Sosyal medyada tanışıp kafamın uyuştuğu ve yıllardır görüştüğüm insan da var ama reel de tanıyıp hiç anlaşamadığim ve girusmedigim insan da var bence tamamen arada oluşan enerjiyle alakalı bişey bu
Sorduğum benzer soruda aldığım cevapları görünce sosyal medayada ki insanların gerçekten eğitimsiz olduğunu gördüm. Düşünemiyor eleştiriyor yetmiyor üstüne hakaret ediyorlar. Bu nedenle sorunun cevabı asla bir olmaz. Sosyal medyada tanışma farklı amaçlarla kalmaya devam edecektir...
Bir kere net ortamında tanışanlar uyumsuzlukta zirve yaparlar. İlk ergenlik çağlarımda ben de hatun düşürme zihniyetiyle bir müddet çeşitli chat sitelerinde dolandım. Ancak hem kendimde hem çevremde gördüm ki çiftlerin biri uzun olurken öbürü cüce olabiliyor. Biri şişman olurken öbürü dal gibi olabiliyor. Biri koyu milliyetçi iken öbürü bildiğin terörist çıkabiliyor. Yüzünü görmediğin gzünün içine bakamadığın nefesini yüzünde hissedemediğin birine ekran başından aşık olmak sağlıklı bir ruh hali değildir.
Heye ya farklı oluyor sosyal medya da tanismistim kızın biriyle balık etli bisiydi sonra sevgili olduk 3 4 ay tenazul edip buluşmaya gitmedim tesadüf kızın yaşadığı şehire yolum düştü kızın zoruyla buluştuk kız bebek gibi bisi cıktı hatta inanmamıştım 4 yıl sevgili olduk annesi ayırdı bir iki bisi de ortalık karıştı biraz
kanka bayılıyorum sana yaaa :) adamsız kız :) biz çoook teyet geçmişiz kanka... zaten tanımam gerekiyormuş seni.. sosyal medya veya bir başka biryerde farketmez... Tanıdım ve mutluyum... Güven veriyorsun... :) Unutma...
Çok şey yazardım ama şu an pek müsait değilim. Kısacası bir değiller. Sanalda olunmak istendiği gibi olunuyor genel olarak. Ve gerçek olmayan özellikler varmış gibi gösteriliyor.
Ben sanal değilim. Ben benim sadece hickimse değilim. Olur tabiki de karakter meselesi. İnsanlar menfaatci ve çıkarcı oscarlik oyuncu göründüğü gibi değiller olduğu gibi görünmüyorlar...
Herkes herkes değildir herkes herkese benzesede...
aslinda bnce sosyal medya dis gorunusu bir kenara atarak tamamen fikirlerle, konusma tarziyla karsi tarafi etkileyip bulusma kapmak icin daha kullanisli bence, ama burdan seviyorum, oluyorum ayaklari bos yani kimse kimseyi kandirmasin
Bazen sosyal medya yanıltıcı olabilir herkes klavyeden kendini anlatır ama geneli yalan dolandır ya da uydurma şeyler herkes tam olarak kendini anlattım zanneder çünkü herkes kendine göre hep iyidir. Ama ters tepkide olabilir bence onu tanımak zaman gerektirir..
Aynısı değişen hiç birşey yok emin olabilirsin ha daha yakışıklı olabilir en fazla başkada fark olmaz internetin arkasından yazan robot değil sonuçta aynı kişi değişmez
En İyi Cevaplar