Esim aldattı ve terketti

Neden neden bu kadar adilesti hep bunu soruyorum kendimecunku yokluğumda evimize bile getirip kalmış onunla tatil planları yapmış ve ben öğrenince sorguya çektim hiç bir şey demedi konusturamadim çıktı bir saat sonra gitti gece eve gelmedi bende mesaj çektim bosanıcam eşyalarını aldiyse sonra inkar etti ama hiç kazanmak için değilde utanmamalı için gibi aradan iki ay gecti ben daha hala kendime gelemedim cocuğumda var isim var ama yalnızlık benincook korkutuyor birde hala hazmetmiyoruz yaptıklarını!Allah ima havale ediyorum sizce bu dünyadaki çekerim yani Rabbim bilir ama çevrenizde gordunuzmu karısını çocuğunu bırakıp kötü bir hayatı olan şerefli olan? Pişman olsa biraz olsun onurum rahatlicsk afetmix Allah in izniyle sadece ben degersizmis gibi aldatıp bide gitti ya idman olursa bu bana iyi gelecek ileriisi için kendi hayatıma daha güçlü devam edicim sizce pişman olurmu?yurtdsinda. Yasıyoruz sevgilisinde Müslüman ve turk degıl.uzun iliski oluu sizce?
Güncellemeler
+1 yıl
Sözlük yanlış yazmış yazdıklarımı.duzelteyim: afetmicem ama pişman olsun surunsun istiyorum iki yakası bir araya gelmesin beni özlesin vs vs sizce eve getiren tatil planları yapan ve terkedem adam hiç pişman olurmu?
Esim aldattı ve terketti