#GöktenDüşenAşk #Zarifkadın #Efendierkek

Davranış ve hareketler çok önemlidir. Her şeye atlamayan, yerine göre konuşan, oturmasına kalkmasına dikkat eden, saygılı efendi, anlayışlı olan insanlar benim için zarif, kaliteli insanlardır.
Benim sevgilim vardi.. onunla konusurken sesimi inceltirdim. Kufur soylememeye ozen gosterirdim hatta 2 ay gecmis bir keresinde sadece la dedim birine cok sasirmisti. Onun disinda sessiz sakin yapim var atlamam herseye temiz bakimli ibsanim yerine gore konusurum ama ondan sonra yumusak diyolarr... oyle insanlarda var.. beni aldatti baskalarina yumusak falan demis.. yemek yeme terbiyesi yoktu bir yere otururduk bakinca yuzune yiyemezdi cunku ben yeme icme adabina uyardim. O uymazdi. Ve cok kufurbaz alkolikti, ha efendi ha degil gonul bir olsunda efennim
Nerede nasıl davranmasını bilen, giyimi, ağzından çıkan kelimelere dikkat eden vs..
Sessiz ve sakindirler, boş konuşmazlar, her ortamda nasıl davranmasını gerektiğini bilirler, doğrudan vazgeçmezler, hal ve hareketleri ile toplumun ilgisini çekerler gibi gibi. :)
Doğru biçimde kurulan cümleler, yerinde edilen iltifatlar, oturuş, saygı ve anlayış... Bunlar efendi erkek ve zarif kadını oluşturur.
Teşekkür ederim 😊
Rica ederim 😊
Cevap
47Cevap
oncelikle saygili erkek her zamann bir kadininn ne hissetigini bilirrr onunn kararlarina saygii duyar onun istemedigi bisey yapmazz sirf mini etek giydi diye tahrik olmaz he oldu bunu icinde saklar bir bayanin bu tarz seylerin soylenmesinden hoslanmicagini bilir
bir bayanin karakterine bakar erkek sevimligi narinligine bakar cunkuu bilirr ki sadece hayatta karakter sevgi saygi onemli oldugunu
zarif kadinn isee
onceliklee bir zarif kadin nasil giyilcegini ortamlarda nasil davranilcagini cokk iyi bilir cokk duygusal kadindir herkezle konusmaz genelde cokk suskundur cunkuu surekli aklinda yaptigi davranislar vardir kendini sorgular bir erkekle konusurken neler konusulup neler konusulmicagini bilir kisacasi sinir koyarr
akilli zarif bir bayan seni seviyorum diyene gelip hemen evet demez once hareketlerini bakar erkegin gozlemler kafasinda yaptigi davranislar annesiyle arkadasiyla nasil konusuyo ozellikle bayanlara karsi nasil kibar mi bunu gorur he kafasina yattiysa sans verebilir he pisman olursa ders alir hayattan siler zarif bir kadin cok zor asik olur herseyin en iyisini ister ve onu bulmak icin aslinda cokk caba sarf etmez onu buldugundada elinden geldigincee elinde tutmaya calisirr zarif kadin boss erkeklere bakmaz he icinden her erkekten hoslanabilir ama soylemez oyle istee
zarif kadinn ve nazikk erkek kisacasi sadece gozlerr ve karakterden etkilenir
Akraba ve arkadaş çevrem de hep hanım hanımcık ve oturaklı kibar bir kız olarak bilinirim. Sessiz ve sakin biriyim küfür etmiyorum ve aşırı kibarmisim arkadaşlar öyle diyor. Bir kadın ağırbaşlı olmalı. Nerede ne yapması gerektiğini bilmeli. Efendi erkek benim için kesinlikle ciddi duruşu olandır. Bir ortamda ciddi oluşu ile dikkat çekebilendir. Küfür ettirmemesi, etmemesi, güzel konuşabilmesi olgunlugu çok iyi ya
Duruş ve oturusun insan için +1 puan olduğunu düşünüyorum. Örneğin bir iş görüşmesinde kendine güvenen dimdik oturmuş bir insan mı sizi çeker yoksa kambur durmuş elini nere koycagini bilmeyen guvensiz biri mi? Duruş önemli. Bu doğuştan gelir ne kadar cabalasanda zariflik sonradan olusmaz malesef
zarif kadın: bakımlı, hareketleri nazik zarif, sözleri ölçülü ve hoş olan kadınlar
efendi erkek: bakımlı, karşısındakine değer veren, terbiyeli dürüst, ne olursa olsun doğruluktan sapmayan, aç kurtlar gibi sürekli etrafına bakmayan, karşısındakine değer veren erkek
İşte zarif erkek duruşu
img.zet.com/.../395558_45316_1488095899_1000.jpg
Edendi erkek anlatmaya kelime yetmez desem mesela örnek sokakta kadına kıza laf atmayan saygılı dürüst olduğu gibi gorunen böyle😂
Mesafeli ve hafif kasıntı ama kesinlikle planlanmış ve artık benimsenmiş özgün bir vücut diline güven veren bakışlar eklenerek bahsettiğin duruş sergilenebilir.
*Gecen bol olsun.*
Tanıdığım çoğu kişi efendi ve ağırbaşlı olduğumu söyler. Çok iyi bir okuldan mezun olmamama rağmen mülakatta beğenildiğim için işe alındığım 2 global firma oldu. Ama ağırbaşlı ya da efendi olmaya çalışmayın bence girişken ve fırlama olmak daha önemli istediğiniz kadını daha rahat elde edersiniz. Ortamlara daha rahat uyum sağlarsınız vs..
Denklemin ikinci kısmını olduö hep yıllarca da birinci tarafı tutturamadım. Bir göremedik o zarafeti 😒
yapmacık olmayacak, gereksiz hareketlerde bulunmayacak, boş konuşmayacak, sağa sola değil önüne bakacak ve her lafa atlamayacak aklıma gelenler bunlar şimdilik :)
Ağır başlı, nerde ne konuşacağını nasıl davranacagını biliyorsa efendi erkektir.
#MelankolikDuygular
Kendinden emin hanımefendi, merhametli kadınlar 👱♀
Kendinden emin beyefendi, merhametli erkekler 👱
Zarif kadin benim icin: kulturlu, egitimli, uzun boylu1.70-80, uzun sacli, boyuna gore ideal kg, konusma tarzi, hanim hanim giyinmesi ve yuzunun biraz cocuk gorunmesi🤗
Hiçbir haraketi abartmadan yapan, temiz görünümlü, kelimelerini seçerek konuşan ve edeb adab bilen insanlardır😇
Efendi erkek benim gibi olmalı,
Zarif Kadın da evleneceğim kişi olmalı efenim 😊😊
Yolda yururken elini tuttugu kadini bir adim gerisinden takip ettirerek, tam sag omzunun arka kismi
oturmayi kalkmayi bilen oyle abuk sabuk konusmayan cok sesli gulmeyen kibar ama ben bunlara uymuyorum 😂
Oturmasını kalkmasını, konuşmasını ve neye nasıl güleceğini bilen kişi😊
O duruşu sergilemek için içinde olmadı lazım. Olmayınca olmuyor. Emanet duruyor.
Zarif kadınlar zarafetini efendi erkekler efendiliğini sergilemez genelde ama.
Nasıl mı erkekde edep kadında da iffet haya kısa ve öz
Efendi erkek özgüvenli ama aynı zamanda tevazu sahibi ve centilmen erkektir.
Kaba hareketler söylemeden, saygı içerisinde yaşayarak.
Giyinis cok onemli. Yemek yerken nasil yedigi ve insanlara nasil hitap ettigi. Karsisindakini nasil gordugu. Bir cok sey siralayabiliriz.
zarif kadin dik durandir, efendi erkek ise saygida kusur etmeyendir. :)
Zarifliğin insan yapısında olduğunu düşünenlerdenim. Kişi ne kadar zorlarsa zorlasın olamaz.
Onu tam olarak anlatamıyorum. Ama anlayabiliyor ya da hissedebiliyorum.
Bedenine nazik bir biçimde parmak uçlarıyla dokunarak..
sergilememeli icten davranmali agirbasli ahlakli saygili ve durust olmali insanoglu
Efendi erkek yerimde konusur sebeklik yapmaz buyuklerine ve esine saygilidir gozu disarida degildir durusttur
Tarifi oldukça zor.. Hareket, söylemlerinden bu çıkarım yapılabilir..
Kişi kendisini hissettiği gibi davranmalı bence gibili davranırsa kendi benliğini kaybetmiş olur. Eğer içinde o zariflik varsa zaten davranışları sergiler
Kişi kendisini hissettiği gibi davranmalı bence gibili davranırsa kendi benliğini kaybetmiş olur. Eğer içinde o zariflik varsa zaten davranışları sergiler
İçten gelen bişeydir duruş bakış kıyafet konuşma ses tonu herşeyde gösterilir
Muhabbetlerinde konuşma diksiyonu ve serhilediği hareketler
Kibar ve efendi erkek hoş ve anlayış ki kadın her zaman zarif tir
Insanin icinden gelen bisey neyin ne oldugu nu bilemessin
bir insanda doğuştan olur o bence sonradan olmaz gbi ağır olan kendini bilenn insan her yerde zariftir 🙄
Ruhunda varsa ztn olur yoksa nekadar çabalarsa çabalasın olmaz
İnsaniyetini kaybetmedikten sonra herşey olur.
Olmadığım için bilemiyorum😀
müzede sergilenir mesela
Davranışlarla belirlenir.
Efendilik dogustandir. Sonradan kazanilmaz.
Duruşunun hiçbir önemi yok kendi olsun yeter.
Hal ve hareketleri ile, ağırbaşlı oluşuyla.
Yalnız şöyle bir şey var kızların bu tarif ettiğin erkek tipine baktığını çok çok nadir gördüm. Genelde geveze serseri kılıklılara çok bakıyorsunuz.
@Creative09 Ben soruda sorulanı tarif ettim sadece, kim neyi tercih ediyor onunla ilgilenmiyorum. 😀
Peki
Davranışları, ister istemez ele veriyor.
Kendin olarak. Özenmeden.
Sergilenmez ki zaten öyledir
Saygılı tavırlar sergileyerek.
Sergilenmez. O içten gelir.
Haklısın canısı😘
@Bahtsız3434 canısı?
🙈🤐
Sergilemek icin yapılmazsa olur
Küfür etmeyen , empati kurabilen , saygılı biri
Karakteri yanar döner olmayarak ve net olarak
Dogustan gelen bir ozellik diye dusunuyorum
Bu dogustan gelir. Sergilenmez.