Ben ikizler burcuyum canımlar, öyle anlatabilecegim tutkularim yok. Her seyden vazgecerim, zorlanirsam kacarim. Sizim tutkunuz neye? Keşfedebildiniz mi?
Cevabın nedir?
Tutkum en çok kendimi geliştirmeye dayalı. Eksik yönlerimi bulmak ve bu sayede kendimi geliştirmek en büyük tutkum. Bu yolda öğrendiğim şeylerle bilgi paylaşımı yapmak diğer tutkularım arasında.
22 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Kişilik & Karakter konusunda 569 cevap paylaştı.
+1 yılBen de ikizlerim abla bazen bulduğumu düşünüyorum ama aslında bulmamış oluyorum :/ Geçici oluyor benim heveslerim genelde. 😀
15 Yorumla- +1 yıl
Vay bende diyorum ki pentin ve Volkanda beni çeken şey ne diyorum 😊 Şimdi buldum ikizler ortak paydası birde tuncay var.
- +1 yıl
bu ekip adeta katliam yaavv.. Abla napacuk böyle :/
- +1 yıl
Baştan söyleyim tuncay ve ben yaşlıyız bize fazla güvenmeyin 😊 Voltran çürük demesinler sonra 😜
Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Çocuklarım la ilgilenmek en büyük tutkum bu sayılır sanırım.😊
12 Yorumla
Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Henüz keşfedemedim asdf herşeye olabilir güvenmiyorum 😂
12 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
45
Cevap
75Cevap
Hayatı düşündüğüm gibi yaşayan biriyim, her şarta adapte olabiliyorum bu yüzden anlık kararlar alıyorum. Fakat bu kararlar sürekliliğini çok çabuk yitiriyor, çabuk vazgeçiyorum. Anı yaşayan biri olduğum için gelecekte ne istediğimi bulmak beni çok zorluyor.
10 Yorumlaİkizler miydin sen :/ hiç haberim yok. :D Tek tutkum rekabet, başarı gibi şeyler diyebilirim. Belli amaçlar uğruna çaba göstermeyi çok seviyorum. Gezip tozmak yerine kendimi bir işe vermek bana çok iyi geliyor. :)
14 Yorumla- +1 yıl
Hoş mu sahiden? Aslınsa hepimiz öyleyiz, normal şartlarda ben de hızlı yürüsem otururum, ama yanımdan hızlıca birisi geçerse o oturana kadar ben oturmam. Ya da tatile gittiğimde bana şunları yapamazsın deseler uyumam dinlenmem o şeyleri yaparım (gaza gelmek değil). :D Oğlak burcunun getirdiği hırs ve işkolik olma durumu sanırım bilemiyorum ama en iyiyi yapmalıyım düşüncesi hep var :)
+1 yılOğlum var. En büyük aşkım ve tutukum. Başak burcu kadınıyım, sıkıntıya zora gelemem ama oğlum söz konusuysa, susup otururum.
12 Yorumla- +1 yıl
Amin çok teşekkür ederim
Tek tutkum bayrak.
Onun dışındaki her şeyden sıkılıp vazgeçebiliyorum.
Ayrıca sen de ikizler olamazsın imkanı yok :(((11 YorumlaMüzik, Spor ve huzur cok degil benim aslinda. Bu arada seni cok iyi anliyorum hayatimda ki kadin erkek hemen hemen herkes ikizler burcu ( is yerinde bile calistigim 6 kisiden 4 u ikizler 😂) artik yolda gordugum an yuruyusunden taniyorum ikizleri 40 ini gecince durulursun yerlesik bir duzenin varsa 😂
00 Yorumla
+1 yılDrohne uçuruyorum insansız hava araçları. Model uçak yapıyorum senede bir tane
11 Yorumla
+1 yılbilim kurgu fantastik dizi film ciddi tutkunuyumdur
14 Yorumla- +1 yıl
elbette
firinge efsanedir bildiğini farz ediyorum
eskilerden sırayla gideyim
merlin
fantastik güzel bir dizi var şu anda 2 sezon bitti the magicans öyle bir şeydi adı
en efsane black mirror şiddetle tavsiye ederim
çizgi roman dizileri var sinema evreninden bağımsız olanlar flash arrow gibi
agent of shields öneririm bir dizi için güzel ilerliyor ve marvel filmlerinin hikayesini tamamlıyor gibi
aklıma ilk gelenler bunlar
eğer film dersen daha güzel bir seri atabilirim
dizilerden under the doom g
visitors
deffenders öyle bir uzaylı dizisi vardı ama sarar mı seni bilmem - +1 yıl
black mirror her bölümü ayrı bir konuyu alan farkındalık dizisidir
korkacağın sahneler illaki vardır ama türü korku değil bilim kurgu
bir bölümdkei oyuncu diğer bölümde yok mesela
ingiliz yapımı güzel bir dizi
araştır netten ona göre bak benim yüzümden korkmanı istemem
merlin gibi tarihi fantastik dizisi hoşuna gidebilir belki 5 eszonluk dizi
+1 yılBen de sana çok çok benziyorum. Tiyatroyu tutku derecesinde seviyorum diyebilirim.
11 Yorumlaİkizler dedin kalbime bir ok saplantı 😀 Of of zor kişiler valla. Özgürlüğüm ve çikolatam vazgeçemem
13 Yorumla
+1 yılPilotluk.. Kariyer tutkum var hep daha ilerisini düşünürüm
Birde bilgisyar donanımlarına olan tutkum.20 Yorumla
+1 yılBen de ikizler burcuyum, seveceğim adam hariç herşeyden vazgeçebilirim.😅
12 Yorumla- +1 yıl
Yok ben aksine fazla bağlanıyorum, belki bu da iyi bir şey değildir ama neyse.
+1 yılHer ne olursa olsun gülmeye eğlenmeye tutkunum ablamm :)
12 Yorumla- +1 yıl
gelemde seni güldürem o zaman abla :) sen gülmeyince bzimkiler de bir şeye benzemiyor :D
+1 yılBen de ikizlerim of çok şıpsevdi bir insanım deliricem kimseyi beğenmiyorum seviyorum sanıyorum olmuyor soğuyorum herkesi üzüyorum kırıyorum döküyorum ne olcak halim hiç bilmiyorum 😔
10 Yorumla
+1 yıltutkum yemek yemek
güzel yemek yapmak
öyle takılıyoruz işte:))00 YorumlaHoşlandığım bey de ikizler borcuydu , kaçtı gitti :(
12 Yorumla
+1 yılMotorsiklet. Şu hayattaki tek gerçeğim. İlk ve son aşkım. Şu hayatta annem den sonra değer verdiğim tek şey. Motorsiklet tutkumdur.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 699 cevap paylaştı.
+1 yılPsikolojiye, bilgiye, zekaya ve gelişime. Aynı zamanda çok düzensizim ama bu da bazı konularda engel oluyor bana. Oğlak burcuyum.
10 Yorumla
+1 yılBulamadım. Bulduysam farkında değilim. Bulma aşamasındaysam neyi bulacağımı bilmiyorum. Önce bir benliğimi bulayım... Nereye koydum ben bunu yaa 🤔😕
10 Yorumla
+1 yılEvet buldum.. Çocuklara tutkum var. Yani annelik :))
Kedilere tutkum var.. Onlara başka türlü bir aşk ım var.10 YorumlaYakında OSHO olup tarikat kuracak gibi kişisel gelişim anlatan kişilerin zavallığının deneysel olarak bilmek...
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir kaç tane var. En tepede coğrafya ama. Onun içinde öğretmenlik istemiştim baya olmadı. :/
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEvet hastasıyım en sevdiğim dersti. Tüm Coğrafya öğretmenlerimde çok iyiydi birazda onun etkisi sanırım. Hala arada çıkmış sınav sorularını çözüyorum. Sınava girsem sanırım coğrafyayı fullerim. :D
Aşırı keyifli bir şey ve asla zorlanmıyor insan sevdiği şeyi yaparken. Yemek yemek su içmek gibi. Ama sistem sağolsun tutku mutku takmıyor hiç. :D
+1 yılBisiklet sürmek, yemek yemek mesela... Tutkularım kuvvetlidir. Bir o kadar da sıkılgan biriyimdir
20 Yorumla
+1 yılAraba ve çay arabama aşığım hani kız arkadaşlarım kıskanırdı o derece 😍
10 Yorumlaİçinde sanat kıvılcımı olan her şeyden biraz tutku edindim.
10 YorumlaGüzel kitaplara, tatlı yüreklere, başarıya ve en iyisine ve ve ve sevdiğim kadına tutkunum.. :)
10 YorumlaOlur olmadık şeylere heves ediyorum sonradan sıkılıyorum maalesef.
10 Yorumla
+1 yılispanyolca müzikler dinlemek ve ispanyolca dilini öğrenmek😊
11 Yorumla
+1 yılBaşarıya. Zirveye. Sevdiğim kadına ve zevk aldığım her ne varsa, sinema müzik.. akla gelebilecek her şey.
Bu hayatı yaşamayı seviyorum ve ne gaparsam yapayım tutkuyla yaparım.00 Yorumlaİnsanlara inanmak gibi bir tutku.
Her seferinde sonunda ihanet olduğunu bile bile10 Yorumla
+1 yılKola ve kayısı çekirdeği eşliğinde film, dizi izlemek.
10 Yorumla
+1 yılBen Düdüklü tencere burcuyum hep uyurum çok uyurum mümkünse ışığı kapatın
11 YorumlaQlakwjdjdjdjdjdjejejhwhejrje
+1 yılikizler burcuyum..
tek tutkum başarı..
ve her zaman en iyisi olmak..10 Yorumla1 vatan
2 dinim
3 ailem
4 Trabzonspor
Başka bir şey lazım mi20 YorumlaBen oglak burcuyum para gordugum yerde zevki en dorukta yasarim. Tutku diyince seks gelir ilk aklima ama boyle en haz verici noktalarindan😊
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 760 cevap paylaştı. Motor tutkunuyum
Sanirim bu da kova burcu olmamdan kaynaklaniyor özgürlüğe düşkün olmam istedigim zaman kafam esince gazı açıp uzaklaşabilmr imkani verdiği icin00 YorumlaBaşak burcuyum çok hırslı yım tuttuğumu az çok kopartiyorum en çok tutkum zoru başarmak arada bir oluyor o da müthiş zevk veriyor
00 Yorumla
+1 yılBen de ikizler burcuyum. Genelde birşeye bir anda heves eder iki dakika sonra başka şeye heves ederim. Sonra ikisini de yapmam tabi..😑
00 Yorumla
+1 yılKendimi, hayatımı, hayatımda olmasi ya da olmam gerekeni, tutkumu, nefretimi en iyi bildiğim anlamlandırdığım yaştayım... Evet biliyorum...
01 Yorumla
+1 yılŞu an için gezmek olduğunu düşünüyorum.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPara kazanmak istemişimdir hep çok para ve lüks bir hayat.
10 Yorumla
+1 yılEdebiyat..
Çocukken resimdi:) zamanla bu tutkum sakin bir sevgiye dönüştü..10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 418 cevap paylaştı. Bende ikizler olarak tutkularimin peşinden giderim ama belli olmaz çabuk vazgeçebilirimde :)
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 8,2b cevap paylaştı.
+1 yılMüzikler veya oyunlar ya da ben öyle sanıyorum :)
00 Yorumla Ben Terazi burcuyum Ve galiba sanatsal olan Her şeye aşkın bile estetik sanat eseri kıvamında olanı beni cezbeder
10 Yorumla
+1 yılben yay burcuyumm baktim mii dunya alem tirer okulda herkes gizemli kiz diye biliyolar benden nefret edenler bile surekli konusmak istiyolardi😂
10 YorumlaBuna tutkum var diyemem sanırım her şeyden sıkılabilirim çünkü
00 Yorumla
+1 yıldandik insanlara zaafim var.
11 YorumlaAlkole karşı bir tutkum var
12 Yorumla
+1 yılLahmacun'a tutkum var 😍
12 Yorumla- +1 yıl
Afiyet olsun, tabi her şeyi dozunda yapmak lazım haklısınız 😊
+1 yılMesleğime, bir de müziğe
12 Yorumla- +1 yıl
İnsan sevmeli işini ya, yoksa verim de alamaz kesinlikle çalışırken😇😇
Aslan burcuyum alışkanlıklarımin kölesiyim ..
11 YorumlaBende ikizler burcuyum :)
14 Yorumla
+1 yılMüzikten başka hiç bir şey tat vermiyor
14 Yorumla- +1 yıl
Pentin çok şekersin biliyor musun sana bir şarkı hediye edeceğim.
https://youtu.be/-agiAnRYrrU - +1 yıl
Tesekkur ederim canem. Ben nedense bu ata hareketli takiliyorum ya. Ben de sana armagan edeyim.. https://m.youtube.com/watch?v=XrTBqYe-WwI
- +1 yıl
Teşekkür sana❤🚬
- Kişilik & Karakter konusunda 11,3b cevap paylaştı.
+1 yılHayallerim ve hedeflerim..
12 Yorumla- +1 yıl
Bilişim sektöründe ilerlemek, Türkiye'de projelerimin ilk sıralarda yer alması.. Kısacası, başarmak..
+1 yılBende ikizlerim. Kitaplara takıntılıyım.
11 Yorumla
+1 yılVucut gelistirme sanirim bilemiyorum belkide tutkunun kendisi benim tutkum
00 YorumlaYokluğunda kriz geçirmem ama
Satranç deniz mizah aşk00 YorumlaGuzele, titizliğe, psikolojıye, bir kaç sey daha var kı bende kalsın
00 Yorumla
+1 yılYemek yemek en büyük tutkum sanırım
12 Yorumla- +1 yıl
Ne güzel, bir tutkunu bulduk demek :)
+1 yılKitaplara kütüphane kurduk eve
12 Yorumla- +1 yıl
Yaklaşık 500 e yakın şu an iş yerindeyim eve geçince çekip atarım
- Devamını Gör (60)
Devamını Gör(105)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı