• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Kişilik & Karakter

Zeki ve belli bir kariyeri olan erkekler, neden egoist ve kibirlidir?

Nəməsis
Nəməsis Takip Et
FenomenGuru Yaş: 31
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
24
Yapay Zekaya Sor
Erkek Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
6 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• boncuksultan
    boncuksultan Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 70%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Egoist ve kibirli ise eğer o egonun altında onu rahatsız eden kendine güvensiz olduğu konular vardır. Bir insan işinde çok başarılı olup, çok zeki olup, sosyal hayatında tam bir kaybedenler kulübü üyesi olabilir.

Bu istisnai durumun haricinde de parası olan kişilere ilgi gösteren kadınlar bu itici duruma zemin hazırlıyor. İster istemez kendilerini beğendirmek için bir kalıp belirliyorlar konuşmalarında. Evim var, arabam var, şu kadar maaş alıyorum, şunu yapıyorum bak acayip başarılıyım gibi.
    Mesela en son konuştuğum kişilerden biri bana gereksiz bir bilgi olarak spor arabası olduğunu söyledi. Araban var mı falan diye sormadım. Bundan etkilenmemi bekliyordu. Benim verdiğim cevap "Niye böyle bir şey söyledin şimdi? Herkesin malı kendine. Ben böyle şeylerden etkilenmiyorum." oldu. Sonrasında bir daha mal mülk, ego, kibir falan kalmadı. Gayet sevimli bir adam çıktı altından :D

1
    2 Yorumla
    • boncuksultan
      boncuksultan
      +1 yıl

Bir de ek yapmak istiyorum. Zeki ve belli bir kariyeri, geliri olan bu adamlar ek olarak ortalamanın üzerinde yakışıklı bir tipse, o zaman o kibir yine bu her gördüğü yakışıklı, paralı erkeğe atlayan kadınlardan dolayı oluşabiliyor o kişide. Ben istediğim her kadını elde ederim mantığı oturuyor. Çok sallamıyor adam seni başta o yüzden. Ama sen ona kendinin sıradan bir insan olduğunu hissettirdiğinde ve parası, kariyeri ya da tipi dışında özelliklerine ilgi gösterdiğini belli ettiğinde yine o adamlar da çözülüyor ve gerçek karakterlerini yansıtmaktan çekinmiyorlar.

Yorumla
    • Nəməsis
      Nəməsis
      +1 yıl

Hepsi ayrı ayrı çok güzel tespitler 👏😍

Yorumla

En İyi Cevaplar

• goaheadandcrylilgirl
    goaheadandcrylilgirl Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 68%
    +1 yıl

Aslında yeterince kariyerleri olmadjğı için bence. Milyarlarla oynayan şirketlerin başlarındaki isimlere bakın hepsi efendi insanlar, yerlisi de yabancısı da. Lcwaikiki' nin sahibinin bir röportajını izledim dün. Adam nasıl efendi, nasıl sesi titreye titreye konuşuyor. Para hiç değiştirmemiş adamı, ağzından Allah' ın onun yardımcısı olduğuna dair sözler dökülüyor hep. Herhangi bir dine mensup olmasam da bu adamın bu kadar dinine ve ailesine bağlı oluşunu, değişmemesini ve bu kadar büyük bir şirketi kapatıp bakkal açmayı düşünecek kadar huzur peşinde koşan bir insan olması beni çok etkiledi. Zekası bilgisi var diye kibirlenen insan aslında içten içe kendini yetersiz buluyordur ve dış dünyaya kendini üstün göstermeye çalışıyordur.

3
    0 Yorumla
  • ÖzkanKartal
    ÖzkanKartal Takip Et
    Yoda Yaş: 33
    +1 yıl

Kariyer ile ilgisi yok, erkekle de ilgisi yok. Zeki bir insan çevresindeki olayları çabuk kavrar herkesin göremediğini çabuk görür yorumlama ve algılama kapasitesi yüksektir. Haliyle sürekli çevresindeki insanların olayları okuyamadığını bambaşka açıklaması olan şeyleri trajikomik sebeplerle açıklamalarını gördükçe artık onları da düşüncelerini de umursamamaya başlar ve bunun kibir olduğu sanılır değil arkadaşlar değil, oturup iki kelime konuştuktan sonra avrupa bizi kıslanıyor yol yaptık diyen bir insanın yanından ayrılırsın, ortamına almaya utanırsın, çünkü aptaldır ve düzelmeyeceğini bilirsin, bunun kibirle ne alakası var

4
    0 Yorumla
  • Yumpi
    Yumpi Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 72%
    +1 yıl

Azizim sadece zeka ve kariyer mi?

Mesela aynı durumu kadınlarda inceleyelim,

Böyle fiziksel olarak çok güzel dediğimiz hatunlar; dehşet egoist, bencil ve kibirli olabiliyorlar.
    Parası olan tipler de aynen böyle.

Yav insan oğlu işe, mayasında bu var.
    Maneviyat olmayan insanda her türlü maraz doğar.

2
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

82

Cevap

112

Cevap

• xsarinx
    xsarinx Takip Et
    Master Yaş: 57
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı.

Her farklı seviyedeki insan kendi seviyesi ve civarında insanlarla kontak kurarlar, anlaşabilirler. Farklı seviyeler onlara hitap etmez, bunu kibir olarak algılamak doğru değil.
    Konuyla ilgili bir fıkra var. Karadenizli bir arkadaş grubu fıkraları anlatmak yerine fıkralara numara vermişler, numarayı söyleyip gülüyorlarmış. Gruba bir Egeli katılmış, fıkraları ve numaraları öğrenmiş. Bir gün Egeli de sohbete katılmış ve bir numara söylemiş. Kimse gulmemis. Niye gülmediniz, Temel aynı numarayı söyleyince gülüyorsunuz. Karadenizliler cevap vermiş. Anlatmaktan anlatmaya fark var demişler. Konu budur.

2
    0 Yorumla
  • BoşYapmayanAdam
    BoşYapmayanAdam Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 73%
    +1 yıl

En çok kızdığım şey cinsiyet üzerinden genelleme yapılması. Abi neden her insanın aynı cinsten olsa bile farklı olabileceğini kabul etmek istemiyorsunuz? Evet bir kaç zeki kariyer sahibi erkek egoist öyleyse hepsi egoist? Var mı böyle bir dünya? Karakter meselesi abicim karakter. Cinsiyetle alakası yok.

4
    0 Yorumla
  • yabakimsinsen
    yabakimsinsen Takip Et
    Xper 3 Yaş: 32 , eic 37%
    +1 yıl

Hepsi öyle değil ama siz çoğu zaman egoyla standartları karıştırıyorsunuz. Mesela kariyer sahibi prestijli bir adam, ofisteki serkanla halı sahaya gitmek istemeyebilir. Ya da eğitim durumu kendisinin altında biriyle yakınlık kurmak istemeyebilir. Belli bir standartı vardır, bunları kırmadan dile getiriyordur siz ego sanıyorsunuzdur ama o kişinin o insanlarla paylaşacak şeyi yoktur velhasılkelam haklıdır.

1
    0 Yorumla
  • gicikhoncikella
    gicikhoncikella Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 39%
    +1 yıl

karakteri oyledir cNimm hem yasantisini bilemessinnkii insNlari bence siz boyle siniflandirmak ya da elestirmek yerine biraz anlamaya calissaniz zaten hem kendii eksikk onyarginizi hemde en azindan anlayip karsinizdaki kisiyii bir sekilde iyilestirme yolunda olursunuz😂

1
    0 Yorumla
  • ysnakpnrr
    ysnakpnrr Takip Et
    Xper 4 Yaş: 27 , eic 53%
    +1 yıl

Bence oyle bisey yok. Egoistlik insanin kendi ozelligidir. Yapısında varsa zaten bu saydigin ozellikleri tasimasa da olur. Ben 19 yasimda gelebilecegim en iyi yerlerden birindeyim bence fakat egoyu gram sevmem ve yapmam da o yuzden insanin bulundugu yere degil karakterine baglayin

1
    0 Yorumla
  • yerlifilozof2
    yerlifilozof2 Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 53%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı.

"Zayıfa acımak doğaya ihanettir." felsefesini örnek alıyorlar herhalde. Yani ben kendimi böyle geliştirebilirken siz neden cahil kalmakta ısrarcısınız kafasından dolayı benim size yaptıklarımda sizin elinizdendir görüşünde olmaları muhtemel bence. Birazda kadınların ve girdikleri ortamlarda bulunan tiplerin sırtlarını sıvazlamasının etkisi var.

1
    0 Yorumla
  • JustCheef
    JustCheef Takip Et
    Guru Yaş: 34
    +1 yıl

Aslında zeki olmadıkları ve ellerinde tuttukları kariyerin bir hiçliğin göstergesi olduğu içindir. Küçücük, hiç bir şey ifade etmeyecek başarılara, öyle büyük umutlar bağlıyorlar ki, bunu sen de görmüş olsaydın onlara bunu yaptıkları için hak verirdin. Bırak onları kendi haline, ellerinde tuttukları bir tutam egoları kalsın bari yanlarında.

2
    0 Yorumla
  • Comfyenough
    Comfyenough Takip Et
    Xper 5 Yaş: 47
    +1 yıl

Hazmetmekle ilgili, öncelikle zeki olmak iyi huy gerektirmiyor maalesef, kariyer için de bazen şans yardım ediyor... çok gözde buyutmeyin, fakat belli yaştan sonra erkeklerin bir kısmı egoist, kibirli ve çok bilmiş olabiliyor, bundan ben bile muzdaribim, konuşacak adam gibi arkadaş kalmıyor..

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

bunun nedeni kadınların egosu şişmiş ve kibirli erkekleri daha çok beğenmesi böyle olmaya zorlandılar içimizdeki o anlayışlı ve herkese iyi adam zamanla ezildi, yalnız kaldı, sevilmedi ve kozasına girdi içinden başka birisi çıktı özünde böyle olmayanların beyinlerinin kendi kendilerine oluşturduğu savunma mekanizması.(Bazıları hep öyleydi hayata 1 - 0 önde başlayan erkekler)

1
    0 Yorumla
  • AçılınBenKs_ci
    AçılınBenKs_ci Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 49%
    +1 yıl

Valla hiç de öyle değil, ne kadar kariyerli ve zeki bir erkek tanıdıysam hepsi mütevazi insanlardı..
    Hani derler ya ,"fakirin azması yaman olur diye"işte okumamış cahilin egosu daha fazla oluyor bazen, genelleme yapmadan tabi...

1
    0 Yorumla
  • ATILKURT1923
    ATILKURT1923 Takip Et
    Yoda Yaş: 33
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 315 cevap paylaştı.

Cunku o yere gelmek icin hayatini harcamistir. Sirf Parasini yemek icin gelen kizi reddettigi icin egoist ve kibirli olur.😃

4
    0 Yorumla
  • Orcnnn
    Orcnnn Takip Et
    Guru Yaş: 39
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 424 cevap paylaştı.

Çünkü o erkeği rahat yaşam kapısı olarak gören, yamanacak enayi olarak gören, sadece bacak arasındakiyle dünyalara sahip olacağını zanneden kadınlar rahat bırakmadığı için.

2
    0 Yorumla
  • Benbilmem33
    Benbilmem33 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 41 , eic 69%
    +1 yıl

İnsanlardan nefret etmiştir. birileri onun insanlara olan guvenini tarumar etmesine sebep olmuştur. siz sonuca bakıyorsunuz. giriş gelişmede neler oldu kim bilir.

1
    0 Yorumla
  • huzurparmakuclarında
    huzurparmakuclarında Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 35%
    +1 yıl

EGO’nun altı boş değilse hak veririm. Adam bir şeyleri başarmış o EGO’nun hakkını veriyor. . Bazı insanların yersiz ego ve özgüvenleri beni hasta ediyor. 😣

1
    0 Yorumla
  • TurkanRaph
    TurkanRaph Takip Et
    Xper 3 Yaş: 30 , eic 71%
    +1 yıl

Hayir oyle degil. Bu karakter meselesi. Bakarsin, hayatinda cok az basarisi olmus ama o kadar egoist kibirlidir ki.. ama hayatinda cook basarisi olan erkek bunun tersi olur

1
    0 Yorumla
  • buketkargaogluu
    buketkargaogluu Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 49%
    +1 yıl

Yanlış sormuşsun daha meslekleri belli olmadan havaya girenler dersen dünya nın ve allah ın verdiği şansı kendi yaratmış sanıyorlar halbu ki bilmiyorlar ki o taht geçici her çıkışın bir inişi var.

1
    0 Yorumla
  • siccil
    siccil Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 48%
    +1 yıl

Egoist değiller, sadece seçme şansları var. Tercih edecekleri kadın tanımı çok az. O kategoriye girmeyenlere egoist gibi gelebilir. Normal. Bu kadınlar içinde geçerli.

1
    0 Yorumla
  • poryazkayarel
    poryazkayarel Takip Et
    Xper 4 Yaş: 32 , eic 47%
    +1 yıl

Aslında onların bu ego ve kibrini sürdürmelerine biz sebep oluyoruz. Bu tür insanların genelde hep peşinden koşulur. Dolayısı ile kendileri de bu tavırlarından kaçınmayı düşünmez bile.

1
    0 Yorumla
  • Onlyblack_-_
    Onlyblack_-_ Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 32%
    +1 yıl

Adamlar kendindeki cevherin farkında tabiî ki egoları olacak. Sıradan bir insanla arasında ne gibi fark var biliyor, özgüven yüksek, hedef belli daha ne olsun 😏

1
    0 Yorumla
  • Mr-GYC
    Mr-GYC Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 57%
    +1 yıl

Bilgi arttıkça ego azalır. Bir insan gerçekten zeki ve donanımlıysa hayatında kibire yer vermez. Egoistlik bilgisizlikten doğar.. ✌

2
    0 Yorumla
  • SosyoAltun
    SosyoAltun Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32 , eic 72%
    +1 yıl

Neden söyleyim, çok başarılıdırlar. Özgüvenleri yüksektir, tuttuğunu koparır cinsten. Her özgüveni yüksek kişiyede egoist denmez.

2
    0 Yorumla
  • IrresistibleTech
    IrresistibleTech Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26
    +1 yıl

Egoizm ve kibir tanımınıza bağlıdır. Böyle bir erkek elbette ki kendine güveni olan ve bunu hareketlerine ve konuşmalarına yansıtan biri olacaktır. Buradaki özgüveni birçok insan ego ile karıştırır veya kibir olarak yorumlar. Halbuki alakası yoktur.

2
    0 Yorumla
  • Ehlivukuf
    Ehlivukuf Takip Et
    Mentor Yaş: 34
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 18,4b cevap paylaştı.

Nedense şunun farkına hiç varmıyoruz : Bahsettiğin özellikteki kadınlarda egoist ve kibirlidir.
    Bunun cinsiyeti yoktur.

3
    0 Yorumla
  • DarkThor
    DarkThor Takip Et
    Yoda Yaş: 32
    +1 yıl

Bazı insanlar egoistlikle özgüveni ayırt edecek zekaya sahip değil bu yüzden egoist damgası yemek zoruma gitmiyor.

5
    2 Yorumla
    • yerlifilozof2
      yerlifilozof2
      +1 yıl

"Dünyanın sorunu, akıllı insanlar şüphelerle doluyken, aptalların özgüvenle dolu olması."

Yorumla
    • DarkThor
      DarkThor
      +1 yıl

@yerlifilozof2 Ben bir insana bu aptaldır diyecek egoya sahip değilim.

Yorumla
  • oyunadamı
    oyunadamı Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 33%
    +1 yıl

Kendin sorunun içinde veriyorsun cevabı zaten. Adam zeki ve kariyerli. O egoist olmayacakta sokaktaki it kopuk mu egoist olacak?

1
    0 Yorumla
  • laBod
    laBod Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34 , eic 68%
    +1 yıl

Soru şöyle olabilirdi
    Zeki ve belli bir kariyeri olan insanlar..."

Kariyer ve zekanın kişilik gelişimiyle alakası yoktur.

1
    0 Yorumla
  • yellowpan
    yellowpan Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 32%
    +1 yıl

Belli üstün bir başarıyı yakalayınca herkesten farklı görüyorlar kendilerini; belki de öyledir bilemeyeceğim.

1
    0 Yorumla
  • postmodernyazar_
    postmodernyazar_ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 37%
    +1 yıl

Çünkü oraya gelmek kolay değildir. Robot gibi o rütbeye kadar çalıştıktan sonra sevimlilik abidesi olmasını beklemeyin.😅

2
    0 Yorumla
  • sahmeran3499
    sahmeran3499 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 36%
    +1 yıl

Kibir değil bence o kariyere kadar çalışıp yükselip gelsem benimde belli kriterlerim ve tavrım olur insanlara karşı

2
    0 Yorumla
  • _Lia_
    _Lia_ Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 45%
    +1 yıl

Kankacım adam haklı kibirli olmakta sende hem zeki hem güzel hem zengin olsan sende kibirli olurdun dürüst ol allasen

1
    0 Yorumla
  • MarsUltor3000
    MarsUltor3000 Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 56%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 313 cevap paylaştı.

O egoist olmazsa kızlar onu bozuk para gibi harcar çünkü. Böyle bir tanıdığın varsa aferin ona iyi yapıyor

1
    0 Yorumla
  • Arensnuphis
    Arensnuphis Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 71%
    +1 yıl

Hepsini öyle genellememek gerek ama böyle olanlarda var. Güç, para, dış görünüş vs. çoğu kişiyi değiştiriyor.

1
    0 Yorumla
  • muhammetkaraboga
    muhammetkaraboga Takip Et
    Yoda Yaş: 36
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 482 cevap paylaştı.

Kibir değil. Paranın kolay kazanılmadığını bildiği için herşeyi erkekten bekleyen triptonik kızlara hitaben öyle görünüyor.

3
    0 Yorumla
  • kulplutermos
    kulplutermos Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33
    +1 yıl

Egoismle kendine güveni karıştırmamak lazım bence. Bir insan değerini bilip ona göre davranıyorsa, bu bence kibir değildir.

1
    0 Yorumla
  • zeynoğ4
    zeynoğ4 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30 , eic 61%
    +1 yıl

Kendinden eminlerdir, kibirli olmaya hakları var, Kusura bakmayın kızlar...

1
    0 Yorumla
  • PsikolojikkDeli
    PsikolojikkDeli Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 50%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı.

Kendini beğenmiş, hayatı boyunca hep birileri tarafından şımartılmış kişiler, çok itici oluyorlar..

1
    0 Yorumla
  • eemmemememi
    eemmemememi Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 59%
    +1 yıl

Napsın ezik ve sünepe mi olsun kendinden emin olmayı egoistlık sanıyorsunuz

1
    0 Yorumla
  • sohbet755
    sohbet755 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38 , eic 47%
    +1 yıl

Zeki ve kariyeri olan her erkek kibirli ve egoist değilidr.
    bu bir karakter meselesidir...

1
    0 Yorumla
  • __SNR__
    __SNR__ Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 43%
    +1 yıl

Bana da öyle diyorlar... İnsanlar hep birşeyler derler canı cehenneme hepsinin...

1
    0 Yorumla
  • Bizimkissii
    Bizimkissii Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 72%
    +1 yıl

Zeki bir erkeğin egoist olması çok düşük bence onlar zeki değildir zeki gibi görünmeye çakışıyordur

1
    0 Yorumla
  • Kevssss
    Kevssss Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 32%
    +1 yıl

Küçük dağları kendileri yaratmış gibilerdir. Her şeyin ellerinde olduğunu zannederler.

1
    0 Yorumla
  • Vanden
    Vanden Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 44%
    +1 yıl

Cidden öyle midir? Benim tanıdıklarım egoist ve kibirli değildi...

1
    0 Yorumla
  • queen0
    queen0 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 31%
    +1 yıl

Emin ol kadınlar da öyle fakat bütün kariyer sahiplerini bu kategoriye sokmayalım.

1
    0 Yorumla
  • MOzgurA
    MOzgurA Takip Et
    Xper 5 Yaş: 40 , eic 80%
    +1 yıl

Belki de egoist ve kibirli oldukları için başarılılardır.

2
    0 Yorumla
  • KaranlıkÇağınKontesi
    KaranlıkÇağınKontesi Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 33%
    +1 yıl

Çevresindeki kızların ona bakışı değiştiği içindir.

1
    0 Yorumla
  • sude8
    sude8 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 41%
    +1 yıl

Çünkü zeki ve belirli bir kariyeri vardır da ondan. Bu insanın fıtratında var bence

1
    0 Yorumla
  • blkstallion
    blkstallion Takip Et
    Xper 7 Yaş: 42
    +1 yıl

egoist ve kibirli olmayanların kariyeri, mevki ve makamı olamaz.

3
    0 Yorumla
  • bykamaimasen
    bykamaimasen Takip Et
    Guru Yaş: 33
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 734 cevap paylaştı.

belli bir kariyerim var da hiç öyle egoist olamadım. keşke olabilsem :D

1
    0 Yorumla
  • Scre4m
    Scre4m Takip Et
    Master Yaş: 29
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 913 cevap paylaştı.

Herkes zeki degildir.
    Ve oraya gelmeyi isteyen 100binler vardir. Bu yuzden

1
    0 Yorumla
  • Jeaksr
    Jeaksr Takip Et
    Xper 2 Yaş: 27
    +1 yıl

Öyle değiller, adamlar mesafeliler doğal olarak bir sürü kız yavşıyodur

1
    0 Yorumla
  • KötülüğüNYükselişi
    KötülüğüNYükselişi Takip Et
    Guru Yaş: 46
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı.

5. Boyutta oldukları için , gerçek ego ile tanışırlar

1
    0 Yorumla
  • sevgulhasan
    sevgulhasan Takip Et
    Yoda Yaş: 32
    +1 yıl

bilmem oyle degilser en azindan tanidiklarim hata bazilari oyle guzel kalpliler ki 😍😍😍

1
    0 Yorumla
  • RealEyes
    RealEyes Takip Et
    Bilge Yaş: 27 , eic 57%
    +1 yıl

Bu biraz kendini savunma mekanizmasi biraz da bu kisilerin ortak noktasinin detaycilik veya mukemmeliyetcilik oldugunu dusunursek zor seven zor begenen zor secen tipler olmasi boyle gosteriyor.

0
    0 Yorumla
  • QueenQuin
    QueenQuin Takip Et
    Yoda Yaş: 28
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 467 cevap paylaştı.

zeki ve belli bir kariyeri oldukları için olabilir mi

1
    0 Yorumla
  • cittiinsan
    cittiinsan Takip Et
    Xper 4 Yaş: 28
    +1 yıl

Sorunun cevabı sorunda gizli. Zeki ve kariyerli oldukları için.

1
    0 Yorumla
  • panzehir23
    panzehir23 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26
    +1 yıl

Çünkü birileri bir taraflarını kaldırmıştır ama istisnalar hariç tabi

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Canım azıcık iyi geliri olan bile kaf dağında kariyer kültür düzeyi yüksek olan erkek de artık normal bakıyoruz o yüzden

1
    0 Yorumla
  • reaxsy
    reaxsy Takip Et
    Guru Yaş: 34
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.

çünkü egoist olmak için zorlu bir dönemden geçerek bir kariyer sahibi olmuştur

1
    0 Yorumla
  • Avicela3
    Avicela3 Takip Et
    Yoda Yaş: 30
    +1 yıl

Egoist ve kibirli olmadığıma kalıbımı basarım. Sadece adamına göre davranıyorum.

1
    0 Yorumla
  • Mcelikm
    Mcelikm Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30
    +1 yıl

Yer ve zamana göre insanlar yobazlaşıyor eskilerdede vardı ama şimdi genel anlamda var insanı bozan insanlar olur yalnışını ona dogru olarak göstermek bu insanlarında bu davranıştan kaçmamaları nolmaldir...

1
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (134)
Devamını Gör(179)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Zeki ve belli bir kariyeri olan erkekler, neden egoist ve kibirlidir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Yakışıklı erkekler neden egolu olur? 46 cevap verildi
Yakışıklı erkekler neden çok egolu? 28 cevap verildi
Yakışıklı erkekler neden egolu oluyor? 48 cevap verildi
Yakısıklı erkekler neden bu kadar egolu? 28 cevap verildi
Yakışıklı erkekler neden egolu? 9 cevap verildi
Yakışıklı erkekler neden egolu? 5 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • ​Çevrenizdeki insanların mantıksızlığı karşısında görselindeki gibi hissettiğinizde, nezaketi mi koruyorsunuz yoksa iğnelememi?
  • Geceye ruh halinize göre bir şarkı bırakır mısın?
  • Hayatta en zorlandığın şey nedir?
  • Sizinle aynı gün doğan ünlüler kimler?
  • Gelen güncellemeler yüzünden bıraktığınız oyunlar hangileri?
  • Sevgilinle beraber müzelere gider misin?
  • Gayretli biri misin?
  • Kalbinde bi tabela olsa ne yazardı?
  • Aşkta şanslı mısın?
  • Covid-19 geçirdiniz mi?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨