Çıkarcı arkadaştan nasıl kurtulurum?

Uzun süredir yakın arkadaş diyebileceğim bir arkadaşım var bikaç gündür anladım ki Bu elemanın çevresinde insan yok ve benim çevremdeki insanlarla arkadaşlık yapmaya çalışıyor buraya kadar sıkıntı yok bir çok ortama girdik yaptık ettik tabiki arkadaş edinecek ama son zamanlarda kendini piyasa yapmak için arkadaşlarıma arkamdan atıp tuttuğunu öğrendim girdiğimiz ortamlarda da açığımı bulup otoritemi yıkmaya çalışıyor arkaya dönüp baktığımda Bu adamın bana faydadan çok zarar verdiğini gördüm ve sayemde popülaritesini artırdığını gördüm her gün dibimde bitiyor ben Bu arkadaşımı kırmadan arama nasıl mesafe koyabilirim taktik verin?
Güncellemeler
+1 yıl
gitmiyor arkadaşlar yapıştı kaldı sabah dibimde. dışarda otururken kim var kim yok demeden dibimde biyere gidecem bişey yapacam kız arkadaşımla buluşucam dibimde ve sürekli muhalefet zaten cıvık bir kişilik konuşuyorum yüzü de kızarmıyor parazit gibi bide herşeyi bilirim havasına girmeye başladı adamı gördükçe tüylerim diken diken oluyor illa kavga mı edelim küfür mü edelim yok mu başka çaresi?
Çıkarcı arkadaştan nasıl kurtulurum?