca yaptim goturdum buyrun iceri dedi firinim yaniyor sagolun dedim sonra gelirim iste cat pat anlattim :) ne zaman gelirsin dedi gun istedi :) vallaha randevu yaptik bir kahve icin .
- +1 yıl
E yani onlrda öyle komşu kültürü yok ki :D fazla bireysel yaşıyolar napalım alışçaksın artık çalışmaya başlayınca daha güzel olur senin için :)
- +1 yıl
Evet haklisin ama bn evden yapmayi planliyorum cocuklarim var isyeri yurutemem bskasinin himayesinede giremem cnku evin isi gucu cocuklar zor olur evde yspip saticam aslinda yapdigim sekiz on tane pasta var simdi birde yeni yil icin yapicam bir kac gune butun gunumu aliyor cok zor daha fzla bilgiye ihtiyacim var ama gelistirecegim umarim
- +1 yıl
inşallah geliştirrsin senin için her şey güzel olur :)
- +1 yıl
Tsk ederim umarimki oyle olur :) herkesin hayati guzel olsun
+1 yılbenim annem 17 yasinda yurtdisina gelin gelmis 18 yasinda ben dogmusum
015 Yorumla- +1 yıl
Oylemi benim gb ayni bnde 18 ysi da gelin geldim almanyaya siz nerdesini z
- +1 yıl
viyanadayiz biz, nerden gelin geldin almanyaya? türkiyenin neresinden :)
- +1 yıl
Antalyaliyim ben ya siz neresinden viyana komsu ulke
- +1 yıl
Bizde yozgattan, evet komsuyuz :)
- +1 yıl
Aaaaaa esimin aileside yozgatli neresinden
- +1 yıl
sarikaya
- +1 yıl
Hmm anlafim ben bilmem yozgatida iki kere gttim acaba koylusumusunuz diye merak ettim
- +1 yıl
Anladim.. Ne kadar zaman oldu Almanyaya gideli? Dilini ögrendiniz mi
- +1 yıl
Ben once hollandaya gelin geldim ama bana otrurum vermediler almanyaya geldim suanda uc yil oldu sanirim dili ogreniyorum evde heryere masaya sandalyelere almanca anlamlarini kagida yazip yapistirdim gun icinde goruyorum basit cumleeleri ogrendim sayilir kursa baslayacagim yakinda bir haftaya baslarim heralde
- +1 yıl
Anladim, kolay gelsin sana, Allah kolaylik versin :)
- +1 yıl
Tsk ederim skrabalariniz varmi hollanda almanya fransada
- +1 yıl
Almanyada bir akrabimiz var ama adini ve Almanyanin neresinde yasadigini cikaramadim suan
- +1 yıl
Anladim avrupadakilerin bayag genis oluyor cevresi butun gurcetcilerin isi zor size iyi aksamlar diliyorum bn kendinize iyi bakin
- +1 yıl
Tesekkürler, Allah'a emanet olun
- +1 yıl
Sizde allaha emNet olun hoscakalin
+1 yılBen 17 yaşında evlenmiştim. İki sene sürdü. Allahtan da çocuğumuz olmadı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl14 yaşında evlenen arkadaşım şimdilerde 3. bebeğini dünyaya getirdi. gayet mutlular birbirlerini çok seviyorlar. :) şimdi 21 yaşında ve hiç pişman değil. :)
00 YorumlaBana göre 30 yaş altı evlenip çocuk doğurmak için küçüktür. Bu sınıra göre bakarsan çok kişi bulabilirsin küçük yaşta evlenip çocuk sahibi olan.
00 Yorumla
+1 yılbenim babaannemin annesi 15 yaşında çocuk sahibi olmuş
03 Yorumla- +1 yıl
Bayag erkenmis ama onlarin zamaninda goru u usuluymusdur heralde
- +1 yıl
elbette
- +1 yıl
o zamanlar dine göre yapılıyodu ergenliğe girmiş erkek kız evlendirilirdi aslında o zamanda değilde bu zamanda olmalı bnunla ilgili hadisler duymustum 3 seyi vakti gelince yapın diye ama bu devirde kadın cocuk bakmak cok zor
Ta küçükten sevdim onu, sen ellere gelin mi oldun vayyy. Feat: Oğuz Yılmaz
01 Yorumla- +1 yıl
Hic gulecegim yokdu ya :)
Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. ısterdım ama nasıp olmadı yavaş yavaş yaş 30a doğru gidiyor :)
00 Yorumlasen kac yasinda evlendin peki, kac yasinda anne oldun bakalim
015 Yorumla- +1 yıl
18 ime dort ay felan vardi anne baba imzasiyla evlendim ne kdr istemeselerde ailem kucugum diye uzuntumden zayifladim yemiyorum diye dayanamadi babam ilk 19 yasinda anne oldum :) sen bekarmisin
- +1 yıl
Evet sevdik istemek istedi ailemden esim oylelikle oldu . Esimin ailesinnin bizim oturdugumuz sitede evleri vardi zaten amcalarini tanirdik babasiyla voleybol takiminda voleybol oynarfik heryaz ama onunla tanistihimdanbilmiyordum o amcanin oglu oldugunu . Bir birimizi hergun goruyorduk orda tanismak istedi esim gorusmeye basladik
- +1 yıl
Gelsenkirchen deyim ama kucuk bir eyaletinde evet cok mutluyum sadece dil isini felan halledeyim biraz daha iyi olacak
- +1 yıl
Ja ih wohne in deutscland . Woher komt zi wlla cok iyi degil henuz ogreniyorum yanlisim varsa kusura bakma
- +1 yıl
Sevdigim icin birakdim sadece tr degil ailemi okulumu arkadaslarimi sosyal hayatimi herseyi denilebilir .. Pisman degilim kesinlikle . Mutluyum ikide bebegim var si z kac yasindasiniz evlimsisini z
- +1 yıl
Bayag gencmissin :) okuyorsundur sen avrupaya tr den gelmis ailelerdensiniz o halde buradami dogdun
- +1 yıl
Hmm dili ogrenmen icin avantaj olmus hayatinda bol sanslar dilerim sana :)
- +1 yıl
muhabbetiniz hoşuma gitti. saygılar efendim :-)
evet var arkadaşım 17 yaşta evledışu anda cok mutlu hamıle
00 YorumlaKucuk yasta anne olmak tek kelimeyle pismanlik hatta cocuk sahibi olmak pismanlik bir daha asla yapmam o hatayi cocuk degil canavar ya 😂😂
00 Yorumla30 yaşından önce erken bence
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılyok 22 yaşında evlendim henüz anne olamadım.
01 Yorumla acıdım size yazık valla :(
01 Yorumla- +1 yıl
Acinacak bir durum yok arkadasim severek isteyerek olduysa mutluluklar herkese :)
+1 yılGüncellemelerden sonra geldim , Mutluyum ..
10 Yorumla
+1 yılönemli olan mutluluk loo...
00 Yorumla
+1 yıl25e kadar evlenmek isterim
00 Yorumla
+1 yılbi arkadaşım 17 yaşında evlendi çocuğu var
00 Yorumla
+1 yıl15 yaşında baba oldum sayılır mı :/
011 Yorumla- +1 yıl
Sayilirda 15 yasinda erkek icin erken olmus
- +1 yıl
zorla evlendirdiler beni başlık parası için :/ kız tarafı ağırlımca altın verdiler :/
- +1 yıl
Tovbe erkekde baskik parasi olurmu
- +1 yıl
bizim burada böyle alın yazımmış boşver :/
- +1 yıl
Kac yasindasiniz suan
- +1 yıl
20 yaşındayım 2 çocuğum var ellerimden öpsün
- +1 yıl
Bnde 21 iki bebegim var ama biz severek evlendik yani karin iyi biri demekki ama iki bebek vermis sana
- +1 yıl
çok iyi biri :( hüzünlendim yine en iyi cevap seçde çocuklar mutlu olsun
- +1 yıl
Olsun olsun iyi yse mutlu olun onunla hayat iste her zaman herkesin istedigini uygulamasina izin vermiyor malesef
- +1 yıl
Çok duygulandım :(
- +1 yıl
15 YAŞINDA ERKEK İÇİN ERKEN OLMUŞ DİYORSUN YANİ KIZ İÇİN NORMAL Mİ?
bence evliliki yası 20 ve üzeri olmalı
00 Yorumla
+1 yılvayyyyyyy 30 yasimdayim hala evlenmedim :)
02 Yorumla- +1 yıl
Neden ?
- +1 yıl
evlilikten korktuğum için. sen evli misin peki?
22 yaşında evlendim.
00 Yorumla
+1 yılYok valla
10 YorumlaMaşallah..
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam