Bir şeylerin değişmesi istemekle değil bilakis istemekten önce yola koyulmakla başlandığını söylemek isterim. Hep düsüncelerle plan ve programlar dahilinde hep bir engel çıkabilme durumu olur genelde bende o şekilde şekillenmekte onun için argo tabirle akıllı bir oluşum için bodoslama ile başlarsanız bunu başarabilirsiniz.
2
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
+1 Kesinlikle ama sanki çok zormuş gibi geliyor insana
O zorlayan asıl yapılan düşünce üzerine durmandan kaynaklı önemli olan kişinin durumu ne istediği ve neler yapabileceğinin kapasitesi bunları güzelce ölcüp tartıp biçtiğinde o kadar zor olmadığını görebilirsiniz.
Birde kendiniz olmayı değiştirmeyin başkasına göre şekillenmek ilerde size mutsuzluk verir bende çok takardım ederdim rahat edemezdim ama şimdi zerre kadar umrumda değil sonuçta ben hayatı kendim için yaşamaktayım ve kimseyi memnun etmek zorunda değilim ailem hariç bu konuda
değişmek için kararlı net mükemmelliyetci rahat relax bir karakter şart ve liderlik kendinin lideri olamazsan lider insanlarin hükmünü kabullenmelisin ya da bu kölelik zindanında boğulmaya mahkumsun
Hayatımda büyük bir değişim yaşadım evet. Kendime değer vermeyi öğrendim. Karşımdaki insanlara herzaman güvenmemem bu konuda mutlaka temkinli olmam gerektiğini öğrendim. Hayır demeyi öğrendim. Yeri geldiğinde insanları kırmam gerektiğini öğrendim. Vs vs
Yavaş yavaş ve istikrarlı ol bir anda büyük hedefler koyma süreklilik çok önemli. Kötü bir alışkanlı kolayca kapa bilirisin fakat iyi bir alışkanlık istikrar ve emek isteyecektir bu yüzden zor olanı yao ve yılma.
cunku okul hayatim bitmesine az kaldi ve kendimi istedigim yerde gormuyorum is bulmam ve artik hayati biraz daha ciddiye alip basarili olmak istiyorum sonra ailevi yonden zorluk cekiyorum ve en onemlisi yanimda olacak o kisinin artik hayatima girmesini istiyorum 22 yil yalniz sessizlik icinde gecti bunu degistirmek istiyorum
118 kilodan 90 kiloya düştüm. Çok okudum, çok öğrendim. Kendimi çok geliştirdim. Kendimi sabote etme sınırımın o kadar da sınırsız olmadığını fark ettiğim zaman.
En İyi Cevaplar