Öyle olduğumu söylerler... Aileme teşekkür ederler böyle evlatlar yetiştirdikleri için çok şükür 🙏kimse ayranim ekşi demez, ama bizim buralarda şöyle derler; kötü kızı anası iyi kızı el övermiş bir de insan insanın terazisi kantarı derler. Yani aslında insanların ne düşündüğü önemli bu durumda :) Allaha şükür ki hep övgü ile bahsediliriz, istisnalar kaideyi bozmaz sevmeyen ve beğenmeyenler de elbet vardır.
Evet. Öyle olduğumu hayat içerisinde görüyor ve hissediyorum. Beni ben yapan en belirgin özellik ise sanırım samimiyetim ve içtenliğim. Güzel soru için teşekkürler👍
iş hayatında çok rahat edersiniz bu tip bir kişilikseniz, ama aşk hayatında bu durum sizi lanetleyebilir.
etrafınızda sizi onaylayan size aslansın kaplansın diyenlere alıştığınızda bir kadından red cevabı almak şok etkisi yaratabilir hazmedemez anlamlandırmanız çok zor olur başınıza geleni.
Genellikle parmakla gösterilen kişi olduğumu düşünüyorum ve özünde her insan özeldir. Yeter ki taklitçi olmasın. Kısaca herkes kendisi olursa herkes parmakla gösterilen kişi olur. Beni diğerlerinden ayıran en önemiçli özellikte çoğu zaman kendim olmaktan başka birşey değil.
Eveti düşünüyorum kimseye zararı olmayan kendi çapında bir insanım. Hiçbir olaya yangına körükle gider gibi gitmemi polemik bu tarz şeyleri asla sevmem.
Genel de zeka mi ve kişiliğimi insanlar beğenir yakınım anlayışlıyım bilim konusunda zekiyim ve elimden geldikçe iyi bir insan olmak için çabalıyorum tek kötü yani değer görmüyorsun diğerleri kadar
İnandığım doğrudan asla şaşmamam, dürüstlüğe verdiğim önem ve haksızlığa karşı olan sabit tutumum sayesinde evet, öyle bir kişiliğe sahip olduğumu düşünüyorum.
En İyi Cevaplar