Bir kız olarak erkeğe duygularını söylemek sizce doğru mu, yanlış mı?

Küçükten beri 12-13 yaşlarında komşumuzun yeğenı sureklı bızım mahalleye gelırdı ve bende o zamanlar sadece uzaktan gormeme ragmen ondan hoslanmaya baslamıstım sureklı goz goze gelıyorduk ama hıc sohpetımız olmadı onun kişiliğini karakterını bılmıyorum sesini dahi duymadım Şu an 20 yasındayım ama hala aklımda hala gordugumde heycanlanıyorum hayatıma bir kişiyi almak ıstedım şans vermek ıstedım ama yapamadım Şu an begendıgım o kişinin bir sevgılısı var uzun zamandan berı 4 yıldr bırıyle cıkıyor aılesı bılıyor ve o kişi için şehrini degıstırdı okulunu o kızın yanında okuyor 2 sene oldu hıc gormuyorum sadece bayramlarda ama eskısınden cok daha fazla aklımda ve aklımdan atamıyorum onu son bır kez yolda gorursem ılk defa durdurup ıcımdekı duyguları açıklamak ıstıyorum kalbımden bu gecıyor ömür boyu ıcımde kalsın ıstemedıgım ıcın sadece bılmesını ıstıyorum bı kız olarak zor bır sey ama yapmak ıstıyorum sızce yapmalımıyım çok mu saçma olur komık olur mu ya da onu etkıler mı bu durum bılmıyorum
Bir kız olarak erkeğe duygularını söylemek sizce doğru mu, yanlış mı?