Sonuna kadar katılıyorum ama tatlı dille konuşsan da karşındaki insanlarla konuşmayı bilmedikten her bir kişinin farklı fıtratta olduğunu bilerek konuşmadiktan sonra tatlı dilin hic bir önemi yok hele anlayış yoksa tatlı dilli olmaya hic gerek yok çünkü o insanlara yakışmıyor öyle olmak
Ben acı dilli olamıyorum. Eğer tatlı dili hak eden insanlara acı dille yaklaşırsam pişman olurum. Görseldeki söze de katılmıyorum. Her yerden yılan çıkması... Sanki sürekli şanssızlığa uğramış birisinin söyleyebileceği türden bir söz. Bu yüzden kimse tatlı dilini kaybetmemeli. Her yılan kobra değildir.
Besmele ile başlarım sohbete. Kalbimde dilimde niyetimde salih olsun diye hep safça adım atarım hamd olsun mevlam dili tatlı olan hayırlı insanlarla karşılaştırıyor çok şükür :)
Mümkün mertebe sevdiklerim ve saydıklarıma tatlı dilliyim ama evet ama svemeyip nefret ettiğim kişilere mesela sakllı şeytanlara her şeyi söylerim hemde en ağırından..
Bu konu karışır ben söyleyeyim. Tatlı dil ve yılan ilişkisinin nerelere uzayacağı konusunda en pis zihniyet benimki. Suçlamayın. Medeniyet böyle ben napayım.
En İyi Cevaplar