Gizli Üye(30-35)+1 yılYüksek dozda acı vermek
Kardeşim bu yazdığım kısmı herkese paylaşıyorum, sorunla bu yazdığım kısmın ilgisi yokÇekingenlikten kurtulursam herkese yardım edicem diye kendi kendime söz vermiştim adak gibi oldu yani o yüzden burda insanlara yazıyorum. Çekingenlik var mı sizde yok mu bilmiyorum, Eger azda olsa çekingenlik varsa kızlara karsı ya da diğer insanlara karşı veya agzın iyi laf yapmaması gibi sorununuz varsa biraz ;ben bunları bazı tavsiyeleri uygulayarak yendim. Psikiyatri çekingenliğin çeşidinin hissedilmiş ve hissedilmemiş duyguyla bağlantılı bulunacağını söyledi. Sizde çekingenlik varsa eger şunu cevaplayın doğru yoldan gidip çekingenlik için doğru tavsiyeleri verebileyim.
Çocuklukta ve bugüne kadar tümüyle düşün;hoşlanıyorum diye aklından geçtiğini mi hatırlıyorsun? seviyorum ya da aşığım diye mi aklından geçen bir an hatırlıyorsun? hangisi? Tavsiye istemezsen bu soruyu cevaplama, tavsiye istersen cevapla kardesim. Öncelikle kaç yasındasın? Mesajdanda yazabilirsin00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kızlar bindiği dalı kesmez
03 Yorumla
Soran+1 yılGozleri donunce dalmis biniliyormus hicbir seyi gormezler.
Soran+1 yılDenk gelmemis sana. Uyelerden bile var sirf acisin diye vuran.
+1 yılİntikam zayıf noktadan yapılır ondan.
23 Yorumla
Soran+1 yılGayet mantikli bir cevap. Ama sucun derecesine gore ceza dogru olmaz mi? Sakasina sacini cektigim kiz bile gecirdi dizi.
- +1 yıl
Şakayı kaldıramayan ergen bir tip demek ki. Saçını çektiğine göre belki de sen de bir ergensin
Soran+1 yılYa o kizdirmisti ben de hafifce sacini cektim tepki olarak ama gulerek yaptim yani siddet amacli degil. Guldugumu gorunce yerlestirdi canimi cikardi.
Yüksek dozda acı için
24 Yorumla
Soran+1 yılNeden peki yani hak edene yaparim o yuzden cok acisin istiyorum mu diyorsun yoksa bir insana aci vermekten mutlu mu oluyorsun? Hak edene yap zaten ona kimse kizmaz.
Soran+1 yılBir de cevap vermis olmak icin mi verdin yoksa gercekten vurdun mu?
Soran+1 yılProblek yok o zaman. Hak edene en yuksek dozda aciyi yasatiniz lutfen. Hak etmeyene de kiymayiniz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
+1 yılHiç yapmadım
1115 Yorumla
Soran+1 yılIhtiyac mi olmadi yoksa erkek de olsa canini o kadar yakmaya kiyamadigindan mi?
- +1 yıl
İhtiyaç da olmadı bir erkek fiziksel rahatsızlıkta bulunmadığı sürecede yapmayı da düşünmem asla
Soran+1 yılO dedigin seyi yaparsa vurmazsan ayip zaten. Hatta o durumda yapilacak tek sey budur. Hirsini alana kadar vur. Ama normal arkadasinin/sevgilinin herhangi bir kizdirmasinda da gecirmemen guzel davranis.
- +1 yıl
Teşekkür ederim hakkım olmadığını düşünüyorum ben çünkü benim yüzümden baba olamayabilir ve bu acı verici
Soran+1 yılO kadar buyuk hasar gormez dakikalarca tekmelemezsen yani bir tekmeyle kimse kisir kalmaz ama o an oyle bir aci ceker ki baba olamiyim da acisi hemen gecsin der. Sizin dogum sancinizla yarisir diyim sen karar ver kime vurmalisin kime vurmamalisin.
- +1 yıl
Galiba o acının tadına vardın?
Soran+1 yılCok mu belli oluyor? Gecmek de bilmiyor lanet olasi.
- +1 yıl
Yaklaşık geçmesi ne kadar sürüyor?
Soran+1 yılYogun sancisi 5-10 dk civari. Yurumeyi dogrudan etkileyen hafif sanci 1 saat falan. Tamamen gecmesi yaklasik 1 hafta civari.
- +1 yıl
Owww fena imiş
Soran+1 yılEvet o yuzden diyorum yani basit kizdirmalarda veya eglencesine durduk yere falan vurma. Eger sana kizmayacak biri degilse senin icin iyi olmaz ve illa yapacaksan vurduktan sonra onu yerde birakip kac. Toparlanmasi uzun surer ama toparlaninca siniri gecmemis olursa neler yapacagini tahmin bile edemezsin.
- +1 yıl
Teşekkür ederim bu bilgiyi lazım olduğunda kullanıcam😊
Soran+1 yılRica ederim, isinne yararsa ne mutlu bana 😊 dikkatli vur ama hem oraya vurup hem de beceremezsen perisan olmayacagi icin kacman da zor olur 😅
- +1 yıl
O zaman ilk dikkatini dağıtıp sonra geçirmeliyimm💪
Soran+1 yılKesinlikle ilk taktik bu. Dikkatini baska yone cekersen tamamen savunmasiz olur ve erkeklerin dogal refleksi olan otomatik egilme ozelligi de calismaz. Isabetli de vurursan al cekirdegini, otur izle ve saskinlikla gor girdigi sekilleri.
- +1 yıl
Peki sen söyle o anda onun dikkatini ne dağıtır
O işe razı gibi görünüp ilk yanaşsam sonra geçirsem?
Soran+1 yılBir anda pratik zekanla kilit taktikleri cok iyi cozuyorsun. Vurus oncesi dikkat dagitmanin en garantili yolu senin soyledigindir. Sen yanastikca o gevser ve tamamen teslim oldugu icin darbeden de daha agir etkilenir.
- +1 yıl
Teşekkürler konuşmanın başından beri verdiğin bilgiler için
Soran+1 yılRica ederim ne demek. Her kizin ogrenip her durumda kendini guvende hissetmesini saglayacak bilgiler bunlar. Dikkat dagitmanin bir yolu da ters tarafi gostererek "kiza bak ne kadar taş" falan demek. Hayvan gibi o yone bakarken gecireceksin dizi.
- +1 yıl
O komik olmaz mı ya😄
Soran+1 yılAhaha onu genelde sevgili olan ciftler yapiyor ya sakasina yani eglencesine yaptigi icin acitmadan vuruyorlar 😄
- +1 yıl
Eğlencesine şakasına derken gerçek olursa sıkıntı😄
Soran+1 yılAhaha yok saglam yerlestirmezsen pek acimaz yani hassas dediysek o kadar da degil 😄
- +1 yıl
Böyle cinsiyetçi şakalardan hiç hoşlanmam🙄
Soran+1 yılAhaha cinsiyetler esit olmayinca o sakalar sartlari esitliyor ama bir de bu acidan bak 😄
- +1 yıl
Şakası hoş değil zor durumlarda zaten lazım olan bir şey😊
Soran+1 yılZor durumlarda her zaman lazim bunu her ki ogrenmeli hatta yakin cevrene de ogret ama sakasi da sevip katlanabilen biriyse kizdirmaz merak etme 😊
- +1 yıl
Öyle diyelim bakalım😊
Soran+1 yılIlk uygulamani yakin zamanda yaparsan anlatir misin? Cilgin birisin belli, cok guleriz anlatinca 😄😄
- +1 yıl
Hiç sanmıyorum onun için bir erkeğin taciz etmesi gerekir😄
Soran+1 yılAhah taciz, gasp, ahlaksiz teklif, rahatsiz etme falan hepsinde yapilir bu hareket 😄
- +1 yıl
Aynen aynen öyle bir durum olursa yazarım ki inşallahta olmaz😊
Soran+1 yılKesinlikle yani insallah hic bu zevki tadamazsin ama bir gun hic tehlike atlatmadan yasarsan daha cok guleriz anlatirken 😅
- +1 yıl
Aynen anlatırken komediye dönüşüyor😄
Soran+1 yılYasarken kiza da cok eglenceli ama erkek ilk 10 dk cok gulemiyor cunku gulecek hali olmuyor 😄 ama anlattiginda tarafsiz gozle dinliyorsam amanin degmeyin keyfime ahaha 😄😄
- +1 yıl
Kesinlikle😄
Soran+1 yılHahaha film sahnelerinde falan gorunce de cok guldurmuyor mu 😄
- +1 yıl
Ben daha çok owww olup yüzümü ekşitiyorum yazık yaa😅
Soran+1 yılAhaha niye ya gercekten vurmadigini bildigin icin kahkaha esliginde izleyip ne guzel vurdu bee demiyor musun cidden? 😄😄
- +1 yıl
Demiyorum valla içten içe yapmayın böyle şeyler yaa oluyorum😄
Ama sen eğleniyosun belli😄
Soran+1 yılAman gercekten acimiyor ki film sahnelerindekiler cok eglenceli bence sen de alistin bu sohbetten sonra sen de guleceksin 😄
- +1 yıl
Aklıma bu sphbet gelir ama güler miyim meçhul😄
Soran+1 yılGulmezsen ayip 😄
- +1 yıl
Niye ayıpmış ki değil bir kere😅
Soran+1 yılO kadar sevdirdim sana hala korkuyorsun ya gercekten vurmuyor sakin olur musun 😄
- +1 yıl
Ay sende bir tuhafsın yetmemiş sana o tekme anladım ben😂
Soran+1 yılAhaha aman ha bu doymamis diyip bir tekme de sen atma sunun etkisi gecsin bir valla kovalarim seni saatlerce 😂😂
- +1 yıl
Hı hı tabi tabi😄
Soran+1 yılBaak daha teknigi ogretmedim vurusun bosa giderse yakalarim gorursun 😄
- +1 yıl
Yoo öğrendim ben tekniği ilk dikkat dağıtmaca sonra geçirmece😂
Soran+1 yılTamam orasi dogru yani sansin yuksek ama vurmayi beceremezsen kac kacabilirsen 😂
- +1 yıl
O zaman kulağına bir yumruk geçirir ilk dengeni bozarım daha sonrada diyaframa yumruk atar soluğunu keserim daha sonrada altın vuruşu yaparım😅
Soran+1 yılVazgectim ben altin vurusu tam ogretiyim madem onu yicem bari digerleriyle iyice mal olmuyum ya 3x combo okurken bile fazla geldi 😂😂
- +1 yıl
😂Deme öyle be😂
Soran+1 yılAhaha sen de ogren su tekmeyi atmayi da kulagima falan yumruk atmak zorunda kalma 😂😂
- +1 yıl
Ben biliyorum tekme atmayıda sen hep bahane buluyosun sorun orada😂
Soran+1 yılAhaha hadi bakalim hicbir sey ogretmiyorum cok biliyormussun ya kendin at ama beceremediginde bir gulucem bir gulucem sinirden aglayacaksin 😂😂😂
- +1 yıl
Ben ve ağlamak ayol sen gülerken ben ancak gülmekten ağlarım😂
Soran+1 yılAhaha ben catlak sen benden de catlak ya bizim gulme krizine girmeme ihtimalimiz yokmus ki 😂
- +1 yıl
Kesinlikle altımıza işemeden bitirirsek iyi😅
Soran+1 yılHayir o kadar kafa dengim ciktin ki acittiginda bile gulmekten kivranmayi unuturum 😂😂
- +1 yıl
Bence o kadar da değil senle beraber zıplardım ama öyle durumda zıplamak doğruymuş😂
Soran+1 yılAhaha ziplayinca geciyor zaten hala sebebini cozemedim ya cekirge gibi etrafinda 2-3 tur dondugumde rahatlarim ama sen de ziplarsan gulmekten ziplayamam ki 😂😂
- +1 yıl
Tabiki beraber zıplıycaz tek mi bırakayım seni el ele tutuşır zıplarız😂
Soran+1 yılOhoo kop kop ya deli eglenicez valla ben tekmelerinden degil gulmekten yerlere yaticam harikasin sen ahaha 😂😂
- +1 yıl
Teşekkür ederim efenim😅
Soran+1 yılAyni sehirdeysek bunu yapalim mi ya anlatirken kriz gecirdim yaparken heralde gozlerimizden yas gelir millet bize bakar deli mi bunlar ne bicim egleniyor yerlerde guluyorlar derler 😂😂
- +1 yıl
Hangi şehirdesin sen?😄
Soran+1 yılİstanbul sen? 😄
- +1 yıl
Ohooo çok uzak yakın olsa hadi neyse 17 18 saatlik mesafe var🙄
Soran+1 yılYuh neresiymis o oyle o kadar mesafe var ya yakin olsa yine neyse gecerken yapar eglenirdik de yolun istanbul'a duserse haber verirsen anca oyle 🙄
- +1 yıl
Açıkcası İstanbul beni tedirgin ediyor gelmek istemiyorum ama yolum düşerse yazarım inşallah😊
Soran+1 yılNeden ya uzaktan gorundugu kadar korkunc degil. Gelmeni tavsiye ederim ve her zaman beklerim 😊 daha el ele tutusup ziplayip yere dusucez bak bunun icin bile gelinir 😂😂
- +1 yıl
Doğru galiba beraber zıplamak için gelebilirim😂
Soran+1 yılAhaha anlastik o zaman en kisa zamanda bekliyorum zeki taktikleri olan cilgin arkadasim 😂
- +1 yıl
Eyvallah heberleşiriz😅
Soran+1 yılOo eyvallah da dedigine gore iyi vuravagina inandim 😅😅
- +1 yıl
Eyvallah kaderimi belirledi yani😅
Soran+1 yılAynen butun gece kendinden emin konustun ciddiye almadim ama bir eyvallah seni ciddiye almami sagladi ahaha 😅
- +1 yıl
Demek ki erkeklere karşı eyvallah kelimesini daha sık kullanmalıyım😅
Soran+1 yılAhaha eyvallah dediginde hamle falan da beklemem yani eyvallah diyen kiz kafa falan atar derim bak bu da dikkat dagitip tekme atma yolu oldu ya taktiklerimizi cok gelistiricez boyle calisa calisa 😂
- +1 yıl
Tabi tabi daha cok teknik var tek tek uyguliycaz😂
Soran+1 yılAhaha ikimizin yaraticiligiyla daha neler cikacak gorursun 😂
Soran+1 yılBugun nasil bir teknik gelistirsek ya hadi eglenelim 😂
Soran+1 yılIstemiyorsan yazmiyim daha?
Soran+1 yılSitede hala aktifmissin az once bir soruda gordum seni cilgin asosyal 😂😂😂
- +1 yıl
Tabisi ne kadar saçma bir sitede olsa bırakamıyorum😅
Soran+1 yılGunlerce suren bu makaramizdan sonra biz de az sacma degiliz hani 😅😅
- +1 yıl
Ani kafa denkliği böyle sonuçlanıyor😄
Soran+1 yılHa aniydi yani normalde boyle catlak degilsin oyle mi? 😅😅
- +1 yıl
Değişiyor yetişemiyorum😄
Soran+1 yılSen cok degisik bir kizsin ya ama o gunku kafayla yanimda olsan insanlari gormezden gelip benle beraber ziplayacagina eminim 😅😅😅
- +1 yıl
Aynen kafama essin yeterli😄
Soran+1 yılBiz iki kafa dengi bir aradayken esmeme ihtimali cok dusuk 😄 el ele tutusur senle beraber ziplarim demistin ya aklima geldikce kahkaha atiyorum o halimiz gozumde canlaniyor 😂😂
Soran+1 yılAha yine gitti degisik 😅
- +1 yıl
Yani gerçekten komik geliyor😂
Günaydın😊
Soran+1 yılKomik cunku yani cok sert vurursan timsah yuruyusu yapmak zorunda kalabiliriz ama 😂😂 gunaydinlar efenim 🤗
- +1 yıl
Timsah yürüyüşü nasıl oluyor?😂
Soran+1 yılYerde diz cokup surunerek yurumek amam herkes onundekinin ayaklarindan tutarak tren halinde yurur 😂😂
- +1 yıl
Hee o hiç aklıma gelmedi doğru😂
Soran+1 yılAcinin dozuna gore dans seklimiz degisecek o yuzden hep farkli teknikle vur 😂😂
- +1 yıl
Tabi pozisyon değişimi falan yaparız😂
Soran+1 yılEvet bir oyle vurursun bir boyle 😂😂
- +1 yıl
😄😅
Soran+1 yılUmarim guclu degilsindir yoksa cook halay cekeriz senle 😅😅
- +1 yıl
Uslu biriysen bu sorunla karşılaşmazsın ki zaten😂
Soran+1 yılEe yani kizdigin icin vurursan korkarim zaten ama benim iznimle gulmek icin vurursan diye dedim 😂
- +1 yıl
Şaka babında sevmiyorum ki böyle şeyleri😅
Soran+1 yılHii o yuzden vurunca benle beraber zipladin 😅😅
- +1 yıl
Kesinlikle😄.
Soran+1 yılAhaha bir gun karsilasirsak en azindan bir gol bekliyorum bak 😄
- +1 yıl
Anlaştık😂🖒
Soran+1 yılAhaha harikasin o zaman en kisa zamanda istanbul'a yolun dusmesi dilegiyle 😂
- +1 yıl
Umarım😄
Soran+1 yılNasil haberim olacak bundan? 😅
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne